Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz
PredatorZoli #98001 üzenetére
"Szerintem devizára átváltani csak akkor érdemes ha a tőzsdébe beforgatja az ember a mostani aránylag nyomottabb (másfél-2 évvel ezelőtti) árakon."
Én ezt árnyalnám. Ha úgy érzi, hogy túlértékelt a forint, akkor vegyen EUR-t. (Azzal a megjegyzéssel, hogy jó nagyot lehet bukni is rajta. Ez spekuláció. De szerintem jelenleg semmivel sem meredekebb spekuláció "rövid távon", mint tőzsdézni az USA bankcsődök árnyékában.) Nem muszáj 2 évig ülni rajta, lehet, hogy 3 hónap múlva érdemes eladni, és többet nyerhet vele, mint a PMÁP-pal 3 hónap alatt. És ahogy írtam már korábban, pont egy pánikszerű hangulatban (HUF elszáll, részvény-árfolyamok leesnek) tud jó lenni a tőzsdézéshez is, ha erős forintnál váltott valaki.
Azt egyébként én sem tartom jó ötletnek, hogy az ember mindent átcuccoljon PMÁP-ból. Ahogy összefoglalták itt a kommentek: "Biztosítéknak", EUR célhoz (pl. rv. vásárlás) vagy rövid távú forintgyengülésre spekulálni van valamennyi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10 Notebook, i5-4300U processzorral
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest