Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szia!
Ez a téma engem is érdekelne, ugyanebben cipőben vagyok.
Capture One, ami szerintem egyetlen pro alternatíva. Néhol nekem is furák az alapszínek, a hotpixel szűrés alapbeállításon nem tökéletes, viszont sok másban tetszik a szoftver. (pl intelligensebb a fény-kezelés, brightness, stb)
Végigpróbáltam kb az összes alternatívát. Több oldal alapján kerestem, pl. [link]
Viszont ez az egyetlen, ami gyorsabban tanulható, kezelőfelületben és sebességben rendben van. Ezen kívül minden más lassú volt, akadozott, szétesett, vagy egyszerűen nem tudott eleget, fontos "alap" funkciók hiányoztak. (Luminar majdnem megnyert a "Mac-es" feeling miatt, de tudásban nagyon kevés sajnos)Alapvetően Photoshop helyett szeretem használni az Affinity Photo -t (és Designert), emiatt vagyok azon az állásponton, hogy CaptureOne nem tökéletes, de jó lesz. Egyszerűbb "lightroom- műveleteket", ha csak néhány kép van, akkor Affinity-ben végzek el, mert nagyon gyorsan megnyílik minden.
Összegezve, én nemhogy Panasonic specifikusan jól működő, de semmi máshoz nem való alternatívát nem találtam a Lightroom helyett, csak a CaptureOne-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung NX5 MILC váz objektívvel szettben vagy külön eladó
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Nikon D3 Profi szett
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS Sports ( Sony ) - Garanciális! -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest