- Autós kamerák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Analóg fényképezés
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Gordiann
üzenetére
Tyű, te különösen igényes vagy a keresőre szerintem, legalábbis hozzám képest. Nekem a G3, G6, GH3, GH4, GH5s, Sony A6000, A7s, E-m10, E-m10 III, Fuji X-T3 stb. keresője mind megfelelt, volt, amelyiken az első 2 percben elámultam, hogy hű ez nagyobb, aztán elfeledkeztem róla
. Engem ami zavar, az csak a dslr-ek keresője, azokkal képtelen vagyok együttélni. Pedig anno hogy f*stam, hogy vajon az E-M10 széria keresője mennyire lehet használhatatlanul pici? Aztán kipróbáltam és teljesen jónak tűnt. Anno a régi panákra is panaszkodtak, hogy szivárványos, néha észrevettem én is, de szerencsére nem zavart sosem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Engem ami zavar, az csak a dslr-ek keresője, azokkal képtelen vagyok együttélni. Pedig anno hogy f*stam, hogy vajon az E-M10 széria keresője mennyire lehet használhatatlanul pici? Aztán kipróbáltam és teljesen jónak tűnt. Anno a régi panákra is panaszkodtak, hogy szivárványos, néha észrevettem én is, de szerencsére nem zavart sosem.