Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
norddal értek egyet: őszintén szólva semmi extra, simán egy új szenzor és kész. ráadásul még a nagylátós fotók alapján is túl kicsi, és ezt a kört már megjártam az e-pl3-mal. az a grip irtó ocsmányul néz ki (cserébe lehet, hogy kényelmes). sőt, az egész úgy néz ki, mintha picit összenyomták volna a gf1-et, aztán ráragasztottak volna egy minimálgripet. még a 14-42 X is marha nagynak tűnik rajta, pedig tudjuk, hogy az kb. a 20-as pancake mérete.
szóval ez, ma, marha kevés. úgy meg pláne, hogy a gf2 óta sír mindenki, hogy mit kér, konkrétan. még fan-rajzokat is gyártottak, gondolkodniuk sem kellett volna. nincs evf. ziccer lett volna x100/l1 típusú formát csinálni, de nem. adja magát a multi-aspect szenzor, és senki sem vesz gh2 helyett ilyet (de ha azonos áron vannak, ez is megoldva), de nem, azt sem.
nem tudom, hogy ennyire hülye a pana-oly páros, vagy ennyire tudatosan adagolják a "fejlesztéseket". bármelyik is, remélem, hogy egy irtó nagy pofon képében jelentkezik náluk a samsung az nx20-szal (sajnos vannak fenntartásaim, ha az nx200-ból indulok ki, ők sem normálisak).
hú, de pipa vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Objektívek topikja
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest