Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
redzsi
senior tag
Üdv!
9 éve vásároltam egy Pana GX7-est. [link]

Most elkapott a gondolat hogy lehet kellene nekem egy újabb szenzoros gép. Három versenyzőre szűkítettem az esetleges vásárlást.Az észérv az mellett szól hogy maradjak MFT-n a meglévő obik miatt. Amiket főleg használok: oly 40-150, pana 14, 20, gwc1 széles konverter. Plusz egy eseteleg érkező egy makró obi személyében, ha a rendszer marad.
Itt ami szóba jöhet nálam a E-M10 mk IV (750font a 14-42 kitobival), vagy nagyon esetleg maradni a Panasonicnál de akkor csak a GX9 (500font a váz) jöhetne szóba nálam, már ha megéri az újabb szenzor a cserét. Tudom nem maiak, a Pana pláne, de a távmérős külsőt, és bal sarokban lévő EVF plusz tapi fókuszpont kombót nagyon kedvelem.Ami még csábító lenne egy Fujira történő rendszerváltás, főleg ha a két MFT jelölt már nem érné meg. Ez pénzügyileg ugye jobban megterhelne, de már 10 éve is majdnem elcsábultam az XE-2 kedvéért.
Most az XT-30II lenne kiválasztott. Ez 900 font a 14-45-el, és 1200 a 18-55 obival. Itt kellene majd egy teleobi is, valamint később egy makró plusz egy fix.
Egyik nap úgy kelek hogy egye fene, hajrá Fuji, másnap meg a jó lesz a GX9 is.És csak újban gondolkodom.

Mi a véleményetek? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest