Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen TV-t vegyek?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
jaanoo89
üzenetére
Én nem vagyok benne biztos, hogy visszahozzák a fém vázat OM1 alatt.
Sőt, annak is örülni kell, ha folytatják a fejlesztést, az új vázak/obik bevezetését.
Nem tudom mennyit hoz a konyhára az EPL, PenF, EM10 (mennyire nyírja ezeket a mobil piac), de egy elérhető árú OM5 nagyon sokat segítene a mobilnál többre vágyó hobbifotósoknak, amin azért van haszna a gyártónak is, hogy megérje fenntartani.OM1 videókat lehet látni a YT-on, de abból nem tudom mennyi a prómóciós, bemutató "ingyengép" és mennyi, amit a "jutuber" saját maga megvett.
Ott van Robin Wong, aki még mindig nem csinált videót OM1-ről, sőt ki is jelentette, hogy neki nincs is igénye rá nagyon az EM1 mk3 utánHozzáteszem az EM5-nél nem érzem hátrányát a műanyagnak, leszámítva az állványmenetet.
#101209t.imi
Milyen csuklószíjad van/volt végülis? Amit a csuklóra kell tenni, vagy amibe a kézfejed van benne?
EM10-hez használok csuklópántot. Egyedül az obicserénél macera, hogy a 2 kezes műveletnél van, hogy ott lifeg a csuklón a váz, míg egy nyakpánt esetén lehet simán dolgozni a két szabad kezemmel.
Nyakpánt sokszor a feltekert csuklópánt szerepét töltötte be
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest