Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
burkolat1
csendes tag
válasz
huncutka1029 #22753 üzenetére
vagy lehet, hogy akkor a kérdés igazából csak az, hogy az 32LH2000 szerviz menüjét hogy kell elérni?
-
Dave567
addikt
Üdv
Tud valaki nyilatkozni az lm620s/660s input lagjáról ?
Kiválló
Elfogadható
Rossz
Főleg monitornak használnám csak nem tudom melyiknek jobb
Köszi!!!
Üdv -
F_Zolee
nagyúr
Hello
Lehet, hogy a közeljövőben vásárolunk tv-t és azt szeretném kérdezni, hogy ezzel a típussal mi a helyzet? Én nagyon rosszat nem találtam róla és szerintem jó képe is van, mert megnéztük "élőben" is.[link]
-
_Ata_
tag
Routerem az van, szóval ha még egy lenen ami ugyanúgy wifivel kapcsolódik a TV hez akkor szerintem ugyan ott vagyok
-
burkolat1
csendes tag
válasz
huncutka1029 #22753 üzenetére
köszönöm a választ, igen ez így lebutítás lenne..
. És ha újabbat teszek fel, akkor szerinted melyik lenne az, amihez bátran nyúlhatok és engedi a szerviz menüt is használni?
-
huncutka1029
addikt
-
burkolat1
csendes tag
Előre bocs annak aki segítségre szánja magát. Sík nyomott vagyok a dologhoz (nekem még a fórumra való belépés is problémát okozott), úgyhogy csak érthetően
.
LH2000 típuson szertném hackelni az USB portot. Nem érem el a szervíz menüt, hiába nyomom egyszerre a távir. és a Tv "OK" gombját, ahogy utánaolvastam, talán az a baj, hogy a verziószámom: V0.3.24.00, ha jól amlékszem valaki azt írta, hogy a szervíz menü csak a 3.15 -ben érhető el. Kérdésem, hogy honnan tudnám ezt letölteni? Lehet -e valami gubanc a frissítésből?
-
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #22750 üzenetére
Hacsak nem arra gondol, hogy azért haldoklik a tv-d mert nem oldották meg a váltást, tehát rendellenes.
-
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #22741 üzenetére
2013-as szériánál ez mondjuk már nem így van.
Egyébként a te tv-ddel valami gond lesz szerintem...
-
huncutka1029
addikt
válasz
KardosI #22744 üzenetére
eddig set top boxról nézted, vagy símán kábel a tévébe, és jött a cucc?
Valószínűleg kódolt az adás ha eddig boxról nézted, akkor mindenképpen kérjél a szolgáltatótól egy modult, és hozzá kártyát..
DE addig is ahogy watt kolléga is írta, a bemeneti tipust állítsd át légi -re kábeles-ről.
akkor csak analóg csatornákat fog keresni (DVB-T) -
ftamas0201
senior tag
válasz
KardosI #22744 üzenetére
CI modul a digitális tvzéshez kell. Van a távirányítón egy tv/rad gomb, azzal tudsz váltogatni a rádió/analog/digitális adások közt. Valószínűleg nálad is beprogramozódtak a digitálisok is és a tv első bekapcsoláskor azokra áll rá. Igaz nem tudom upc hogy működik, beltérivel vagy mivel de ha beltéri meg minden nélkül megy akkor ez lesz talán a gyógyír.
-
KardosI
csendes tag
Sziasztok,
az új LG tv-t nem sikerült működésre bírni, mert autohangolás után azt írja ki: "Nincs CI modul".
Analóg UPC kábeltv van..Tudna valaki segíteni, hogy hogyan is lehet működésre bírni??
Semmilyen csatorna nem jön be, ki és bekapcsolás után is ez az üzenet van csak fekete háttér előtt:"Nincs CI modul"
(Oké, tudom, valami elemi dolog hibádzik, de nem tudom mi) -
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #22742 üzenetére
most nézem, be volt kapcsolva a készenléti lámpa, és a bekapcsolás jelző, az is kikapcsolt csakúgy mint a rendszer zárolás, így a "lezárt felnőtt csatornák" is jelszó nélkül jöttek.
Egyre inkább elhiszem, hogy bele nyúlnak távolról, bármit állítunk, tiltunk a menüben. -
huncutka1029
addikt
höhö, ma megviccelt a tv.
Csatornafrissítés kikapcsolva, szoft frissítés kikapcsolva.
És amikor bekapcsoltam, láss csodát, az összes csatornát, átpakolta, és sorszámozta.
Az 1 es helyen lévő M1 HD-t átdobta az 542-es pr. helyre. Ki látott már ilyet!
még jó hogy ez egy "Ősrégi" LW 5590 és van rajta link loader, így a pc-n korábban mentett csatornalistából 3 perc alatt vissza lehet tenni. -
huncutka1029
addikt
válasz
Arthuro_Adam #22737 üzenetére
nem
csak az adott bemeneten lehet, nemhogy felvenni nem tudsz,
még csatornát /bemeneti forrást sem fogsz tudni váltani ha felvétel van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest