- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
kbalage2 #79849 üzenetére
Pedig amúgy annyira jó készleteket nem láttam még. A figurák jók, de a körítés nekem sem jön be annyira. Figura terén viszont fiúknak játszani kincses bánya, nindzsák, mindenféle rosszfiúk (a magazint szoktuk venni, tökjó ellenségek vannak benne).
Monkey Kid szerintem annyira nem is ismert itthon, csak a S@H-ról rendelhető, abban mondjuk láttam már jó dolgokat. Dreamzzzz annyira nem sikeres nálunk se, csak egy kisebb van, a nyuszi, nem is igazán van érdeklődés iránta, bár a mese az lement. Nekem az se tetszett, mondjuk kb. semmi modern mese nem tetszik, rettenetesen ostobák (ez a Dreamzzzz még nem is volt az), egy Csipet csapatot, Balu kapitányt, régi Tini nindzsa teknősöket, Hupikék törpikéket meg ma is tudom élvezni, a Tom & Jerry-ről nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest