- Computex 2025: számítógépházak a Formula portfóliójából
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
baro32 #27346 üzenetére
Figyu,
Egy külső író, optikai meghajtó, ami a tálca nyitón kívűl semmi vezérlő gombbal nem rendelkezik, hogy fog a tv-vel működni?
ahhoz kell egy driver, és egy oprendszer. amin keresztül hozzáférsz.
Ezt a tv nem fogja neked hozzáférhetővé tenni.
Ne legyen igazam, de szerintem nagyot fogsz csalódni, amikor rádugod, és azt az üzit kapod, hogy nem támogatott eszköz.DE kíváncsan várjuk a tapasztalataidat.
-
baro32
aktív tag
válasz
zsorzso #27342 üzenetére
Szevasz
Ma jön meg nekem a samsung se-506BB 3D-s usb2-es Blu-ray íróm az ipon-ból 23.290ft-ér.
Azért ezt a tipust választottam mert lehet a tv-hez csatlakoztatni utánnajártam.
Meg nem kell külön táp mert az usb-ről kapja az áramot.
Az usb2-től meg nem kell félni mert az 60MB/s-a Max. adatátviteli sebessége, tehát nincs gond vele.
Remélem segítettem ha megjön kb. délután felé várható rá is dugom a 42LM640S-es 3d-s tv-re megírom akkor majd hogy milyen. -
zsorzso
csendes tag
Hali
Volna egy kérdésemBeszeretnék ruházni egy bluray iro/lejátszóra. Asus külső Blu-ray író Asus BW-12D1S-U .
Az kérdésem hogy a LG 42LM660S -es tv hez közvetlen tudom e csatlakoztatni .
Vagy is ugyan úgy le játssza a filmeket mintha wincsit csatlakoztatnám
/felvet film vs gyári bluray film -
törölt tag
Sziasztok!
570R és LN5400 közül melyiknek van szebb képe és jobb input lagja? 570 most Euronics-ban annyiért van mint a másik, amúgy 10-15000 forint szokott lenni a difi. Annyit tudok, hogy a drágább okostévé, ez ilyen árkülönbséget eredményezne, vagy képminőségben is jobb kicsit, esetleg USB-ről való filmlejátszást jobban bírja?
-
shady9027
csendes tag
Az la620 nem valós 100hz-es.
Am én is vagy az la620 vagy lm660-at venném, most ezeken gondolkozom. -
Vgabor92
tag
szaisztok!
Az LA620S 100hz-es panellal van szerelve?
illetve akinek van az legyen szíves írjon róla pár sort, köszönöm! -
joco52
tag
Sziasztok! Az lm620s-nél ha belépek a HOME funkcióba-pl: youtube akkor mért nem lehet a tv-n fényt,stb-állítani.Van valami megoldás erre? Üdv!
-
shteer
titán
válasz
SaGaIn #27332 üzenetére
biztos, hogy ebbe a topikba akartál írni és nem ebbe?
-
SaGaIn
senior tag
Hello !!
egy panasonic txl39e6e smart Tv lett kiválasztott 125000 ért. Mia véleménytek róla jó választás ? azt tudja valaki mi különbség a E6E, E6EK, E6EW között?
üdv:SaGaIn
-
törölt tag
-
fotosjani
aktív tag
-
fotosjani
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki próbálta már LM620S tv-n a Mindig TV Plusz-t?
Nekem nem sikerült a piros gombbal előcsalogatni.
Van valakinek tapasztalata? -
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Hangproblémaekem néha akadozik a hang (kb. 10-15s-onként, 1 s szünet a hangban) ha a médialejátszó,-optikai elosztó,-TV,-erősítő -n keresztül megy a hang(optikai kábellel összekötve). TV hiba lenne vagy valami beállítási gond??? Ha közvetlenül Médialejátszó-,optikai elosztó-,erősítő akkor nincs hangban az 1s-os szünetek.
Médialejátszó: MED 600X(eddig R6S volt)
TV: LG 47LM660S
Optikai elosztó: Toslink
Erősítő(házimozi): LG HT 503PHAmúgy ha XBOX360 -ból optikán kábelen viszem a hangot akkor csak pattogó hangot hallat(majd szétmennek a hangszórók),viszont HDMI-n keresztül nincs probléma.
Bekötés:Xbox360 Slim--optikai elosztó--erősitő--(ilyenkor pukkadozik)
Így nem pukkadozik: Xbox360--HDMI kábel--TV--optikai kábel--erősítő.
Szerintetek miért pukkadozik? Xbox hiba ?Tavaly már én kérdeztem ezt a problémát, egyből azt a választ kaptam vegyek sok százezerért egy erősítőt+ hangfalakat.Nem ebben a topikban..
Várom a válaszokat. -
iviivi75
tag
szép jo estét !
Lenne egy kérdésem,tavalyi 2012 - es LG 42 lm 660 smart tv - re lesz még valaha is frissités,vagy ennyi volt,kb 3 honapja semmi nincs,kösz válasz elöre is aki tudja.(vagy már ne várjak eféle csodára)
-
shteer
titán
válasz
huncutka1029 #27319 üzenetére
Nagy fail lenne ha a filmeket nem tolna ki 5.1be az optikan
-
huncutka1029
addikt
válasz
Yogibear974 #27318 üzenetére
-
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #27052 üzenetére
Helló!
huncutka1029 2013-10-10 08:25:34 wrote:
"formázd le a pen-t
hozz létre rajta egy mappát a neve pontosan ez legyen: LG_DTVebbe tömörítsd kí a fw-t de pontosan figyelj amikor letöltöd, hogy a te tipusodnak megfelelő legyen.
A pent még kikapcsolt tévénél dugd rá."Yesss, ott a pont! Ment minden, mint a karikacsapás. Mega big thx.
-
storm4
aktív tag
válasz
huncutka1029 #27314 üzenetére
Üdv!
LW5590 esetén (legalább is nálam) minden forrás (USB,HDMI,DLNA,saját tuner) jele kimegy az optikán. -
shteer
titán
válasz
huncutka1029 #27314 üzenetére
"ha optikai kimeneten viszed ki a tv hangját az erősítő felé, akkor csak a tv saját tunerének hangja megy ki"
Ez nem igy van
Nagy fail lenne -
huncutka1029
addikt
válasz
shteer #27313 üzenetére
ha optikai kimeneten viszed ki a tv hangját az erősítő felé, akkor csak a tv saját tunerének hangja megy ki. ha külső forrásból játszol le valamit, akkor az nem nagyon megy ki az optián, legalább is nálam ez volt a tapasztalat., hanem azoknak a forrásoknak a hangja a tv hangszórón szólalt meg...
Erre gyógyír lehet az ARC-s HDMI 1 csatlakozó.
Vagy az, hogy minden forrást az erősítőbe kötsz, pl a DLNA lejátszás is a házimozin keresztül megy( ha támogatja), HDMI- kábellel, így a hang a házimozin szól majd. -
shteer
titán
válasz
huncutka1029 #27310 üzenetére
En csak ezt nem ertem a vegen:
"De DLNA lejátszásnál ott is a tv saját hanszórója fog megszólalni..."
-
Watt25
veterán
Ezért ismétlem el többször, hogy ne azt a kifejezést használjátok, hogy formázza a tévé a vinyót, hanem azt, hogy particionálja! Így talán az embereknek leesik, hogy miről van szó. (Már, ha egy picit tudja, hogy miről van szó.)
Meg ugyebár ez a teljes igazság. Ne terjesszük féligazságokat. -
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #27310 üzenetére
huh, most nézem, micsoda helyesírási ámokfutást rendeztem, bocsi mindenkitől érte.
Azért remélem érthető volt.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Atomantiii #27309 üzenetére
Az lg nél ez kizárt,
mert formázatlanul ne mis vesz fel. hiába formázon PC.n akkor is újra formázza. -
törölt tag
válasz
Atomantiii #27307 üzenetére
Eleve megformázza magának a TV a HDD-t...
-
huncutka1029
addikt
válasz
LeftyR #27304 üzenetére
vegyél másik házimozit, amin van HDMI csatlakozó minimum.
Vagy a tV füles kimenetét kösd össze a házimozi RCA bemenetével, akkor minden hang azon keresztül fog szólni. Jack RCA kábel kb 200 Ft árgép
De akkor 2 távirányító kell, mert vagy a házimozit kell full hangerőre venni, és akkor a tv hangerőszabályozójával játszol,
Vagy a tv-t kell full hangerőre venni, és a házimozin bejátszani a hangot.
De ez sokak szerint nem az igazi.Mondjuk én így használom jó régóta
Az igazi az optikai bemenettel rendelkező házimozi erőlködő, de akkor mindent oda kell bekötni, és onnan a tv-be vinni.
De DLNA lejátszásnál ott is a tv saját hanszórója fog megszólalni... -
huncutka1029
addikt
válasz
SaGaIn #27303 üzenetére
árgép.hu, vagy olcsobbat.hu
keress rá, és nézd meg van e a kritériumaidnak megfelelő készülék.
AZ LG nél, és egyébként a többi márkánál is a 40-42" már nem nagyon fér bele a 100K-ba.
Főleg nem IPS panellalHa megtaláltad álmaid tévéjét, gyere vissza, és megosztják a tulajok a tapasztalataikat a készülékkel kapcsolatban.
Mi nem tudunk neked így látatlanba vásárlási tanácsot adni, -
LeftyR
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ezeréves házimozi szettem:
http://www.youtube.com/watch?v=ztIJ5z1HGdcAmit szeretnék összekötni ezzel a tv-vel:
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-42LM669S-3dHázimozin nincs optikai csatlakozásra lehetőség.
Így néznek ki a csatlakozók a tévé hátulján:
http://www.n-tech76.ru/images/goods/138458_2380.jpgVégigpróbáltam az összes csatlakozót de csak úgy van hang ha a tévé SCART csatlakozóját összekötöm a házimozi RCA csatlakozójával.
Viszont így csak a tévé adáson van hang, ha pendrive-ról akarnék filmet nézni ott nem szól a hang.
Ugyanez a helyzet a Playstation 3-al is ott sincs hang!
Valaki tudna megoldást erre a problémára? -
SaGaIn
senior tag
Hello!
Maximum 100000. Forintos kerettel milyen Fhd tv-t ajánlotok? jó lenne 100 centi de 81 is megteszi ha annak szebb képe van. 3d nem kell smart sem nagyon. esetleg wifi bővíthetőség meg lehessen mkvt x264 xvidet lejátszani Lehet kapni ilyan áron IPS panellal szereltet ? merta színhűség sokkal jobb mint egy Tn esen ennyittudok. Gondolkodtunk a Sencor SLE 39F09M4 -en de volt egy két negatív hosszászólás véleményetek mi róla? Esteleg max 100k ig valami jobb választás?
Légyszi írjatok egy két opciót
köszi
üdv: SaGaIn
-
Remi1234
aktív tag
válasz
huncutka1029 #27301 üzenetére
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a vásárlás után frissítettem.. Meg a Fuso miatt.. Most már nem teszek fel semmit, de ez már késő bánat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Saab, Volvo topik
- Formula-1
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Wise (ex-TransferWise)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B42LA) 165CM 4K 120HZ OLED ! UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Samsung QE50Q80D Felsőkategóriás 127cm AI 4K Qled Smart Tv!(Szinte új dobozos)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest