Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Ma megérkezett az EM5. Egész gyorsan.
Nem sok időm volt vele foglalkozni.
Egy 'unboxing' videót azért csináltam róla, mert a külső doboz picit benyomódott.
....hogy egyik fotós doboz sincs leragasztva... Se obi, se váz, se oly se nikon nem volt még -emlékezetem szerint - leragasztva.
Biztos csak azért van így, hogy a garipapír miatt ne kelljen felvágni és könnyen berakható legyen
Szerencsére nem sokkal nagyobb az EM10-nél.
Tárcsák feszesebben mozognak, kevésbé fognak elforogni véletlenül hozzáérve, ahogy a módválasztót sem, a zárat nagyon nem kell használni rajta.
Zár hangja érdekes, sokkal puhábban "klattyog".Fogása kényelmesebb az EM10 vázhoz képest, de érthető.
Műanyag vázzal barátkozom, legalább könnyű.
Az alján az állvány menet körül van egy fedél, 3 csavarral rögzítve (ilyen van az EM10-en is), ez a könnyebb cserét segíti, ha gond lenne a menettel, vagy könnyebb gyári szerelhetőség végett van ?Ki-bekapcsoló gomb nagyon kellemes a kistesóéhoz képest.
Pár képet lőtt, de még csak a keresőben és az LCD-n néztem vissza. Jó lesz ez a 20Mpx szenzor...
Firmware 1.0
Oly oldalán már 1.6.
Lehet egyből a legfrissebbet tölteni, vagy célszerű lépésenként, verziószámmal emelkedve?kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest