Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorDezs
senior tag
válasz
szombatitomi #78398 üzenetére
Nem kell a másik terméknek is legónak lennie a 15%-hoz. Én egy 190ft-os samsung védőfoliát dobtam be mellé, azzal is vitte
-
Llew
senior tag
Hülyegyerek nagy büszkén a redditen reklamozza a CM harácsolását (~70 barbár, ~35 vámpir, ~20 kecskepásztor) és nem érti miért kapja az ívet. (Kép túl nagy a beillesztéshez.)
-
NorDezs
senior tag
válasz
Balesz1899 #78391 üzenetére
Ezekre érvényes a 10% vissza.
-
po1son
addikt
válasz
Balesz1899 #78391 üzenetére
Fizetés után adják, nekem múltkor ehhez is adták Ahsoka Tano (75362)
-
Balesz1899
aktív tag
Na, az emagos mókában csak nem bírtam ki és behúztam egy creator kalózhajót. Régóta szemeztem vele, most meg a -15%-al még egy kis űrhajós készlettel (60430) együtt is olcsóbbra jött ki, mint a normál ára. Ingyen szállítás + pingvines ajándék szett is jön mellé. Járműves kupont nem láttam sehol, nem tudom, hogy az még érvényes promó-e, de anélkül is megérte
-
Dilikutya
félisten
válasz
Throme #78389 üzenetére
Pár hónap és lesznek olcsón. Anno a F&F Nissan körül is mekkora hiszti volt, nem is lehetett kapni, nepperek meg gyűjtőkartonban fotózva árulták 15-20 ezerért, azóta meg rogyásig a polcok vele, volt már 6000 alatt is. A duplákat is csak az nem vette 10-12 körül, aki nem akarta.
Bízom benne, hogy az újakkal is lesz ilyen, bár egyelőre nincs meg az az érzés, hogy kellenek. Igaz, vettem már így több autót is, amiket utána építeni jó volt. De idén sincs olyan típus, ami kedves lenne. Mustang lehetett volna ilyen, de az új élőben se tetszik, a feltámasztás óta nekem az első tetszik a mai napig.
-
Throme
veterán
Megnéztem az új BMW Speed Champion duplaszett matrica rémálmot
.
Nyugi tablettát kell előtte bevenni.Bosszantó, hogy egyre drágul és akkor nem tudnak mindent rányomtatni a szélvédőre
.. de hát ezt is megveszik a rajongók.
kell keresnem egy olcsóbb webshopot... -
Mozaart
aktív tag
Elso ranezesre nem is hat lego szettnek. Masodikra pedig ez a hatalmas szurke elemfal elemnovelo tulzas. Ez a sok 2x4es kocka. Csak azert hogy ra tegyék a duplo sys es technoc kockait. Nelkule is atmenne az uzenet.
Jobban mukodne talan a fal nelkul. Csak a fekete talppal. De ekszklúzív szóval értékes.. -
Throme
veterán
Igen erre a minire gondoltam.
A száma nem volt meg és nem néztem utána telóról.SC vonalon egyfelől nem szokványos alkatrészeket (síléc, zöldben balta, most még korcsolya, meg kanál.. stb) építenek be, másrészt jelennek meg új alkatrészek, máshol még nem használtak.
Nekem sincs meg mind, pedig a témakör megjelenésétől kezdve követem és veszem a verdákat.
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Kvelstadt #78384 üzenetére
Pl. a szett számára a Rebrickable oldalon.
-
Gubbba
tag
Úgy tűnik egyedül leszek a véleményemmel, de nekem tetszik. Mondjuk nekem kb bármit el lehet adni a nosztalgia faktorral, egyszerűen imádom az old school lego-t. Az ősrégi 810-es Town Plan és a korai Technic super car-ok (akkor még inkább csak alvázak) különösen előkelő helyen vannak a "nagyon kéne" listámon. Előbbi biztos sosem lesz, mert irgalmatlanul drága. Szóval ilyen kicsiben is jöhetne, kár, hogy Lego House exclusive, arrafelé sem mostanában fogok újra járni.
-
RapaNui1
aktív tag
Nincs esetleg valakinek 40598 Gringotts széfje emberi áron, ha igen írjon privátban. Köszönöm.
-
Na összeraktam ezt a.. nem is tudom mi a neve space valamit.
Amilyen egyszerű olyan nagyszerű. Nagyon relax volt az építése. Egyszerre éreztem hogy ez mennyire sima lego élmény és mégis milyen kis ötletes megoldásokkal vannak megoldva a formák, és nagyon el vannak találva a színek is.
Szóval imádom, és több ilyen egyszerűbb settet fogok venni mert bár szeretem a technicet de az az igazi lego melo, ezek meg full de full relax.Ja és szétnéztem lego minifigben és pár régebbi darabot megvettem ebayen ami tetszett.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
HUN_Sector #78375 üzenetére
Most nézem mennyi termékkategíria van. Ezekből nekem az Icons, Ideas, Architecture egyes keszletei és néha a Star Wars és Technics készletek jönnek be és mégis éves szinten ezek is hatalmas készletszámot es főleg pénzt emésztenek fel.
-
-
Dareiosss
senior tag
Srácok a lombház és a home alone mikor fut ki?
-
sb
veterán
válasz
RapaNui1 #78372 üzenetére
@Throme
Belül szinte mindig van valami újdonság, elemek is jönnek újak. Mondjuk én nem vagyok híve alapból az új elemeknek mert sokszor nincs annyi hozzáadott értékük. Most is jött pl. nagy panel a Space cuccokhoz ami valszeg kiváltható lenne kisebbekkel, ha nagyon speciális elemek akkor meg azért nem jó, túl célirányos.
De itt, ebben a kis méretben sokat segít a formákon 1-1 új elem és elég univerzálisak is.Ettől függetlenül - főleg kívülről - vannak szerintem unalmasabb modellek vagy ami egyénileg nem jön be. Én próbálok már szelektálni mert nagy lendülettel nekikezdtem és kb. mindent behúztam 1-2 évre kevés kivétellel, de még ez a kis méret, valóban olcsó ár is távolra mutat.
-
RapaNui1
aktív tag
Azt mondom hogy a tavalyi kalózos szett még elment de ez nagyon nem tetszik. Ettől függetlenül tavaly úgy vették meg tőlem a Bricklink készleteket hogy a kalóz figura is köztük volt és ez döntötte el a srácnál hogy megveszi mind, így ha jó áron lenne valahol egy hibátlan bontatlan készlet lehet hogy beszereznem magamnak, csak hogy ezáltal versenyképesebbek legyenek a bricklinkes készleteim
-
sb
veterán
válasz
Throme #78351 üzenetére
Megnéztem én is, köszi.
Pár napja keresgéltem de akkor még nem voltak SC videók.Az F1 elsőre is tetszett, nagyon részletes és látszik az előrelépés. Az építési betekintés is csak erősített nálam.
A Mustangra csak legyintettem és kihúztam a listámról, de építésre ott is (szokásosan) hozza a magas szintet. Sokszor szinte öncélúnak tűnik a brutál bonyolítás de amikor helyre kerül valami akkor látszik, hogy miért is kellett 3x megcsavarni a rögzítési technikákat. Inkább ez is kéne.
Az Audi alap.
BMW-ket még nem láttam de azokat ránézésre eddig szintén hanyagoltam volna. Lehet, hogy most kellene megállnom a videó nézegetésben.@HUN_Sector
Van pár erős ajánlat itt is. Ha a járműves 10% kupon is visszajár akkor pl. a kalózhajó is elég jó.
(mITX-ről félig leszokva: tedd el egy sarokba/asztal alá a gépet, úgy hamarabb eljön a váltópont. Különben nehéz ügy.)
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden #78364 üzenetére
[link]
elektrohetvege kuponnal -15% és egy ajándék pingvin készlet
(csak dobj be mellé valami, az akció alá tartozó filléres tételt). Kijössz 78+ posta környékén - mínusz a pingvin ára ha eladod. Ezt most a legjobb ár -
sb
veterán
válasz
balint82 #78356 üzenetére
Azok művészi (csak szar művészi
) kreációk ehhez képest.
@Llew
Ezek az ősrégi készletek sokkal puritánabban voltak, ezt hozza az építmény. A talp+fal pedig hozzá ilyen semmi/legyen valami bénaság.Szóval szerintem is érthető a koncepció. A kérdés, hogy elég-e... és itt én is csatlakoznék a véleményekhez: szerintem ez így nulla.
100% nosztalgia 0% Legóval. Ja és még 300% exkluzivitás!
Így, ennek a kombónak kellene "eladnia".
Kb. kizártnak tartom, hogy valaki ne eladásra szerezze be. -
válasz
HUN_Sector #78360 üzenetére
Az a Bowser nagyon adja, vadászom rá én is egy ideje, de nem nagyon találni jóáras vagy bontott példányt
-
HUN_Sector
őstag
Én is elkészültem a saját cserepes növényemmel
-
-
RapaNui1
aktív tag
Elkészült a London Bus. Nem gondoltam volna, hogy ekkora élményt jelent majd a megépítése. Nem sokra számítottam tőle és sokkal de sokkal jobban felülmúlta az elvárásaimat. Hihetetlenül jó lett és az építési élményre sem lehet semmi panaszom. Továbbra is azt mondom, hogy egyetlen hátránya van csak a matricák, de amit adott végeredményben, építési élményben, építési nehézségben és az építés idejében az mind kárpótolt a matricákért cserébe. Nem akar több lenni ami, de azt maximálisan hozza. Kicsit ormótlan a formája mint minden igazi busznak is, de szerintem anno ezt a készletet nagyon eltaláltak és még most sincs szégyenkezni valója bármelyik mai készlet mellett megállja a helyét.
A párom is összerakta az apró cserepes növényeket.
Ez is jobb lett mint gondoltam. Korábban ez sem tetszett, de így összerakva teljesen megváltozott róluk a véleményem, igazi díszei lesznek a lakásnak. Ez egy olyan készlet amire bátran tudom mindnekinek mondani, hogy vegye meg nem fog csalódni benne és az ára is megfelelő 12-15 ezer forintért szerintem jó vétel.Most már a telefonfülke is másképp mutat ezen keszletek mellett és azt sem bántam meg hogy megvettem, a 3 keszlet így együtt
szerintem
nagyon jól néz ki, nekem tetszik és ez a lényeg. -
balint82
senior tag
válasz
HUN_Sector #78355 üzenetére
Vagy ugyanaz, aki a Chewbaccat / Mordályt
-
Throme
veterán
Megnézetm Balázs videóját a Mclaren versenyautóról.
[link]Aztán ráakadtam erre, ahol a többi verdát is megmutatják:
[link]
Kíváncsi voltam a többire is.
A versenyautónál a fekete kanalak, mint visszapillantó tetszik.
Ebben van egy síléc, a hibrid BMW tetején meg egy kék korcsolyaEzt (is) szeretem a SC kategóriában, hogy annak ellenére, hogy kicsiben kell megoldani az autókat, mégis elő-előjön ötletes megoldás.
Lego alkatrészek kapnak másodlagos értelmezést, pl a vödör füle, mint felfüggesztési alkatrész.
A téli sportszerek, úgymint síléc, hódeszka (oké ez lehet szörf is), autóalkatrészek lettek ebben a kategóriában.Idei modellek mind részei lesznek a gyűjteménynek
-
Gubu0101
veterán
Most voltam nemreg a kauflandba 23€ ra van le akciozva a batcycle,most szamoltam nincs 9000, en meg nem vettem meg,kicsit keson kapcsoltam
-
HUN_Sector
őstag
Úgy döntöttem, megszabadulok pár szobadísztől. Drága hobbi az ITX méretmánia a számítástechnikában...
10270 könyvesbolt - a piros nyakkendős figurának ketté van repedve a torzója, deréktól hónaljig
(1,5 éves készlet)
75288 AT-AT - az egyik snowtrooper könyöke elrepedt
(2 éves készlet)Vadi újak, nem játszott velük senki. Közvetlen napfénytől védve voltak. Az AT-AT figurái a gép gyomrában voltak, tehát még szórt fény sem érte ezt az egyet...
Ez tragédia. A figurák minősége béka valaga alatti -
HUN_Sector
őstag
Tallneck 29290ft.
[link]
Ez már csak drágább lesz! -
RapaNui1
aktív tag
válasz
HellGreg #78336 üzenetére
Jó lesz az. Én egyetlen hátrányával találkoztam, hogy néha az alátámasztások elég gyengék figyelni kell és az ujadat alárakni azzal megtámasztani, hogy rendesen álljanak az alaplapok. Ez elkísért az egész építés során, de a végeredmény szuper lett, pláne ha be tudod majd élettel is népesíteni, akkor egyszerűen fantasztikus, rengeteg jó megoldással.
-
Voltam ma órát nézni, de nem volt már ott sz az órabolt ami kerestem.
Viszont volt lego bolt, és akkor már csak be kéme nézni ha már ott vagyok nem? Valszeg nem veszek semmit de azért szétnézek.Itt a semmi amit nem vettem:
A jobb alsó kis technic megy ajándékba egy kissrácnak.
Ja és asszem elkövettem egy hibát. Vettem két minifigurát hogy kipróbáljam, de engem ez amúgy nemnagyon vonz...
Az gyikben ez volt, és ez olyan cuki hogy nemigaz!
A másikban a vonatos ember ami viszont nekem elég fura hogy atrcába csap a füst és élvezi.. Azt is nekiadom kissrácnak, ő úgyis szereti a vonatokat. -
HellGreg
őstag
Ma kezdem építeni ezt (5x 31120 vár), rémisztő mennyiségű ömlesztett alkatrésszel nézek farkasszemet
-
Crus
őstag
9:47-kor betettem a kosárba egy 77015 Az Aranybálvány templomát, és 1 percen belül kerestem mellé egy kis készletet. 9:49-kor amikor rányomtam volna a fizetésre, kiírta, hogy már nincs.
Nem igaz, hogy ez a nyomorult cég nem tudja azt leprogramozni, hogy a kosárba tett termék Alza módra pár percig foglalásra kerüljön. Impotens szarvasmarhák.
-
PNP
őstag
Emagon sok készlet ÁK legalacsonyabb ár környékén, amiből még lejön 15%, plusz valami ajándék pingvin.
-
Aidan85
aktív tag
Zalaegerszegi Auchan-ban fel lett töltve a polc, minden pontgyűjtős lego-ból van 4-5 darab. Vár is 5 dobozzal van.
-
Lana102
csendes újonc
Szerintem piros Mclaren 765LT lesz.
-
sb
veterán
-
Throme
veterán
válasz
kbalage2 #78244 üzenetére
Megnéztem a "kerekes" videódat is.
Valóban jobban - élethűbben - néz ki vastag hátsó kerekekkel a versenyautó.Megnézem már újra a Niki Laudás filmet, habár lövésem nincs mikortól lett divat a F1-es versenyautókra cigireklámot tenni.
Már csak az orrkúppal kellene valamit csinálnod
-
-
ADAM1337
nagyúr
Nagyon nyomják külföldi csoportokba, hogy az új 1:8 mclaren lesz, nektek mi a véleményetek róla ?
Elvileg: Mclaren Artura -
sb
veterán
válasz
manokaj #78306 üzenetére
Én hekkeltem egyet a rendszeren... vagy ők rajtam, majd kiderül.
Bedobtam a kosárba két minifiget és egy VIP kulcstartót is a BDP mellé. Így 2 nappal a foglalás után, mikor feladták a csomagot, elengedték a foglalást is, beterhelték a minifigek árát és kiküldték a csomagot.
Revolut amúgy. (Ott viszont nem látszik a terhelés jelenleg, foglalásból eltűnt és nem ellenirányú lett mint amikor terhelés után kerül vissza. Ez lehet, hogy standard Revon-n, nem tudom. Sah-on látszik a fizetés.) -
RapaNui1
aktív tag
Kész a 3. zacskó, már csak a 4. utolsó a teteje van hátra. Valóban itt kicsit monoton volt a sok ülést megépíteni, de ez egy busz, így hát el kell fogadni. Amit viszont nem értek, hogy alul és felül is az ülések lábait így oldották meg. Kicsit sok volt azt a sok apró mütyűrt beépíteni, de gondokom az ülések lábait akarták így mintázni, de mivel nem nagyon látszik megoldhatták volna egyetlen fekete elemmel mint az oldalfalak mentén, de lehet én vagyok erre ennyire kényes.
-
LÁZ
Topikgazda
mbh-s dezájneres pénz visszajött már vkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Hálózati / IP kamera
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest