- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sordoran #78114 üzenetére
A 43LH630V a legjobb ár/értékben.
Hasterix LG 55LH630V vagy a 3D-s LG 55LF652V[link]
atirag Nem, abban nincs előkészítés, nemrég írták, hogy melyik modelltől lehet. De usb-egérrel lehet használni.
Yogi Bear Az nemcsak Dolby Vision anyagnál aktiválódik? Melyik verzióval jobb a hangzás, vagy mindegy? -
rsanyi20
tag
Bocsánat hogy újrakérdezem, de lehet átsiklottatok felette, úgyhogy újraírom kérdésem. Szóval 42lf652v + Samsung a5 2016-ot szeretném használni képernyőtükrözéssel, de nem megy. Smart View megy, de a képernyőtükrözést nem dobja fel opcióként a telefon..valaki valamilyen megoldást tudna?
-
atirag
őstag
Az UH6207-hez lehet használni az új magic remote-ot? Mert ez webos 3.0-ás már.
-
csaby69
csendes tag
LG43LH5100 felvétel gombra kapcsolva azt irja csatlakoztassak egy külső eszközt pendrájvot nem ismerte fel meg az 1TB vinyót sem !!De lejátszani ezekről simán megy ,mi lehet a gond?
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
Indiant #78138 üzenetére
Hát ja, csak mit mondok, hogyan találtam meg a "Hidden Service Menu"-t? Ráadásul erre mondhatják, hogy ezzel buktam a garanciát.
Még egy kis okosság, bár ebben nem vagyok biztos hogy van összefüggés.
Szintén a TV oldalán ezt írják: "Hangsugárzók 2.2 csatornás hangrendszer"
A menüben meg ez volt/van alapértelmezetten: 4AudioSystem < Off >
Persze nem biztos, hogy a "4AudioSystem" a 2.2 csatornát jelenti, de lehet.
Szerencsére ezt lehet állítani.
-
Yogi Bear
aktív tag
Hali!
UH8507 TV-t vettem, amit az LG honlapján "HDR Super - Dolby Vision"-nel hirdetnek.
Az a gondom, hogy a service menüben a Tool Option 9 alatt ez van:
Support HDR < on >
Support Dolby Vision HDR < off >Ez nekem azt mondja, hogy nem támogatja a Dolby Vision-t. Akkor most mi van???
Valaki meg tudná nézni a saját készülékében, hogy neki itt mi van?
A kép beállítások menüben van valami beállítási lehetőség, ami a Dolby Vision-nel kapcsolatos? (nekem nincs semmi)Köszi
YB -
7Sony7
addikt
Srácok, LG43LB620V és LG43LH5100 között képminőségben mennyi a különbség?
Rajzfilmek, mkv, kábeltv menne rajta. -
Hasterix
csendes újonc
LG55-ös 250k körül tévénézésre,filmezésre tud valaki irni egy jó tipust? Uhd gondolom annyiért nincsen?
-
Emu
őstag
Mire beértem a boltba eldöntöttem. LG 49LH630V lett, Sony-nak visszakaptam az árát, hétfőn mehetek az LG-ért.
Igazából a monitoromnak is IPS panele van, csak azt kalibráltattam. Remélem hasonló lesz a képe és akkor nem lesz gondom vele. Sajnos nálunk (Győr) elég kicsi a bolt, ezért ilyen próbákra nincs lehetőség.Van valakinek ilyen fali tartója? [link]
Jó lehet?
-
Hasterix
csendes újonc
55-ös méret kellene,250 körül
-
Dani_kp
addikt
LG-nél van 40-43" körüli értelmes TV aminek:
-az átlagnál jobb a képminősége
-min. 3 hdmi
-usb
-smart és egyéb sallang mentes
-mondjuk max. 130k.-ig? -
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
LG LH5100 TV-nél ezt a csúnyaságot nem lehetne kiváltani egy sima kábellel?
-
Hasterix
csendes újonc
sziasztok
LG tévét vennék,250 körül tévénézés és filmezésre kéne,mit ajánlotok??
-
vond
MODERÁTOR
Kiállítva nincsenek? Vihetnél demo anyagot (amit pl. sokat nézel, vagy néznél), belőnél két hasonló profilt a két TV-n (ISF, mozi, színház), aztán egy kis teszt. A feketék között világos környezetben nem lesz akkora különbség, mint otthon a sötétben, de a többi dolgot nagyjából össze tudod hasonlítani.
-
Emu
őstag
Mind a két Tv tudja amit akarok, de kicsit megingott a bizalmam a Sonyban ezek után...míg odaérek az üzletbe addig eldöntöm...de a nagyobb méret elég sokat dob a latba...
-
Emu
őstag
Nagyon vívódom magammal...vettem egy Sony 43W75c-t de pixelhibás volt. Ma jött meg az új, de lehet nem veszem át, hanem inkább ennek szavazok bizalmat. +6k lenne... mi a véleményetek?
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
49LF632V Telekom 130k. Mennyire érdemes vele ennyiért foglalkozni?
Tudom hogy nem friss típus, meg WebOS 2.0 és nincs 3D, de egyébként tudásra elegendő lenne. -
Bajzath
csendes tag
Sziasztok
A tv kijelzője Chi Mei Innolux (s_mva)
Ez vajon jonak mondható? Ips az mennyivel jobb? Melyiket vegyem? -
Sordoran
addikt
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állunk, rám lett bízva a választás, és a magenta szolgáltató kínálatából az alábbi modelleket néztem ki (így elérhető részletfizetés):
LG 32LH6047 ~100k
LG 43LH630V ~130k
LG 43UH6207 ~140k
Ami érdekelne, melyik ezek közül ami legjobban megéri? Felbontás elvileg elég a FullHD, legutolsót inkább csak azért raktam be, hogy ha az feltudja minőségben és tudásban venni a versenyt többivel, akkor jó alternatíva lehet (de gondolom az UHD felbontásért máshol kivettek valamit). Elsősorban a minőség és a smart rendszer sebessége, tudása a fontos. Átlag TV-nézés mellett heti pár filmet, sorozatot néznénk meg rajta külső HHD-ről, vagy pendrive-ról, valamint youtube videókat, és nagyjából 2-2,5 méterről lenne nézve a készülék. (mostani 70 cm-es képátlójú katódsugárcsöves TV utána már a 32"-es is előrelépés, de a 43"-asnak is van hely, itt kérdés a tudásuk, minőségükben van főleg) -
Klara_
őstag
Nekem ha a hatterfenyt feltolom nappal olyan 50 korulire akkor a kontrasztal es a fenyerovel is minimalisat utana kell menni, a regi TV-m beallitasai kezdesnek ennel is elegge jok voltak.
A truemotiont valoban egesz jol beallitgatja magatol, a kezi beallitas nem hianyzik. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
#94529552 #78101 üzenetére
Én is kiszúrtam és pont akartam kérdezni, hogy akinek nem kell a legújabb flinc-flanc, de PS4-hez meg mkv-kat nézni kéne nagy képernyős TV, annak ez elég jó ajánlat nem? Gondolom, WebOS 3.0-át nem kapott, a WebOS 2.0 kicsit lassú meg vacak, de ha nem piszkálja sűrűn az ember, akkor whatever...
-
törölt tag
Sziasztok! A 49UH7507 210 leárazva 240-ről az emagnál. Nem sürgős, januárig nem nagyon leszek itthon. Szerintetek Karácsonykor vagy az ünnepek után várható még legalább ilyen jó áron? Vagy inkább gyorsan zsákoljam be és álljon a dobozban addig?
-
jogle
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék magamnak venni egy TV-t, mely tudja a DVB-S2-t, mivel külön műholdvevőt nem szeretnék venni hozzá és nem szeretnék smart tv-t mert nem használnám ki. A kép átló 80-110 cm között szeretném. Kinéztem magamnak 3 tv-t. Mi a véleményetek ezekről a készülékekről, vagy van valami más javaslatotok hasonló árkategóriában.
LG 32LH530V
LG 43LF510V
LG 43LH541VElőre is köszönöm
Üdvözlettel
jogle -
akangels
tag
Sziasztok !
Ma reggel otthon kapcsoltàk volna be a 2 hetes 50uh635V tv-t es alul csak villogott a piros led , nagynehezen kikapcsolas utan ujra bekapcsolaskor mar mukodott de ez minek a hiba jelzese ha szabad kerdezni.
Elore is koszi a valaszokat !
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78080 üzenetére
Nem sértődtem meg, fátylat rá. Tájékoztatásodat köszönöm. Így hogy elmagyaráztad már értem hogy mire gondoltál tegnap, mi volt amit nem értettél. Bevallom nem is gondoltam bele, hogy ez hogy működik, működhet. Csak örültem, hogy van. Csak koax kábel van csatlakoztatva a tévére.
-
Indiant
addikt
válasz
[CS]Blade2 #78103 üzenetére
Nekem meg egy xbox one-t 49e-ért , de megvenni már nem engedte.
Tegnap óta már két helyről nem hívnak a tv-m miatt.( MM, LG)
-
törölt tag
Igen, néztem mekkora egy 42 colos készülék. Nekem a 32 colos kicsinek tűnt, bár egy nagy tágas áruházban más, mint a kis hálószobámban. A múltkor pont azt tanácsolták nekem itt a fórumon, hogy kicsi lesz a 32 colos, szerinted nem. Most kinek higgyek?
Az ajánlatodnak utánanézek, köszi.
-
[CS]Blade2
addikt
Sikerült bedobni emagon egy 43LH630V-t 110-ért.
Volt 80-ért 5100-as, de azt nem akartam, mert nincs optika, és beleszaladhatok, hogy valami film csak dts-el van, és nem lenne hang.
Az 500T lett volna jó az 500-asokból, azt 92K-ért tudtam volna magyar garival. (emagon problémásabb lesz a gari, de reméljük nem lesz gond a tv-vel.)Hosszútávon talán, ha megél 10 évet a tv, talán jól jön majd a smart, lan, wifi, 3 hdmi, 2 usb, ips panel, optikai kimenet, jack, jobb képfrissítés, stb.
130-at nem adtam volna érte, mert most kicsik voltak az igények. (kb, mint sokaknál a 2. tv a szobába) Én mindig a igényhez nézem.
-
törölt tag
A telekomnál a LG 49LF632V most 129k, ha valaki ilyet keresne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest