Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manka76
senior tag
válasz
dannytrejo1 #79047 üzenetére
Talán a LG 49UH7507 ugyan egy picit többe kerül.
-
dannytrejo1
kezdő
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Szeretném kérni a segítségeteket.
TV-sre és filmnézésre használnám a TV-t. 49-50-es méretben gondolkodom max kb. 200-210 ezerig.UHD-sra gndoltam.Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm a segítségeteket előre is. -
vadkörte
addikt
LG TV-k - 28MT48DF-PZ és 43LH541V- finombeállításához keresek manualt. 70+E HSZ-t ha nem gond nem nyálaznék át, ötletet tudna adni valaki?
-
Zed_81
csendes újonc
Sziasztok,
Van egy LG 652-es TV-m és böngészőböl haználva egyfolytában megáll a Youtube memória hiányra hivatkozva. Ezt még nem tapasztaltam a Youtube app alkalamzásánál, de ezt nem szeretem használni mivel az app.-nél nem működik a vez. nélküli billentyűzet.
Tud valaki segíteni, hogyan lehet a memóriáját kipucolni?köszi előre is
-
OldMike
őstag
Az ilyen évjáratú tévéknél (meg még néhány későbbinél is) téma volt, hogy a Jack aljzat eléggé furcsán működik. Nagy erővel kellett a dugót benyomni, hogy teljesen bemenjen. Nem emlékszem hogy írtak volna a tiédhez hasonló hibát, de esetleg emiatt nem kizárt hogy valamilyen szakadás történhetett az aljzat illesztésénél.
Ennél a tévénél még automatikus hangszóró leválasztás van, nem állítható szoftveresen. Nálad leválasztja a tévé hangszóróját amikor bedugod? Ha nem, akkor szinte biztos az aljzathiba.
-
harait
tag
-
törölt tag
Üdv! 2016-os Harman-es LG tévéknél be lehet állítani hogy a Harman TV Boost és a gyári hangszóró együtt szóljanak?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de nem értek ennyire a TV-khez. Adott egy LG 37LF75 készülék, amivel kapcsolatban 3 kérdésem lenne.
1. Honnan lehet tudni, hogy ez "Milyen" TV? (annyit találtam, hogy LCD. de milyen? Plasma? (vagy ugyan az?
) Tényleg nem értek hozzá
)
2. eltört a távirányító, valahonnan lehet gyárit beszerezni?
3. ilyet nem tudom szabad e itt kérdezni, de árban mennyit szabad érte adni, vagy egyáltalán megéri e még ilyet venni? -
Indiant
addikt
Nos összehasonlítottam az UH950V és a UH8507-et. ..és az utóbbi marad.
Véleményem szerint a 8507 teteje tényleg picit deformált. Egy hangya ... val kevésbé zöld rajta az egyik tesztkép. Viszont cserébe a két alsó sarok nincs bevilágítva és a local dimming is jobb ez által. -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
UF850-es tv-m van. Néha kb.2 havonta, de lehet még ritkábban csinál olyat a tv, hogy a kép olyan lesz mintha valami szűrőt raknék elé . Kivehető minden a képen de nem olyan színes hanem fakó képpel. Kikapcsolom a tv-t majd vissza utána jó minden. Mivel elég ritkán és váratlanul jelentkezik a hiba így még szervízt sem tudok hívni hozzá. Valaki tapasztalt már ilyet? Képet csináltam róla, de az elég lehet a szervíznek?
-
törölt tag
válasz
tonnni1 #79009 üzenetére
Ha kipróbáltad, és az általad használt felbontáshoz jónak találod, akkor akár jó is lehet... Azt nem írtad, hogy mire használod, vagy milyen felbontáshoz, de 140k-ból tudsz venni többféle 43" FHD-t is, azokból a legjobban felszerelt, és legnagyobb tudású idén a 43LH630V. Bár a többi smart se nagyon van lemaradva tőle.
ftamas0201 Ha valamilyen probléma felmerül, és a frissítés sem hoz eredményt, akkor egy az általános menü> a tv leírása< alatt lehet egy Gyári visszaállítást csinálni. Előtte egy Pen-re ki kell menteni a csat. listát, és a beállítások is nulláról indulnak.
vasimnbt 8-as széria, sztem nem rossz vétel, most is keresnek itt utánad egyet. Kérdés még, hogy az SD adás milyen lesz rajta(ha azt is néznél majd), mennyire hatékonyak a képjavítók. Idén a 40UH630V van hasonló árban, ha UHD-t vennél. -
Land
veterán
Van egy LG 42LM660S tévém, amelyre eddig jack kimeneten keresztül volt rádugva a hangfal. Egyik napról a másikra már nem vezeti ki a hangot. 2 hangfallal is próbáltam. Jellemző, hogy meghal a jack kimenete a TV-nek? Még van rá garancia, tehát kénytelen leszek beküldeni gariba, mert azért a beépített hangfalak nem szólnak jól. Köszi!
-
bundaskutya
csendes tag
válasz
peti2121! #79022 üzenetére
Az LG oldalán meg lehet ezeket nézni, a terméktámogatásnál.
A kezelési leírásban benne vannak. Letöltöd, de jobb a html felület is.
[lg-43LH590V]
De ebben sajnos nincs szerintem.
Én is nézegettem, hogy melyik az a minimum típus ami tudja az MR-t.
Emlékeim szerint a 6207 leírásában nincs benne, de a 6507 már tudja, de ahhoz sem jár alapból -
peti2121!
csendes tag
Sziasztok,
Új TV vásárlása előtt vagyok és kicsit tanácstalan vagyok.
Többek között ezt néztem ki:
[lg-43lh590v]
Viszont lenne egy olyan kérdésem hogy ezzel lehet használni a Magic Motion távírányítókat?
Ha igen melyiket érdemesebb: MR600 vagy MR650 ?
Viszont ha nem milyen tv-t ajánlanátok ilyen körüli árban (130e-140e) amivel kompatibilisek ezek a távírányítók?Közsönöm a segítséget!
Üdv:
Peti -
shifty85
tag
válasz
#94529552 #78972 üzenetére
Szia!
Hát azért vannak páran akik a KS7000-es szériát lehúzzák... felhősödés, pixelhiba, lila csík fut át a képernyőn, hátsó burkolat ragasztott illesztése...sokan visszaküldték (legalábbis pár fórumozó véleménye ez volt). 55"-os méretben még mindig 380e fölött van. Élőben sajnos nem láttam és nem tudtam összehasonlítani LG-kel. Nekem valahogy a Samuk olyanok, mint amiken túltolják a színeket
Nem tudom miért, de nekem rendellenesnek hat. Beállításokkal mindenen lehet finomítani, de nekem valahogy nem jött be.
Amit viszont érdekesnek tartok, hogy még a konkurensnél is lehúzzák az ívelt tv-ket, amit a Samu a mai napig nyomat ezerrel!
49 UH8507-el volt már valakinek bármi problémája!? Tapasztalatok? Esetleg milyen alternatíva javasolt helyette? Sony, Panasonic?
-
-
TA68
őstag
válasz
bundaskutya #79016 üzenetére
JóTv.
Azért érdemes lenne kipróbálni, nehogy tényleg karácsonyi meglepetés legyen belöle, ha valami nem jesz jó. -
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Van egy lb 731v tévém. Egy ideje jött elő, hogy egy-két csatornát rosszul (kockásan) hoz. A minap pedig már be sem hozza jelhiányra panaszkodva. A többi csatornával nincs gond. Digi tv, digitális adások.
Van egy másik (régebbi) szériás lg tv, azon nincs ilyen gond, ugyanarról az elosztóról mennek.A kérdésem, hogy lehet ez esetleg kábel hiba, vagy pedig "egyértelműen" tv hiba, mert csak 1-2 frekvenciával csinálja ezt, a többi pedig tökéletes.
Ezzel lehet garanciáztatni? Tudják javítani vagy csere?
Köszönöm
-
sayen2
csendes tag
Sziasztok !
Amennyiben valaki mostanában nagyobbra vagy csak leszeretné cserélni LG 42UB820V típusú készülékét kérem ne fogja vissza magát és jelezze ... -
bundaskutya
csendes tag
Vettem egy 43UH7507-et, még nem bontottam ki, karácsonyi meglepi lesz magamnak...
215,000-Ft 2év gar. +3év (18,000-Ft) kiterjesztett gari, Media Markt, Imádlak CetelemEredetileg a 43UH668v-t akartam, de mikor megláttam a bemutató darabon a képet, hatalmas csalódás volt...
Mellette volt több Samu is meg ez az LG 43UH7507 és azokon sokkal, de sokkal szebb volt a kép.
A 668-as mintha életlen, színtelen lett volna a többihez képest. Az eladó elmondása szerint abban valami gagyibb panel van, meg a Harman/Kardon is csak duma. A dobozon is mintha azt olvastam volna, hogy Design by Harman/Kardon, csak a kialakításban lehet jobb, szebb, hangzásban nem...Régebben volt egy 42LA660s, sajna az exnél maradt, pedig szerettem (a TV-t)
Ahhoz is volt Magic Remote, így mindenképpen olyat szerettem volna.
Bár abban még 2.1-es hangrendszer is volt..., azt viszont hiányolom majd szerintem.
Így lehet gyűjtögetni projektorra is... -
TRob1
veterán
Viccet félretéve, passzolom hogy mi az új. És az összes eddiginél sem tudtam (kivéve mikor átvettek a 2esből), mégis mindig felraktam a legújabbat, és nekem rosszabb sosem lett (gyorsabb viszont sokkal a kezdetekhez képest).
YT tuti működik, smartshare/filmnézés szintén, tv csatornák is megvannak, xbox is megy ugyanúgy. Mást meg nem használunk rajta. (De tényleg mintha gyorsabb lenne...) -
vasimnbt
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata LG 40UB800V TV-vel kapcsolatban?UPC Direkt műholdas adásait nézném,2-2,5 m távolságból.1 év garival 124 E-ért elérhetném.Vagy más alternatíva?
Köszönettel. -
hcs57
addikt
Az LB sorozatnak új FW van, 05.05.35 verzió... mi benne az új?
-
Dot
őstag
Sziasztok,
Van egy UF680V TV-m. 90%-ban NAS-ról nézünk filmeket róla.
Elég macerás mindig bemenni a NAS mappájába.
Smart menü->1-et balra vagy 2-t jobbra->(bejön a smart share itt ahol az 1. képre ugrik a kijelölés) 1-et balra 4-et le az eszközökhöz->jobbra és le->2-t jobbra: videos->2-t jobbra: By Folder->1et jobbra: nas->(megjelennek a megosztott mappák amiben videók vannak. a filmes mappát _ jellel jelöltem meg, mert minden oprendszerben az előrébb van mint a betű vagy szám.. természetesen itt a leghátul van)4jobb 1le és elérkeztünk a mappához amiben böngésznék.
Kérdésem, hogy ki lehet-e ezt a mappát valahogy linkelni a smart(intelligens) menübe?WebOS2.0 04.25.22
-
tonnni1
tag
Sziasztok.
Ezt tv-t szeretném megvenni, mi a véleményetek? Nem feltétlen szeretnék 4K televíziót de ez jónak tűnik.
LG 43" UH610V 4K UHD Smart LED televízió
Esetleg ha ez nem annyira jó akkor tudnátok ajánlani ehhez árban hasonló nem 4 K-s televíziót?
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Adott egy LG lh630v webos tv. Olyat produkál hogy a live menübe lépve magától kilép pár másodpercenként. Miért csinálhatja ezt? List nézetni is. -
Chartmen
csendes tag
Sziasztok,
Két kérdéssel fordulnék hozzátok, az egyik teljesen ide vág a másik kicsit másabb fajta kérdés de hátha tudtok benne segíteni.
Ugye uh8507-es TV-m van, végül is nem cseréltettem ki egyenlőre marad, mivel többet is megnéztem és láthatóbbak a csíkok más TV-n is.
Max LG szerviz egyszer + panel csere. Bár zömében ugye sport közvetítésnél dobja ki. Máshol annyira nem zavaró ha néha néha előjön.
Viszont végig próbáltam a Darko féle kép beállítást de nem igazán adja nekem a színeket, az én szememnek túl sárgás és a kérdésem a következő lenne hogy aki ilyen vagy hasonló TV-t használ hasonló féle Darko beállítással hogy használja, mi kéne benne kicsit megvariálni? Vagy pedig mindenki a maga szája íze szerint?
Igazából ott minden kép stabilizátor funkció ki van kapcsolva...
A másik kérdésem pedig konzollal kapcsolatos lenne.
Most gondolkodom hogy veszek egy PS4-et. Nézegetem és ugye van jelenleg a Slim illetve a Pro változat ami szóba jöhet.
Szerintetek a Slim (végeredményben a sima PS4 karcsúsítva, jobb hűtéssel, hatékonyabb energia fogyasztással és halkabb) bőven elég lenne? Igazából nem vagyok nagy játék mágus, konzolom sosem volt, de most már a fiam lassan 2 éves, meg azért én is szeretek játszani.
Eddig mondjuk a számítógépen megoldottam.
Ugye Slimet 100e Ft körül lehet kapni 3 játékkal + még egy joy hozzá 17e Ft, a Pro viszont csak önmagában 135e Ft + joy+ játék, ami játék függvényében 170-190e Ft-ra jönne ki.
Azt írják a nagyok hogy a Pro ugye erősebb (ez persze vitathatatlan hisz feketén fehéren le van írva) de a kérdés hogy ér-e ennyit?! Oké tudja a 4k megjelenítést de tartalom nem sok van hozzá. A slim "csak" HDR-t tud.
Nekem film lejátszásra nem kell. Arra ott a LG Blu-ray házimozim. Viszont játéknál szép lenne a grafika a fent említett TV-n?
Ti mit vennétek- mit tanácsolnátok, tapasztalatok?
Köszönöm válaszotokat,
Üdv: Chartmen -
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Lg42LA660S TV-m van, kezd döglődni a távirányítóm, milyen lehetőségeim vannak? azt tudom hogy a normál távirányítók jók hozzá, de ha magic remoote kellene? újabbat nem is lehet hozzá használni semmi képen sem mint amit adtak hozzá annó?
-
zalman90
őstag
Jóreggelt!
Haver anyja meglepné a fiát karira és megkért segítsek, LG re gondoltam, nincs sok elvárásuk.. igazából TV-t nézni kell és 100-110 rá a keret..
A srác nem éppen technikailag vissza maradott ezért mondom nem baszok már ki vele hogy a leg gagyibbat választom, úgy gondoltam legalább legyen már 42 es vagy 43 as, ha wifi nem is fér bele a keretbe de ethernet csati legyen rajt, tudjon rajta filmet nézni ha akar ergo kell usb(és vagy hdmi), na meg tudja az mkv-t
Ezzel két kérdésem is felmerül: pl egy ilyen: LG 43LF540V (nemröhög)
-tudja az mkv-t, ha az nincs is felsorolva?
-ezen nincs ethernet csati ez igaz, de ha nincs wifim, bukom a DLNA-t? vagy az ethernettel is menne?Egyéb más alternatívát is meghallgatok
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honda topik
- One mobilszolgáltatások
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest