Hirdetés
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Phoen|x #86522 üzenetére
Magának az autónak a formája meg a színe is szép, a felni gyönyörű, és hát egy ilyen autónál a motor és a váltó megepítése is nagy élvezet, viszont korábban nem is figyeltem, de pl nekem az első fényszórók és a hátsó lámpák ilyesfajta kidolgozása nem nagyon jön be. Már nem emlékszem a Sián meg a Chiron lámpáira, de itt van egy kis hiány érzetem, de a többi rendben van. Köszi a képeket.
-
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Phoen|x #76075 üzenetére
Üdv. Szerintem drága, nemrég meg lehetett venni talán 115-ért is, de 120-125 körül szokott mozogni. Én várnék egy kicsit tapasztalataim szerint április végén és május elején hatalmas akciók és leárazások szoktak lenni, ha nem sürgős várnék addig és közben is beeshet egy jó akció rá, mostanában ez a hullámzás a jellemző hogy egyik nap nagyon drága másnap meg megveheted 50k-val olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Old Skies teszt
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest