Új hozzászólás Aktív témák

• MaxxDamage

félisten

LOGOUT blog

válasz N.YCityBoy #83393 üzenetére

Köszi! :R
    PC-n az FHD felbontáshoz képest a dolgoknak nem még kisebbnek kellene lennie ? (olyan mintha 640x480 -ba lennék, de 4k -ba van és HDR ON) :))
    Win10 x64 Pro. a rendszerem, GTX980Ti VGA (friss driverrel) és pl. megnyítok egy ablakot, akkor azt szét kell húzni (olyan kicsibe nyílik meg elsőre pl. BitTorrent -nél tapasztaltam) és kipipálós része extra pici (maga a pipa) de lehet ez így normális.... (akkor Win10 rendszernél kell állítgatni valamit biztos. Nincs vele gondom, csak nem ez a megszokott. :B

Drivert 6.-ik hónap óta nem updateltem, csak azért tettem meg most, mert TV csere volt és rákötve régi TV szerint látta az újat (FHD volt max és HDR sem kapcsolt be)

Ekkora a felbontás (100% -on van - CTRL és egér UP -al ez ügye növelhető Chromeba)

[kép]

Közben meg is találtam azt ami ezért a felelős... (nem gondoltam volna, hogy 300% -os.... 100% -on meg pici minden, nem is látom) :DDD

200% -on jobb, de ez sem nagy már a 300% -hoz képest.
    [kép]

MD
    L

[ Szerkesztve ]

◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Új hozzászólás Aktív témák