- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Milyen monitort vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
Ez jó hír, csak az ekv. 40mm látószögben nem vagyok biztos (ekv. 50-60 talán jobb lenne) és a bokeht 25/1.7 alá nem adnám, márpedig a 20-as gondolom még kevésbé mossa a hátteret. Mielőtt nekem ugrana valaki, hogy aki mosodát akar, váltson ff-re: nem, nem vagyok már bokeh-b*zi, ff+fényerős fixet gyakran túlzásnak is érzem, de egy fixnél azért szeretem ha van egy kis ízléses dof is ha szükség van rá, ezért nézegetem a 25/1.4-et is. A példa kedvéért nifty fifty háttérmosodában az alsó határ nekem valahol a 25/1.7-nél van, a felső határ a 25/1.2-nél, az már bőven elég lenne, nem kellenek F0.95-ös csodák. Csak ne lenne annyira drága (és nagy
). Fuji fronton ez tetszett, a 33, 35-ös F1.4-es fixek bőven kimaxolják a normál gyútáv igényeimet, viszonylag jó áron. Cserébe a kistele fixek nem és az fontosabb volt, a 75-öst nagyon sokat fogom használni. wms: Köszi!
Közben felfedeztem egy újabb idegesítő apróságot: AEL/AFL gomb beállításaiban nincs olyan opció, hogy lockolja a fókuszt és a fénymérést is egyaránt, vagy egyiket csinálja, vagy a másikat. Így ha raw panorámát akarok lőni, gondolom nincs más megoldás, mint lockolni a fénymérést, fókuszálni, majd átállítani a fókuszt manuálra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Fuji fronton ez tetszett, a 33, 35-ös F1.4-es fixek bőven kimaxolják a normál gyútáv igényeimet, viszonylag jó áron. Cserébe a kistele fixek nem és az fontosabb volt, a 75-öst nagyon sokat fogom használni.