- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szia!
Ez a téma engem is érdekelne, ugyanebben cipőben vagyok.
Capture One, ami szerintem egyetlen pro alternatíva. Néhol nekem is furák az alapszínek, a hotpixel szűrés alapbeállításon nem tökéletes, viszont sok másban tetszik a szoftver. (pl intelligensebb a fény-kezelés, brightness, stb)
Végigpróbáltam kb az összes alternatívát. Több oldal alapján kerestem, pl. [link]
Viszont ez az egyetlen, ami gyorsabban tanulható, kezelőfelületben és sebességben rendben van. Ezen kívül minden más lassú volt, akadozott, szétesett, vagy egyszerűen nem tudott eleget, fontos "alap" funkciók hiányoztak. (Luminar majdnem megnyert a "Mac-es" feeling miatt, de tudásban nagyon kevés sajnos)Alapvetően Photoshop helyett szeretem használni az Affinity Photo -t (és Designert), emiatt vagyok azon az állásponton, hogy CaptureOne nem tökéletes, de jó lesz. Egyszerűbb "lightroom- műveleteket", ha csak néhány kép van, akkor Affinity-ben végzek el, mert nagyon gyorsan megnyílik minden.
Összegezve, én nemhogy Panasonic specifikusan jól működő, de semmi máshoz nem való alternatívát nem találtam a Lightroom helyett, csak a CaptureOne-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóhifi
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest