-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
Magnum_ #58118 üzenetére
SKF van benne és elvileg kb. 11e km, 1 év, viszont van hangja a feszítőgörgőnek. Szerelő megnézte a szíjat és azt mondta nincs vele gond, de nem tudni mikor volt cserélve. Az előző tulaj megbízható volt és megmutatta, hogy 11e-vel ezelőtt cserélve lett (valami). (Bárdis számla volt). A számlán nem emlékszem, hogy szett vagy szíj volt csak, szóval ledobom. Ami idegesít, hogy a nyüszítő görgőhangot minnnnnnnndenképp meg akarom szüntetni, mert engem idegesít. Ha SKF van benne és cseréltek görgőt megfelelő időben, akkor Gates-t kéne vennem, de mivel nem tudom mit cseréltek, így azért gondolkozom, hogy 40ért Gates, vagy 20-ért SKF. Olvasva a neten, senkinek nem volt gondja az SKF-fel. Azért kérdeztem, hátha nektek van ezzel a kettővel tapasztalatotok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hardcore café
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged