- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Ismerőseim kaptak S25+t cégesnek. Azt hittem, kb végtelen üzemidőt tud, de nagyon nem, éppen erre panaszkodnak, hogy többet vártak tőle.
szerk.: nagyon remélem, hogy a kompakt széria marad, és egyszer visszatér a mini" méret divatba, ahogy ez a vékonyítási hullám is újra belobbanni látszik.
-
samu74
addikt
válasz
LosBlancosRM #16 üzenetére
Ez így pontos.A többi a Lite verzió.
A plus-t sajnálnám ha kivennék, nálam az akksi volt a döntő tényező. Nem kevéssel bírja jobban mint a kisebb. -
LosBlancosRM
őstag
Jópár éve csak 1 csúcs S van, nem 3.
-
paatrick
őstag
válasz
Elit3Zotya #14 üzenetére
Csak a 9 pro jó 80-100 ezerrel drágább, 256 gb-os változatoknál. Külsőre nekem is jobban tetszik a pixel, bár a kék s25 nagyon dögös lett.
-
-
paatrick
őstag
Mégis mi lenne a sima s25 alternatívája ami bőven jobb? Kb semmi nincs már ilyen méretben, zenfone 10 volt egyedül de az kisebb kijelzővel rosszabb kamerákkal, ki is halt a piacról. Pixel 9 az S25 mellett valami középkategóriás cuccnak tűnik a vastag káváival meg a giga kameralyukával. Egyedül az iphone marad, de az meg nem alternatíva.
Ami meg lehetne, azt nem hozzák ide a kínaiak. Vivo x200 pro mini, mondjuk árban biztos az s25 felett lenne minimum 100 ezerrel.
-
pcnet
addikt
Én pont így vagyok. S23 kicsi, kényelmes, könnyen zsebre lehet vágni. De pont a kis mérete miatt nekem az akksija gyenge. Napi 2x kellett töltenem. Böngészni is kényelmesebb volt az előző Poco F5ömön. S23+ még nem volt a kezemben, de haver S23 Ultrája meg már kényelmetlenül nagy volt számomra. És számomra a kamera sem szempont. Sokat böngészek, fontos a jó üzemidő. Lehet egy plusz modell lenne számomra az ideális választás.
-
klaya86
senior tag
Sima a mérete miatt kelendő és maradni is fog sokáig még. A plusz más tészta. Árban, méretben már szinte ultra szinten van, de kamerákban elmaradnak. Az s25 plus pl nálam érdekes volt, mert a jelenlegi s23u hiába lassan két éve megvan,a mérete egy picit kényelmetlen. A plus viszont még elég nagy, de pont annyival könnyebb és kisebb, hogy nekem ideálisabb lenne. Csak hát a kamerák... Szerintem a plusnak is van érteleme, mert aki Samsung vonalon választana telefont, de nincs szüksége egy fél tégla ultrára, a sima viszont kicsi neki ,annak pont oké a plus.
-
janeszgol
félisten
válasz
Elit3Zotya #6 üzenetére
Őszinte leszek amilyen fanyalgó voltam kezd tetszeni. Van Tab S5e tabletem, baromi vékony és nagyon jó. A videót megnéztem és tetszik a teló. A kameraképek meglepően jók.
Csak legyen 67-80W töltés, és felőlem maradhat ez az akku is. Meg a 158-as hossz az elmegy (bár én kicsi teló rajongó vagyok), de a 75.6 mm szélesség túl széles. 72 mm lenne jó. -
doooo
veterán
A simának nagyon sok értelme van, és az elmúlt években eladott, több tízmilliónyi darab a modellből szép bizonyíték a népszerűségére is. A plusz már más tészta. Az is sikeres, minden más Androidos gyártó összerakná a két kezét, ha annyit adhatna el egy ilyen "érdeketelen" modellből, de ettől függetlenül simán lecserélhető egy értelmes alternatívára. Mondjuk egy parányi zoom-kamera akkor is nagyon fontos lenne mondjuk a S26 Edge esetén. A többi kamera viszont már most jobb, mint a Plus kamerái.
-
mrThomi
addikt
Simának és a plusznak is évek óta semmi értelme nincs. Talán S22+ volt az utolsó amit kipróbáltam. Árban is sok a sima a is, annyiért van bőven jobb alternatíva, a plusz 5 kilóért is eszement főleg az elavult kamerái miatt
-
callmeakos
veterán
Az jó kérdés, hogy meddig játszák ezt a biztonsági játékot az akkumulátorokkal, és a töltési sebességgel. Az most már nyílvánvaló, hogy a technológia merre tart, és most már eltelt annyi idő, hogy ezekkel kapcsolatban mindenféle kezdeti biztonsági kockázat is erejét vesztette.
-
janeszgol
félisten
Vagy Si akku vagy 80 wattos töltés. Igazi 80 wattos, nem olyan, mai 5 percig az. Plusz megfelelő hűtés. Mindjárt nem elég az 5.8 mm.
Kíváncsi vagyok az idei Edge mennyire melegszik. -
Ricardo
titán
Ha ők is elkezdenek nagyobb sűrűségű akkut használni, és ki tudnak az edge szériából is hozni aránylag normális üzemidőt, akkor lehet értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest