- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
Szevasztok!
Eset5-öt használ valaki? Tűzfalnál hol kell beállítani, hogy a tv-n kimenőként lássam a megosztást?
Mert nélküle okés, úgyhogy bizti, hogy a ESS fogja. -
Sanyipapa
csendes tag
Köszönöm,hogy foglalkozol a kérdéssel de ez LG3000 amit te találtál azt már olvastam az LH3000-hez való.
Nekem ez nem működik előjön egy kis service ablak de csak néhány dolgot állíthatsz rajta se jelszót nem kér semmi. Egyébként V3.15.1 volt rajta de már V3.55.1 re frissítettem és azt is olvastam ,hogy nem lehet butítani a fireware-t. Ezért kérdeztem az univerzális távot hátha valaki megmondja a billentyű konbinációt. De abban sem vagyok biztos,hogy jó hozzá. -
Doki16
addikt
Van egy USB-s HDD-m és szeretnék rá felvételt készíteni a Mindig TV-ból. Szerintetek azt meglehet csinálni, hogy megparticionálom a merevlemezt és egyikre rögzít (tehát megformázza magának ahogy kell) míg a másik partíció megmaradnak adatrögzítésre a filmeknek? Egy LG 42LM620S TV-ről van szó.
-
Zoty4
őstag
válasz
huncutka1029 #15744 üzenetére
lehet rájöttek hogy ebből is lehet pénzt csinálni, mert pl thomenál müxik akkor ők is tudnak egy-két bőrt huzni a juzerekről
-
HIJ
őstag
válasz
Mifune #15742 üzenetére
Nem tudom, hogy hogy van kiépítve a koax hálózat, de lehet hogy ha egy szakértővel megnézeted akkor ő megoldja. Sztem ha splitereket és az összes F csatit kicseréli vagy csak átnézi és adott esetben betesz egy visszirányszűrőt minden leágazáshoz, akkor megoldódik a gondod...
-
Nikk
senior tag
válasz
Yogibear974 #15689 üzenetére
Aaahhh.... Ez fájt...
De komolyan...
Most nagyon röhögök ezen...
xD
-
Lacass
csendes tag
Ez a nehezebbik és kockázatosabb fele a szervizmenü hozzáféréséhez !
Igaz ezt az utat én megcsináltam ezzel a tv-vel: LG32LG2100 és működik !
Arra figyelni kell,ha frissíted vagy lerontod a firmwaret nehogy kikapcsold a készüléket,mert vége lehetés viheted javíttatni ! Ezért is írják azt,hogy csak saját felelősségre csinálja mindenki !
üdv:
-
HIJ
őstag
válasz
Sanyipapa #15735 üzenetére
Szia!
Ezt találtam:
HOW TO DOWNGRADE FIRMWARE AND ACTIVATE THE USBDOWNGRADE (read first)
ok , create a folder on your USB stick called LG_DTV and put the 3.15 firmware in that folder (dont put another folder in the folder just the firmware itself) and Insert USB stick into TV, (if it doesnt read it automatically) then press MENU and choose OPTION (but dont press OK) but press the FAV button 7 TIMES to get upgrade screen on and choose firmware to upgrade / OK.... - failing that, repeat but press '7' 7 times instead of 'fav' which will get the basic upgrade screen on
- downgrade the firmware and restart TVACTIVATE USB
hold down OK on remote and OK on the TV for about 5 secs (be sure to point remote at TV) then it will ask for password - press 0000 and it will take you into service menu = go to no. 2. TOOLS OPTION 3 and change JPEG to 1 and DIVX to HD (dont change ANYTHING else or you will break TV and NO bluetooth doesnt work unless your TV comes with it)UPGRADE
following the downgrade guide but put the 3.40 firmware into the LG_DTV folder (deleting the old one) and insert into TV and upgrade, as the firmware is newer than in the TV it may read the USB stick without having to press FAV or 7 seven times...
Én kipróbáltam és belép a service menübe, de az FW -t most nem downgradelem, hogy megnézzem ott kiadja e a menüpontot...
-
Sanyipapa
csendes tag
Sziasztok valaki tudna nekem tanácsot adni,hogy 37LG3000-m van és szeretném kinyitni a service menüt beszereztem egy SilverCrest URC 801-et ezzel esetleg ki lehet nyitni? Vagy vennem kell másikat? Előre is köszönöm.
-
baandii
senior tag
hellosztok!
van nekem egy UE32C5000 típusú tévém...az lenne a kérdésem hogy rábírható vhogy hogy mkv fajlokat lejátsza?...eddig bármit rádugtam pendrivon megette de az mkv-val nem boldogul...van arra vmi megolás hogy pendrivról lejátsza az mkv kiterjesztésű fajlokat??
-
zsorzso
csendes tag
LG 47lm669s AEE
Megtudná valaki mondani hogy ez miben más minta sima LG 47lm669s ? -
Mifune
csendes tag
válasz
huncutka1029 #15705 üzenetére
Kösz. Akkor felhívom őket mindjárt.
Közben megfigyeltem egy dolgot. A lakásban van egy samu sd tv is a kábelre kötve. Eddig nem tűnt fel, de most ha be-ki kapcsolják a tv-t a másik szobában, akkor tűnik el nálam a jel. Meg néhány csatorna váltásnál. PL ha rtl k-ról a következőre kapcsolnak, meg vissza. -
zolda
tag
Sziasztok! LS570s (vagy bármilyen 2012-es DVB-S tunerrel szerelt) típust használ valaki UPC direct-tel? Új kártyával és CAM modullal jönnek rendesen az SD és HD csatornák is? Műholdas boltban a srác azt mondta, hogy a Samsung-oknál szokott lenni HD csatornákkal probléma. Köszönöm!
-
gulyasa
őstag
Épp ezt magyarázom, de nem sikerül megértened: a hotel menünek semmi köze a szervizmenühöz - mint azt már te is tapasztaltad. Még csak engedélyezés/aktiválás szintjén sem.
Egyébként a hotel menüről még annyit, hogy szerintem csak azokban a tévékben van, amelyekből létezik "hotel tv" változat. Pl. hotel variáció LW55.. témára: [LG
42LW551C]
Ahogy én tudom, gyakorlatilag szinte ugyanaz, mint az LW5500/LW5590, csak mondjuk van benne DVB-S tuner, meg eleve hotelszobás használatra van kihegyezve: fizetős csatornák korlátozása, bekapcsoláskor mindig ugyanazzal a csatornával indul - pl. a hotel promóciós bemutatójával -, a talán a TV-Link Loader-hez (a csatornalista/beállítások USB-re mentése) eleve benne van a leírásban,nem csak egy rejtett funkció, ... stb. -
HIJ
őstag
válasz
gulyasa #15711 üzenetére
Örülök a tájokozottságodnak irányomba, de én nem keverek itt semmit. Én konkrétan a szerviz menübe voltam fully8 -al.Tudniillik az LM szériánál nem érhető el a Hotel menü, ezért is néztem bele a szervizmenübe, hátha ott tudom engedélyezni. De nem...
Egyébként fully8, service menu:
-
Normogo
csendes tag
Sziasztok!
Új TV vásárlását tervezem (a régi 10 éves 55 centis beadta a kulcsot).
A nézési távolság 230-280cm, így a 32-es tévék között nézelődöm.
Napi átlag 3 órát menne, de szeretném, ha az új is bírna legalább 6-7 évet.
Amit fontosnak tartok, hogy PC-vel össze tudjam kötni és rögzíteni is lehessen műsort USB-n keresztül. Szerintem kb. 50-50%-ban menne TV adás és film lejátszás. A Smart funkció és a 3D csak opció, bár a hosszú távra lehet jobb lenne ha tudná ezeket is.http://www.jobbanjar.hu/tv-lcd-tv-led-tv-akciok/hyundai-dlh32834mp4r-hd-ready-led-televizio-t485921/
Ezt a TV-t nézte már valaki? Mi a véleményetek róla? A Hyundai megbízható TV-ket gyárt? Kíváncsi lennék a képére.A másik két jelölt jóval drágább:
LG LM620S és LS570SMilyen TV-t ajánlotok? 120 ezer környéke árban a plafon, de ha a Hyundai elég jó, az lenne az igazi.
-
Indiant
addikt
Sziasztok!
itt:
[link]
Szerintetek hogy adják az 5 év garanciát? Mert sztem nem hivatalos viszonteladók. -
lamas
csendes tag
válasz
#46372352 #15722 üzenetére
Scartról csak az analóg tv adás hangját lehet hallani ezzel az eszközzel, usb- netes videók hangját azon a kimeneten nem. (szervízben is mondták valamint egy lw sorozatun ki is próbáltuk)
Esetleg megoldás a már említett digital analog stereó átalakító az optikai kimeneten, vagy ugyanez 5.1 ben. Esetleg van valakinek 5.1 es hasonlója, vagy tapasztalata?
Ja és elviekben lehetséges ugyanezen eszközöknek jobb és bal csatornájára párhuzamosan (még az analóg pl. genius 5.1 -es hangfalszett előtt) fejhallgatót kötni ?
Ha igen akkor a fejhallgató kérdés is meg van oldva, igaz hogy ez nem egy hangosítható kimenet, de legalább van és a fejhallgatót állandóan bedugva lehet tartani..
A tv-t elnémítva - optikai kimeneten megy a hang.. -
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Az LM620S tévé használati utasításában azt írják, hogy fejhallgató csatlakoztatása esetén az Audio menüt nem lehet állítani. Ez azt jelenti, hogy akkor valami abszolút alaphang jön, vagy a fejhallgató csatlakoztatás előtti utolsó beállítás? Például, ha előzőleg beállítom mondjuk a tiszta hang 2-t, akkor az nem fog érvényesülni?
Az optikai kimenethez történő csatlakozásra vonatkozó résznél az Audio menü állíthatatlanságát nem írják. Akkor azon a kimeneten milyen hangbeállítással jön a hang? Persze az erősítőn mindenfélét lehet állítani, de nem mindegy, hogy milyen alapból indulunk ki.
Kérem segítsen, aki már próbálta fejhallgatóval. Köszönöm. -
Elar
senior tag
válasz
huncutka1029 #15713 üzenetére
Igen igen- Rájöttem, hogy kevés kábelt dugtam be a TV-be a régiből... LAMA
Most a 3D-vel harcolok. Youtubról küldök át RGB-n képet, nem egy frenetikus látvány amiket találok
-
klinga80
csendes tag
Üdv !
LM660s-hez kinéztem egy Edifier C2 hangfalszettet.[link]
Mit gondoltok, ha rákötném a fülhallgató kimenetre, vajon működne?
-
gulyasa
őstag
válasz
huncutka1029 #15709 üzenetére
Én tudom.
Épp azt magyarázom, hogy a Fully8 távirányító csak a szervizmenühöz kell.
De ő a hotel mode-al keveri (pontosabban az installation menüvel, aminek a hotel mode almenü csak egy része). -
Elar
senior tag
Létezik, hogy a win7 nem ismeri fel az Lg tv-t?
Egyelőre nem tudom átlőni a képet.....
Mit bénázok? HDMI-n keresztül menne a cucc -
gulyasa
őstag
Na azért tisztázzunk valamit.
A szervizmenü nem tévesztendő össze a hotel menüt is tartalmazó "Installation menu"-vel. A kettő nem ugyanaz!
A hotel menüt a tévé saját távirányítójával lehet elérni (LV/LW széria): Home gomb hosszan nyom, egészen addig, amíg vissza nem vált a kép a tévéadásra a felső információs sávval. Ekkor gyorsan be kell írni a 1105-öt és OK gomb. Megjelenik az Installation menu, amelynek egyik almenüje a hotel mode.
Viszont a csatonalista mentés nem a hotel módban, hanem a "TV link-loader"-ben van - ha azt keresed. -
olahjana
tag
Sziasztok
Probalta valaki az lm sorozatot ugy hogy dlna-n keresztul vagy kabelen lejatsza a filmeket felirattal egyutt? Mert az lw sorozattal allitolag van ilyen bibi dlna-n.
Igazabol ha az lm mellett dontok ez lenne a donto ok. Nasrol szeretnem megtaalni anyaggal.
Koszi -
huncutka1029
addikt
válasz
Mifune #15704 üzenetére
én Pr telecomos vagyok, néhány csatornánál nálam is előfordul ez a jelenség.
Ez a stream továbbítás kimaradása miatt van, valamelyik erősítőnél valszleg elveszik néha a kapcsolat.
Legalább is nekem ezt mondták.
Kérd meg a szolgáltatódat hogy küldjön egy frissítő jelet.
Ha nem szűnik, akkor kérj hálózat vizsgálatot, ne hagyd annyiban a dolgot. Ez nem a tv hibája. -
Mifune
csendes tag
Köszi szépen. Megnéztem most, mert az M1 is elmegy ritkán most forma1 közben:
Jeltovábbitó: DIGI
Jelerősség: 98%
Jelminőség: 100%
ONID: 0x1
TSID 0x1f
Hálózati azonosító: 0x1
Frekvencia(kHz): 121500
Symol rate(kS/s): 6000
Moduláció: 256QAM
BER[E-6]: 0Volt egy pillanatnyi kimaradás miközben néztem, és akkor a Jeltovábbító mellé nem "DIGI"-t írt, hanem hogy "NIT nem található"
-
HIJ
őstag
válasz
gulyasa #15700 üzenetére
Én simán beléptem fully8 -al a szervizmenübe, de sajna nem találtam amit kerestem... (Hotel menü)
Mifune: Van a menüben egy jelteszt menüpont. Ez végig fut az összes létező Digitális csatornán és írja a jel erősségét és minőségét. Ezt nézd meg az adott csatornán. Kb 90/90 -nek kéne legyen...
-
Mifune
csendes tag
Sziasztok!
LG47LW5500 vagy hasonló tv-n tapasztalt már bárki olyat, hogy néha eltűnik a kép meg a hang? Ha tovább tart 1-2 mp-nél, akkor forog az LG kocka. Gondolom ilyenkor eltűnik a jel, de mindig visszajön.
Felhívtam a Digitv-t, és azt mondta a hölgy, hogy ilyen problémával még senki nem jelenkezet náluk, hívjam akkor, amikor a probléma éppen van. Felhívtam tegnap voice közben többször is elment a jel, de azt mondták, hogy a központban mindent rendben jelez nekik, és valószínűleg a készülékkel lehet valami baj. Létezik, hogy csak nálam van ilyen probléma a DTV csatornákkal? -
blakey
titán
válasz
gulyasa #15700 üzenetére
Azért lehet, hogy megpróbálnám az LM szériánál is a harmony hack-et. Programozás után lesz egy billentyű ami egyből a szervízmenübe visz, legalábbis LW-nél így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest