Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
creed33 #106649 üzenetére
Persze. De érdemes vásárláskor azt is szem előtt tartani, hogy az, hogy egy pendrive-nak USB3-as csatlakozója van az meg nem jelenti automatikusan azt, hogy egy sebességbajnok és képes kihasználni az USB3 átlal biztosított sebességet, nem egybe futottam már bele, hogy örült az ember, ha 8-10 megabyte/seccel lehetett írni rá (annyit meg az USB2 is tud röhögve, szóval néha az USB3 csatoló elenére szemét van a pendrive-ban)...
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Usb 3.0 pendrive-ot tud olvasni az 55nano 793 ugye? -
DaDa
senior tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Lg 42lb650v tv-nk és már eléggé zavaró módon látható egy függőleges sorban a háttér led. Átüt a képen de főleg homogén résznél zavaró. Ez amúgy hogyan lehet? Erősödik a led fénye? Vagy vékonyodik valami réteg ami előtte van? Miért cska egy sorban? Google nem segített sokat. Van ennek a hiba jelenségnek valami neve? Lehet ezen segíteni valahogy? Javítható? Nem olyan öreg tv és ezt leszámítva én nagyon szeretem.
-
kukacfej
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek: OLED55BX3LB?
Most 315k akcióban.
Nappaliba menne ahol napközben jó világos van és az egész család nézni fogja. Főleg yt és netflix kevés normál tv adás.
Köszönöm -
bigangel
csendes tag
Sziasztok,
Ma vettünk egy 43UP7800LB készüléket. Ezen lehet valahogy csatornalistát szerkeszteni? Mert azt írja amikor szeretném szerkezteni, hogy az 1-123-csatorna nem szerkeszthető.
Digi-s cam modult használunk. Esetleg camshotrt-al valahogy?
Köszönöm előre is. -
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
LG 49UJ635V-nél a tv műsor alatt a képarány elállításra került. Egyrészt a zoom 120%-on beragad, hiába veszem le 100%-ra. Másrészt a kép alsó részén nem lehet elolvasni a kiírt szöveget. Ha visszaállítom a képarányt eredetire akkor sem.
A tv szoftver naprakész.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Ismertek az alábbi paraméterekkel LG TV-t?
1. Tévére szánt összeg, forintban?
150 ezer forint és alatta. Max 160 ha sokkal jobbat lehet kapni azért.
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Plex TV nézés, illetve PS5 játék.
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
55-ös méret és kb 2-2,5 méterről nézném
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
Többnyire este sötét szobában - tehát VA panel
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Fontos, hogy legyen elérhető Plex alkalmazás.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
Igazából nincsen különleges elvárás. Konzol ráköthető legyen.
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
Samsung illetve LG tévék, de igazából nem a márkahűség fontos.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Bluetooth legyen benne és PS-en a játék vállalható legyen (PS4-en és PS5-ön egyaránt.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Csak újKöszönöm szépen
-
rainman72
nagyúr
válasz
Jumpalaja12 #106637 üzenetére
Ha még kapható 43Nano793
Vagy ha jó a mezitlábas akkor 43UN73-74-80-81,amelyiket az árukereső jobb árban hozza.
Viszont a 2021 line-up új op.rendszert és új távot kapott! [link] -
Jumpalaja12
tag
Sziasztok! 2013-as model a legújabb tv-m, azóta nem követem az eseményeket. Általában jól körbejárom a témát mielőtt tv-t veszek, hogy ár érték arányban a legjobbat vegyem, de most erre nincs időm. LG, 106 cm-es, max 150 ezerig. Melyiket ajánljátok?
Előre is köszi a segítséget
-
royal63
tag
Üdv !
A displayspec-en megnéztem az LG 50UN74003-at és az LG 50UN73003-at és különbséget csak a tartólábnál láttam a specifikáció szinte ugyanaz ( vagy teljesen ugyanaz )
Valaki tudna mondani arról hogy a 74003 lába mennyire biztonságos ,elég stabil-e vagy inkább a 73003 két oldali lába az sokkal jobb.
Most a két tv között van 7.000 Ft különbség .
Megéri- a többlet a 73003 szélső lábaiért ? -
Attila432
tag
válasz
rainman72 #106335 üzenetére
mrptomi és rainman72
Köszi a segítséget, végül azt mondták a blacklight elszállt. Az az érdekes, hogy szinte az elejétől kezdve ilyen volt a tv, csak mivel egy majd 10 évest váltottam azt hittem ez a normális és csak be kell állítanom jól.Szerencsére végül ma elvitte a szervizes és az üzlet vissza is adta a pénzt, most keresek újat.
-
Carline
őstag
válasz
szimszonos #106626 üzenetére
A fényerővel nincs gondom elég sötét a szobám.
Most épp ipadról nézünk HDR appletv adást és ahogy átvált a tv hdr profilokra egy sokkal szebb színvilágot ad és a betekintési szög is sokkal jobb mint sima tv box (nem hdr profil) esetén. Így azt mondanám hogy közelíti a plazmát, de ugye azzal minden adás ilyen normális volt. Mindegy ennyi pénzért ez van, meg kell szoknom.
Vagy eladom és veszek használt plazmát.. -
herdsman12
őstag
válasz
szimszonos #106625 üzenetére
Csatorna hangolás.
-
szimszonos
őstag
Réggebbi Lg tv-ben megtudtam nézni a tv adó jelerősségét.Ezt az újabbakban hol lehet?LG Nano tv-ben pl.
-
Soocy
csendes tag
Azt lehet tudni hogy az LG tévéknek mennyi a szoftveres támogatottsága?
Évben? -
Carline
őstag
Sziasztok!
Sajnos az FHD panasonic plazmám villámkáros lett és vennem kellett másik TV-t. Egy 50NANO793-ra esett a választásom, VA panel és a NANO technológia miatt.
Sajnos a plazmához képest nagyon gyatra az előre beállított összes színprofil minősége.
Van esetleg olyan tag akinek ilyen készüléke van és foglalkozott a képi beállítással? Esetleg privátba írhatna, hogy mely értékeket hová állította, ahogy neki szemre jó lett?
Sajnos a PH! nem csinált tesztet a szóban forgó készülékről így nem közöltek profilbeállítást sem, mint egyes mostani LG tévéknél. -
vargalex
félisten
válasz
royal63 #106612 üzenetére
Ebből a hozzászólásból indult az egész. Majd a kolléga berakott egy másik fotót is, azok kedvéért, akiknek hiányzott a fehér led.
Nekem egyszerűen csak fura volt a képe a 49UN74003LB-nek, de egyéb hiba miatt is váltottam.
Az LG szerintem ezt nem fogja elismerni, sőt azt is el tudom képzelni, hogy az első példányok (vagy akár csak 1-2 széria kivételével mind) valóban RGB panellel voltak szerelve. -
rainman72
nagyúr
válasz
Soocy #106613 üzenetére
Ez egy IPS FALD led,vagyis local
dimming-al próbálnak jobb fekete szint elérni illetve ott a nanocell réteg ami szintén a képminőség javitására szolgál.
Ugyan ilyen tudású tv jelenleg nincs csak hasonló és más márkánál VA panellel.
Illetve lesz ilyen a Hisensenek idén,U8G.
Szóval ha mindenképp ez kellene én várnék még egy kicsit vele hátha beesik az ára megint valahol,például lassan jön az olimpia.Állits rá egy árfigyelőt az árukeresőn. -
royal63
tag
Vargalex fórumtárs írta , hogy ezek rgbw panelesek , de ma megkérdeztem az LG-chaten hogy az LG 49UN 73003 IPS tv-t rgb vagy rgbw panellal szerelik-e.
Azt mondták rgb , erre írtam hogy hallottam , hogy egyes szériákat rgbw-vel és ugye az nem 4K cak 3K .
Azt írták tudomásuk szerint a paneleknél már 3 színt használnak nem 4-et.
Akkor most mi van ?
Így nem merem megvenni a 49"-os tv-t , inkább az 50"-t vegyem ???
Ja és azt mondták ezt nem jelzik a dobozon , hogy milyen panel (asdf_-nek ) -
rainman72
nagyúr
válasz
Soocy #106605 üzenetére
Pár hete 203e volt akkor kellett volna
Ahhoz képest nem annyira jo ár egy használt tv-ért 250e
Nem fog beégni,de ha van benne 5-6ezer óra bár kétlem,bármilyen baja lehet,pl alaplap.De van itt olyan forumtárs akinek a kijelzőt kéne cserélni 2 év után.
Szervizes távval lehet csak üzeme órát nézni sajna. -
mdarmos
újonc
Sziasztok,
Visszaolvasva, a 2020-as modellekben 50"-esekben VA panel van
Ha az UN8100-ban illetve a NANO793-ban is VA van, akkor megéri-e a NANO a kb +20ezer ft-ot? Ha igen, akkor a NANO miatt, vagy más (hardveres, egyéb) különbség miatt?
Előre is köszönöm! -
Soocy
csendes tag
válasz
sandró60 #106606 üzenetére
Mondjuk ez nem plazma legalább
Nem tudom ez a nano cell mennyire tud beégni, ha egyálltalán ez lehetséges.
Nem 2-3 évre akarok tvt jó lenne ha kitartana. Viszont ennek a tudása annyira meg győző. 250 000 ért ráadásul szerintem jó áron van.Esetleg ebben az árban 250 eFt körül alternatívát tudtok mondani? Jó lenne ha a majdani ps5 öt is ki tudná használni (HDMI 2.1, 100-120 Hz)
-
sandró60
addikt
-
Soocy
csendes tag
Sziasztok! Mennyire ajánlott boltban kiállított tvt venni? Konkrétan ez a tipus: 55NANO913NA
Másik topikban azt mondták ide érdemes bekérdezni. Ott azt mondták meg lehet nézni menyit futott a tv. Mi az ha egyáltalán vennétek, amire már azt mondanátok, hogy sok futási idő?
-
cidalain
veterán
válasz
Gyova #106600 üzenetére
Ja értem.
A YT appnál a reklámok többsége bezárható 5 sec után. És amikor feljön ez a gomb, akkor ráugrik a fókusz, és elég csak a görgővel leokézni, nem is kell a kurzort odavinni. Ez működhet kikapcsolt képernyővel is (bár a kikapcsoláshoz előtte gondolom menübe lépsz, ez elviszi e a fokuszt a YT appról, de hogy visszatér e oda? Ki kell próbálni)
Mondjuk vannak trükkös 5 sec hosszú reklámok, ami után jön második, ott az elsőnél mire nyomnád elindul a második. Ilyenkor 10 sec-et kell várni.
Meg van a nem leokézható reklám (jellemzően mostanában politikai szokott lenni)
Vagy szintet lépsz, és előfizetsz YT-ra ezer valamennyi forint, és TV-n is bejelentkezel azon a fiókon. És még YT music előfizut is kapsz (ha ez amúgy érdekes neked)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest