Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Segítsetek légyszi!
Van egy 32"-os LG Full HD Led TV-m, 2011-es kiadás, sajnos a pontos típusszámát nem tudom.
Falra szeretném rakni fixen, de nem tudom milyen fali tartó konzol jó hozzá.
Tudnátok ajánlani valamit? Egyszerű, stabil kell, lényeg, hogy a kisgyerek ne tudja magára rántani!
Előre is köszönöm! -
BloodRay
veterán
LA640-nek szerintem fakóbb a panele kicsit mint a 660-as és afeletti modelleknek.
(#24873) padi68 -> LOL.
EU garancia van biztosan a nem LG Magyarország garanciapapíros készülékekhez, ez 1 év.
(#24880) Brain75 -> Régiótól függ. Ha olyan régióból származik a készülék ahol nincs benne a választható opciók között Magyarország, akkor próbálgathatod állítani a lokalizációt...
"6208-ast vettem 3 év garanciával" -> He?? Ezt meg hogy? -
gahor72
aktív tag
válasz
sbalu1 #24878 üzenetére
Nincs okos telefonom,mert ugyan azok a hülyék hívnának rajta mint a másikon.
Nem megspórolni akarom,hanem venni egyet.
Az aqua 3hét után visszamondta a rendelésem,hogy az lg mo. nem tud beszerezni már ilyet,pedig 9 rendelésük van függőben....
A ebay-en van dongl-el együtt cirka 9000ft-ért,de MÉG MINDIG NEM TUDOM,hogy a 640s menne-e csak távval,vagy kell a dongle is?
Kispest környékéről,ha van valakinek mr300-as,kipróbálhatnánk egy sörital mellett.
ui: az MM ajánlata kamu,nem tudják beszerezni.
üdv
-
gahor72
aktív tag
Ez év februári hozzászólásom:
Szia!
Én decemberben vettem 1 lg 42lm620-as modellt,sajnos egy szlovák webáruházból,eu-s garanciával.
A tv 1 hónap után letérdelt,ki-be kapcsolgatott magától.
Felhívtam őket,2nap múlva elvitték.
Ez volt január9-én,és a mai napig semmilyen infóm nincs a tv-ről.Kérdezgettem hetente,hogy mi van,de csak azt mondták folyamatban van a javítás.
Február 2-án meguntam és emelt hangnemben közöltem velük,hogy 1 hónap bőven elég a javításhoz,hozzák vissza a tv-m,vagy adjanak egy újat,vagy az árát vissza.
A hölgyike hebegett-habogott mondta utána néz.
Ma hívtam őket a nő már fel sem veszi,a kollégája elkérte a számomat visszahívásra,de eddig a pillanatig semmi.
Az a szomorú,hogy semmi infóm nincs a tv-ről,ami többet volt szervízben,mint nálam.
Azt még megérteném,hogy kell 1-2 hónap a javításra,de legalább mondanának valamit a gyökerek.
Én azt mondom NE vegyen senki külföldről semmit,még akkor sem ha olcsóbb,
mert ha javítani kell
azt sem tudni,hogy hol van,még utána menni sem lehet....ui: WWW.ELEKTROUDVAR.HU------na innen többet SEMMIT!!!!!!
üdv
Bátrak vásároljanak külföldről......
Majd kicsit később:
Tisztelt fórumtársak!A közel 2hónapos vesszőfutásom a szlovák lg-szervizzel a vége felé közeledik.
Kaptam egy levelet a webáruháztól,hogy visszaadják a pénzem,vagy rendelnek egy új tv-t.
Inkább a pénzt kértem,és már keresem a következő 620-asom eladóját.
Mert ugye az ember nem tanul.....
Okuljon mindenki az esetemből, aki külföldről,eu-s garanciával akar vásárolni műszaki cikket.
ui:a webáruház vezetőjét is türelemre intette a szerviz,így cirka 2hónap után......
-
g0dl
addikt
válasz
sbalu1 #24892 üzenetére
"Ha én megveszek egy márkának egy készülékét, akkor nem szabadna, hogy ilyenekkel kelljen foglalkoznom"
Ez már szerintem az adott márka igénytelensége. A vevőben ugyanis adott esetben az maradhat meg, hogy ezzel a márkával vágták át. Nem hiszem, hogy egy tv vásárlásnál részletesen kéne vizsgálnia a vevőnek a bolt partneri szerződéseit stb.
Az viszont a vevőnek is feltűnik azonnal, hogy az árkülönbség nem az áfa eltéréséből levezethető mondjuk kb. 5%, hanem 25-30% -
sbalu1
senior tag
Úgy tudom, hogy az EU-ban szabad a kereskedelem és ebben az esetben felesleges ilyen frázisokat puffoktatni egyes boltoknak.És ebben az esetben én inkább azt tartom szemétségnek, hogy különféle garanciákkal trükköznek... bolti, eu-s, magyar stb.Ha én megveszek egy márkának egy készülékét, akkor nem szabadna, hogy ilyenekkel kelljen foglalkoznom, a gyártónak mindenképpen kéne egyféle garanciát vállalnia saját terméke iránt.
-
Challanger
tag
Sziasztok!
Érdemes feltenni ezt a legújabb firmware-t (04.40.27)?
Nekem még viszonylag régi van fent (04.01.46), október végén vásároltam a TV-t (LM640S), hangprojektor is járt hozzá, ami optikai kábellel van hozzákötve. Nero Media Home 4-el használom wifin keresztül. Eddig nem volt semmi gond, lejátszott lényegében szinte minden 720p, 1080p filmet. Hangot is lehetett váltani bármikor. Egyedül a feliratválasztással vacakolt néha. Volt, hogy előhozta egyből, volt hogy 2-3 perc után jött meg...de olyan is előfordult, hogy nem volt kedve elővarázsolni. És ezt egy videon belül...Szóval a kérdésem az lenne, hogy rosszabbul, vagy jobban járnék-e ezzel az új verzióval? Sokan panaszkodtak a utóbbi pár hónapban kiadott frissítésekre... :/ Ez talán jobb lett...remélem.
-
sub71
aktív tag
válasz
sbalu1 #24883 üzenetére
"Tegnap meg ilyen hülye szöveggel jöttek nekem az euronicsban, hogy a webshopok azért tudják olcsóbban adni a cuccost, mert áfa csalók."
A szó szoros értelmében nem ÁFA csalók, de amúgy igen! Szlovák telephely, tehát a Szlovák ÁFA-t fizetik meg, ami jóval kevesebb! Viszont általban javítást is kint végzik, pont ezért !
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
sbalu1 #24799 üzenetére
Símán 50-es panel a jó ennél a távolságnál. A kisebb esetén ebből a távolságból full HD anyag nézésekor nem fogsz minden részletet látni, ahhoz közelebb kell ülni. Ha nem akarsz közelebb ülni, nincs értelme full HD felbontású tv-t venned. Persze, lehet, hogy másmilyent már nem is kapsz... És hamár full HD, akkor élvezd ki az előnyeit, de ahhoz közelebb kell ülnöd. Vagy vegyél 50-es plazmát vagy 51-es LCD-t.
-
tamáspapa
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek az LG 32LS5600 tv FLAC-ot le tud játszani? Ha alapból nem, firmvare frissítéssel meg lehet oldani?
-
sbalu1
senior tag
válasz
Dave567 #24882 üzenetére
Addig nincs is baj a garancia téren amíg meg nem szűnik egy ilyen webshop és 2 év elég nagy idő.Egyébként meg általában a komolyabb garanciális javíttatásokat ők is szakszervízeken keresztűl intézik, ha nem is a márkaszervízeken át.Máskülönben meg a márkaszervízelés meg aránytalanúl drága, gondolj csak az autókra, azt se viszem hozzájuk javíttatni horror áraik miatt.Tegnap meg ilyen hülye szöveggel jöttek nekem az euronicsban, hogy a webshopok azért tudják olcsóbban adni a cuccost, mert áfa csalók.
-
sbalu1
senior tag
válasz
sz.z.csicsi #24879 üzenetére
Lehetséges, mondjuk én csak a netezésnél használnám, egyébként meg ott van a normál távszabija.
-
gahor72
aktív tag
Hello mindenki!
Használ vki xxlm640s tv-t magic remote-tal?
Működik rf dongle nélkül is?Csak a távírányítóval?
A honlapon azt írják,hogy magic motion: előkészítve.
köszi
-
sbalu1
senior tag
válasz
Dave567 #24875 üzenetére
Ma ott jártam náluk és az általam alább írtakat mondták, de korábbi telefonos érdeklődésemre is ez volt a válasz.Nekem is gyanús a dolog, ezért írtam, hogy egyértelmű bizonyíték a megfelelő gari levél lenne.Egyébként meg számomra nem érne meg +40-50k forintot a gyári garancia.Akkor már inkább keresek egy megbízhatónak tűnő, múlttal rendelkező webshopot és bízok a szerencsémbe, hogy nem kell majd igénybe venni a garanciáztatást.
-
Dave567
addikt
válasz
sbalu1 #24871 üzenetére
A Bemutatóterem szerintem nem ad LG garanciát, 42LA620s 159000 FT ott, de MM-be rendes LG garanciával 204000 FT.
Én a hozzászólásokat szoktam figyelni hogy mennyire értékelik a boltot, ország első boltja értékelést kapott, nem hiszem hogy nagyon gond lenne ott, amúgy én is onnan tervezem venni. -
sbalu1
senior tag
válasz
padi68 #24873 üzenetére
Arra is rákérdeztem náluk, hogyha gariztatok, akkor vihetem-e közvetlenül az lg márkaszervízek egyikébe (egyébként a bolt is így járna el) és a márkaszervíz nem hajtana el?Azt mondták, hogy igen!Persze erre valóban az lg garanciajegy, rajta a forgalmazó=lg hu lenne a biztosíték.
-
padi68
senior tag
válasz
sbalu1 #24866 üzenetére
idézet az egyik bolt leveléből:
"....2 év a garancia - amit rajtunk keresztül LG szervizben tudunk érvényesíteni.
A garancia jegy hozzánk szól - ennek oka,hogy az LG szervizben az összes webáruházban vásárolt termék kapcsán,
téves információkat közölnek és megpróbálják kijátszani a vásárlókat....." -
joco52
tag
SZIASZTOK !
A Blu-ray 3D lejátszók (LEMEZES), USB-ről lejátszák az ISO 3D Blu-ray filmeket, persze 3D-ben !!!ÜDV!
-
törölt tag
válasz
dgyuri0123 #24864 üzenetére
Èn az okot nem értem. Miért akarod lecserélni bármikor?
-
Ravenloft
tag
válasz
campers #24847 üzenetére
Mikor az LG mellett tettem le a voksomat, sokat vacilláltam, hogy 660 vagy 690 legyen. Tudásbeli különbség nincs a kettő között (ugyan az a hardver) csak design béli eltérés van. Egész pontosan a káva anyagában. Míg a 660 kerete körbe műanyag (és a talp kialakítása is más) addig a 690-es nél a műanyag keretet lecserélték fémre. Megjegyzem jobban néz ki, de szerintem ez nem ér meg +20e pénzt. De ettől függetlenül sokáig vacilláltam, hogy melyiket vegyem.
De végül úgy döntöttem, hogy nem ér meg a káva +20-at.
Amúgy szerintem valóban a 660-as az arany középút. Ez alatt már nagyobb az "űr" hardver téren, és pl a magic remote is csak opcionális. Ami szerintem nagyon jó kis imput eszköz (csak meg kell szokni).
-
sbalu1
senior tag
válasz
gycs02 #24857 üzenetére
Szóban velem azt közölték, hogy hivatalos gyártói 2 éves garancia levelet adnak hozzá, amelyet minden márkaszervízben elfogadnak.A GY.I.K oldalukon meg ezt írják: "Milyen garanciát adunk a termékekhez?
A termékekhez a forgalmazók által kiadott országos garanciát adjuk.
A garancia mértéke márkánként változik. Erről bővebb információt ügyfélszolgálatunknál tudhat meg."Természetesen amennyiben ez nem lenne igaz, akkor nem leszek köteles átvenni a megrendelt terméket. -
csursan
csendes tag
-
Dave567
addikt
válasz
zsoleer #24854 üzenetére
Nekem azt mondta az egyik fórumlakó hogy megérte megvenni neki, de a másik viszont azt mondta hogy nagyon felhősödik.
Elvileg valódi 100hz-es, azt nem tudom mondjuk, hogy lehet jobban megérné még az LM620s-t venni, Bloodray kolléga mondta hogy az LA620s-nek szerinte szebb a képe.
A 3d nagyon tetszett nekem, az sd képminősége már kevésbé, ahogy láttam az MM-be. -
frenetik
tag
Mindenkit üdvözlök!
Nekem egy elég idegesítő problémám van, megpróbálom röviden felvázolni.
A tv egy 47LA660S, hdmivel összekötve a géppel. A videókártya egy 6950-es, az alaplapi chipset pedig egy Z87, egy I5-ös processzorral. Ezt csak azért írom le, mert mindkettővel kipróbáltam, és ugyanaz a gond.
Ha nézek egy filmet, általában dts hanggal, akkor minden háttérzaj, robbanás, lövés nagyon hangos, viszont a beszédhang nagyon halk.
A filmeket XBMC-vel és VLC-vel is kipróbáltam.Van valakinek erre valami tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest