- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni erről a tv-ről:
LG 55sk8500
-
Dr. Gonzο
senior tag
Sziasztok!
Futtat valaki rajtam kívül Just Dance Now játékot a tv böngészőjén keresztül?
49SJ810V egy ideig jól futtatja, aztán megfagy. Ilyenkor teljesen elveszti a netet. Lehet ez wifi 2,4 vagy 5 GHz-en, vagy akár kábelen is. A készülék alja erősen melegszik ilyenkor. Tapasztalt ilyesmit más is, vagy egyedi eset, illetve hiba? -
zsocca81
csendes tag
Sziasztok! Nem feltétlen LG, inkább lehet, hogy windows 10 hiba, de a dolgok összefüggenek. Lejött az új windows ( májusi frissítés) és azóta nem tudom összekapcsolni a TV-t kábel nélkül a laptoppal. Tudjátok mire gondolok win+P és kiterjesztés. Elindul a folyamat, kiválasztom az oldasló sávon a készüléket, elvileg csatlakozik is, legalábbis a windows ezt írja, de a tv-n pörögnek a színes pöttyök, majd visszautasítja a kapcsolatot, és visszaáll az előző állapot például a TV-adás. Van valami ötletetek, hogyan tudom megoldani, találkoztatok már ezzel a hibával? A gépen a legfrissebb driverek vannak, a tv szoftvere is naprakész, a smart share és a plex működik, de a saját lejátsó képei, és a kiterjesztett kép jobb minőségű, ezért keresem a megoldást.
A TV típusa: 43UK6300MLB
Köszönöm!
-
válasz
MaxxDamage #94821 üzenetére
...és tényleg jó cucc, mert végül a 49UK7550 vettem meg
(#94818) NoX1: jó kis tévé ez, de az általad linkelt "probléma" nálam is jelen van. Megcsináltam a kalibrálást a megadott értékek alapján, nekem speciel nem adott olyan jó eredményt. Összességében tetszik a tévé, csak hiányolom róla a jack kimenetet.
-
blakey
titán
válasz
Beni2360 #94869 üzenetére
A Zidoo-n be kell allitani egyéb dolgokat is, pl. színtér, bitmélység valamint a kábeleknek is tudniuk kell a 4K HDR-t, anélkül további problémák lesznek. CE-n is meg kell nezni, hogy minden esetben jól vált vissza HDR után vagy sem, mert lehet, hogy 422-re kell állítani ahhoz, hogy mindig visszaváltson a megfelelő szín- és bitmélységre. Lesznek még olyan dolgok amik eddig nem jelentek meg nálad hiszen nálad is megjelent a 4K HDR illetve Dolby Vision, utóbbi egyelőre nalad csak a TV saját lejátszójával fog menni.
-
Beni2360
félisten
OK, köszi majd megcsinálom.
MÁS hiba
Még van egy nagyobb gondom is.
Adott egy ZIDOO X10 média lejátszó és amikor HDR filmet indítok akkor felugrik egy ablak amiben írja, hogy bekapcsol egy képjavító modult. De ha nem müxik kapcsoljam ki vagy indítsam újra a lejátszót. Na ha le ok-zom akkor elmegy a kép és kiírja, hogy nincs bejövő jel. Ha a beállításoknál kikapcsolom az opciót akkor visszajön a kép de megint felugrik az ablak. Ha ilyenkor matatok valami a távon egy idő után de ez 2 perc már le ok-zom és marad a film a beállításokban is marad a bekapcsolt opció, végig lehet nézni de leállításnál megint el megy a kapcsolat. -
kungzi
veterán
Üdv
Nővérem LG okostévéjét heti többször újra kell programozni, mert bekapcsolás után mindig alapbeállításra áll. Ez miért van? Javítható? Ha igen, hogyan? Mert qva idegesítő...
Köszönöm szépen a segítséget
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen TV-t vegyek?
- Jogász topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest