- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto_th
aktív tag
Már másodjára vág ki a yt azzal az ütenettel hogy kilépe mert memóriát szabadít fel..ez wtf? Halmozódnak azok a dolgok amik miatt eddig csalódás az lg.
Ez a halvány sötét csíkok is zavaróak és nem képhiba, ez ilyen, elég sok modellnél, na de hogy ennyire látszik szerintem eeez ez gáz. Tesóm tv-je led full he ott semmi nincs, de ezen nagyon látszik, akármit kapcsolgatok. A mediaban is láttam sok lg tv-n, szerintem ez a háttérvikágítás, viszont haverom lg-jén ezt nem igazán láttam, neki tavalyi 6407 van asszem valami ilysmi. Miben térnek el ezek a tv-k valójában, a négyszámjegyűrk és a sima 670V és a többi V széria? Oké technológiában egy két dologban, de azon felül?!Na szóval ez a memória téma gond mert kivág, hát nehogy mar ennyi se menjen rajta.
A mozgások is olyan elmosottabbak, vagy nem is tudom, lehet csak a szememnek kell szoknia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged