Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
"az új teleobi kb. akkora lesz mint a mostani Pana 45-200 (de súlyra csak fele
) és mindkét obi drága lesz
"A 45-200 mérete és súlya is teljesen rendben van, főleg ha az ember a DSLR obikhoz hasonlítja és még csak nem is kell a telékhez hasonlítani, elég egy Nikkor 85/1.8.
Ezt még vígan hozzá lehet csapni a kirándulócucchoz.Másrészt viszont sok kicsi sokra megy. Volt már olyan, hogy elkezdtem pakolászni valami túrára, itt 4 cerkaakksi, ott egy GPS, hopp egy esőkabát ... és egyszer csak azt vettem észre, hogy a sok kis "jelentéktelen" apróság együtt sok is, meg nehéz is.
De ilyenkor sem azon múlik, hogy ez az egy obi fele súlyú-e. Szóval egyelőre erre sem izgultam rá.
A 45/1.8 használtpiacra kerülését szerintem kb annyira nem érdemes várni, mint az Oly 9-18 obikét. Ez utóbbit például azért sem adnám el, még akkor sem, ha nem nagyon használnám, mert elég nagy bukta lenne és ha később mégis kellene, ismét csak vadi újat tudnék venni. (Volt pár olyan obim amiből több példány is megfordult nálam. Eladtam, később megint vettem egyet, aztán megint eladtam :-) ... de azokat könnyű volt adni is venni is. A 45/1.8 nem ilyen lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és mindkét obi drága lesz
"