- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Alienware notebook topik
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Figyelmetlen voltam reggel és véletlenül a Gyömrői irányába befordultam a Csévéző utcáról a szemből egyirányú Gorkij utcába
(épp váltott a lámpa és a BKV busz akkor araszolt ki elém a buszmegállóból, gondoltam kikerülöm oldalról a Gyömrőire, nem volt szándékos, nem szoktam arra járni).
Nem tudjátok van-e ott térfigyelő kamera?
Google utcaképen 2021-es képeken látszik egy a buszmegállónál, de 2022-re úgy néz ki valamiért leszerelték (vagy láthatatlan típusra cserélték)
Illetve találtam ezt a listát, ebben sincs benne, persze ki tudja mennyire teljes vagy up to date, meg persze lehet más szervezetnek is kamerája ami alapján büntetnek.A legszebb hogy az asszony meg tegnap szaladt bele egy felújítós 30-as táblánál a trafiba 75-tel (78e Ft), és nagyon remélem hogy nem 76-tal (117e Ft). Persze teljesen véletlen, hogy az összes ilyen ideiglenes sebességkorlátozó táblánál a szokásosnál jóval nagyobb intenzitással mérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest