Hirdetés
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cOxeR #342466 üzenetére
Én sem értek egyet azzal, h a gyártók folyamatosan növelik az autóik méretét, de amit leírtál sok esetben inkább az átgondolatlan várostervezés hibája. Nem egy olyan projektet ismerek, ahol hatalmas üres területet parcelláztak fel egy település szélén, lett volna hely bármire, de csak szűk utcákat és mini (5-600 négyzetméteres) telkeket alakítottak ki. Ja és persze sok helyen egy ilyen kis telekre is kiadják az ikerházas építési engedélyt.
Qru: Én komolyan aggódom az európai gyártókért.
Autóvásárlás cégtől: Többször vettem már így autót, minden esetben extra odafigyeléssel. Sajnos az nem igaz, h miután a nevedre került az autó már nem érhet semmi baj. Áfacsalásnál például simám megtalálhat a NAV, akár hónapokkal (évekkel?) később is. Baráti körben többször előfordult már. Az egyetlen megoldás - ha biztosra akarsz menni -, h az adásvételnél közbe kell iktatni egy másik magánszemély tulajdonost is. Én így vettem az M4-et is. Ez kb 350 ezerbe fájt a tulajdonosnak, de ő belement, én meg örültem.
Új hozzászólás Aktív témák
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest