- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
Digis ügyfelektől kérdezem akik Debrecenben laknak, hogy a csatornák átrendezése(DIGI) után megtalálja tv az összes csatornát?(M4, M5)
Kézi kereséssel sem megy. Eddig működött... -
peti931
csendes tag
Sziasztok.
Találtam egy lengyel tesztet az LG 55NANO753PA-ról, ami szerint nem csak az 50"-os VA paneles, hanem most már az 55"-os is VA panelt kapott a korábbi IPS helyett.
Meg tudja ezt valaki erősteni? Neten sok mindent nem találtam eddig róla ezen kívül. -
tyba7
tag
Sziasztok. Sikerült szerenem egy új 49sk8500pla TV. De lenne egy problémám vele. A HDR nem néz ki jól rajta. Szürkés az egész mint a kamu HDR-es TV-ken. Xboxon a HDR kalibrációt nem is tudom megcsinálni mert túl világos és nem tünnek el a minták. Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj?
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Gyarmati_ #106521 üzenetére
Jó lehet a 8-as sorozat is, csak macera:
- az üzletben ki kell próbálni, hogy olyan-e a képe, mint amilyennek lennie kell
- viszont szállítás és beüzemelés során még otthon is kissé megfeszülhet a panel és akkor jönnek a foltokInkább lottózni kell, annak jobb esélye van!
Mondon ez egy 55nano813na TV megvétele után (:
Utálom, de ez van. Nekem csak kicsit foltos, ugyanis a hátapon lévő csavarok egyikének a meglazítása 1/8-ad fordulattal elég volt a feszültségmentesítéshez, s így egész jó a képe.
Amiért mégis utálom az az, hogy januárban vettem, s májusban pontosan ugyan annyiért 55nano913na TV-t vehettem volna!
2 év + év extra garanciával vettem, s amennyit használva van, biztos vagyok benne, hogy a kiterjesztett garancia ideje alatt tönkre fog menni.
Ünnep lesz.
Kipótolom majd a kupoanként visszakapott árát és veszek egy OLED-et. -
agent_k
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni a közeljövőben egy 48"-os C1-et. Viszont előtte eladnám a 49"-os UH635V tévémet. Viszont arra jöttem rá, hogy még sosem adtam el használtan tv-t, fogalmam sincs mi lehet ennek a reális ára, hogy ne árulgassam, hanem el is tudjam adni
Tudtok ebben segíteni?Köszi!
-
Kedves fórumtársak. Vettem egy LG 75UN85003LA tévét és nem tudom miért 3-4 óránként kikapcsol, igaz utána azonnal be tudom kapcsolni , a beállításban minden ilyen opció ki lett kapcsolva. Esetleg van valakinek valami ötlete, mert valahogy nem szeretnék szervízt hívni.
Esetleg valaki tudja , hogy mi módon lehetne belépni a szervíz menüjébe, hátha lehetne ott mókolni valamit. Köszönöm a válaszokat előre is -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az mi miatt lehet, hogy a tv időnként (kéthetente, kéthavonta) elfelejti a csatornákat? Ilyenkor ujra kell hangolni. Frissítés egyébként nem jön rá. Legalábbis nem ilyen sűrűn.
-
asdf_
veterán
válasz
kiszpista900 #106530 üzenetére
De van amúgy tv szerelős topik valahol.
-
asdf_
veterán
válasz
Nagy notebookszervizt keress inkább szerintem, ők gyakrabban csinálhatnak ilyet és cuccuk is van hozzá.
-
vargalex
félisten
válasz
Én nem biztos, hogy TV szerelőre szűkíteném a kört... Inkább műszerész, számtech szervíz. Pontosan mit kellene csinálni?
-
kiszpista900
aktív tag
Hali ismer valaki olyan tv szerelőt aki valal és tud reflowozni
Veszprém megye körül
-
Hege1234
addikt
válasz
makoss #106525 üzenetére
"gyors" megoldásként én beszereznék aprópénzért
egy kb bármilyen 2013 utáni lg tévéhez gyártott távirányítót
amivel csak kikapcsolnám a tévétesetleg felkeresnék pár "olcsó" tévét áruló boltost akinek lehet van elfekvőbe
+ infó ha nem fontos a motion control akkor én a 2013-as távirányítóval tudom irányítani a 2020 as tévét is és szerintem még a 2021-est is lehetne vele
(AKB73615303) -
válasz
Frozen #106520 üzenetére
A böngésző a tv-ken a leggyorsabb nettel kábelen is egy szar.Böngésző csak azért van ezekben szerintem,mert “há’ okostv,az köll beléje”.Ne szivasd magad szerintem vele ha nem muszáj,az sosem lesz jó.Egy fél millás tévé böngészőjéhez képest egy 30e forintos kínai táblagép is jobb böngészésre.Sajnos ez ilyen.
-
Frozen
addikt
válasz
Sys85 #106518 üzenetére
nem megoldható sajnos, mennek a filmek csak a böngészés iszonyat lassú komolyan ugyan az a weboldal előbb bejön a telefonomon a tv-n kb 10-15 másodperc és látszik hogy tök lassan tölti be.
Most nem veszek azért külön kábelt hamarosan szabin leszek és akkor hazautazok otthon meg van kábel azzal majd kiprobálom hogy milyen. Ha jó akkor veszek egy wifi routert ami jobb -
Laci1988
friss újonc
Sziasztok! Most vettem egy LG 49 NANO863NA tv-t, előtte egy 49UH7707 SUPER UHD volt.
Pár nap használat után sok-sok állítgatás után is messze elmarad a képminősége az előzőhöz képest. Szívesen venném mások tapasztalatát is, hátha még valamit nem próbáltam ki. Előre is köszönöm a válaszokat! -
makoss
veterán
Üdv!
Van egy 2017-ben vett LG 55 UH 668V 4K tévém és olyan kérdésem lenne, hogy a hozzá kapott LG AN-MR650 távirányító bekapcsolójával már másoknál is jelentkezett hiba?
Konkrétan nem tudom a tévém be kapcsolni (bekapcsolni a csatorna gombokkal szoktam)
Kikapcsolni igen nehéz, többször kell megnyomjam mire reagál.
A többi gombokkal nincs gond.
Az AA elemek újak, nem merültek, így az a hiba kizárva.
Van erre valami beállítás, vagy csere? Ha csere, honnan érdemes rendelni, illetve kell párosítani, vagy egyből kezeli? -
válasz
Frozen #106513 üzenetére
Maga a 2,4 lesz a gond szerintem.
2,4-en nálam minden borzasztó lassú és akadós pedig rendesen be van lőve a router.5GHz-en semmi gond nincs,jobbára minden megy flottul a 60UK6200-n,csak a legdurvább 4K filmek pufferelnek néha amiket pc-ről streamelek.
Ha nincs 5GHz-ed,akkor próbálj meg kábelt húzni a tv-hez (ha lehetséges) mert az a legjobb és legstabilabb.Ha nincs kábeles lehetőség,cserélj routert,nem nagy pénz egy normálisabb AC-s router. -
Frozen
addikt
Üdv
van egy lg 55sm90 55" tv-m
2,4 es wifin kapja a netet ,de nagyon lassu böngészni és ott nézni valamit egy rémálom elinditani.
Most a 2,4 es sáv a gond vagy maga a tv másnál is ennyire lassu wifin keresztül a net? -
válasz
PioDVD #106510 üzenetére
Dehogy!
Csak ez egy 86-ban épült könnyűszerkezetes “betonyp”családi ház és úgy átmelegszik a fal a falat tűző naptól…
Hiába vannak az ablakok becsukva és besötétítve,délutánra durva lesz a helyzet ebben a kánikulában.
Plusz ugye pihenőnapon megy a 60” is elég sokat ami szintén fűti a szobát rendesen.
Tv burkolata 40fokos és ugye nem kicsi felüleleten tolja a meleget.
Mindig halogatom a klíma beszerzését,aztán ilyenkor jön a cumi. -
Urak!
Tanácsra lenne szükségem!
65NANO793NE,vagy 65NANO813NA?
Gondolkodóba estem,hogy lehet lecserélném a 60UK6200PLA-t.
Melyik érné meg jobban képminőség tekintetében? -
rainman72
nagyúr
-
válasz
Doller #106499 üzenetére
Szia!
Mi is tavalyi modellt vettünk. Az OS frissítés folyamatos, különbséget sem szemmel, sem füllel nem fedeztünk fel köztük.
(Nekem a 120hz 2.1 Hdmi miatt volt fontos a váltás.)Szerk. bizonyos értelemben tévedtem, mert mi 65nano86-ot vettünk, ami szerintem egyel alacsonyabb kategória a '90-nél, de a szakértők majd elmondják!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest