- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
válasz szombatitomi #79619 üzenetére
Igen, most már leesett hogy egy autót elfelejtettem felvinni
-
HellGreg
őstag
válasz szombatitomi #79612 üzenetére
Eddig összesen 35db nyolcpines autó jelent meg, ugye? Nem szett, autó. Akkor kijön, mert a dupla BMW még nincs meg, azzal együtt lesz 35.
-
MODERÁTOR
válasz szombatitomi #78793 üzenetére
Ezt a kódot adja mindenkinek
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
szombatitomi
senior tag
válasz szombatitomi #78793 üzenetére
Kis korrekció, mégsem akárhányszor, csak egyszer, de több, mint a semmi.
-
balika21
tag
válasz szombatitomi #78398 üzenetére
Helló, mi kell ahhoz,hogy utalványt kapjon az ember? Nem találtam erre infót
-
NorDezs
senior tag
válasz szombatitomi #78398 üzenetére
Nem kell a másik terméknek is legónak lennie a 15%-hoz. Én egy 190ft-os samsung védőfoliát dobtam be mellé, azzal is vitte
-
Llew
senior tag
válasz szombatitomi #78250 üzenetére
Nyilván a kivonással fenyegetetteket előre kell sorolni. Szerencsére mivel a listámon friss készletek vannak, így ráér. Csak a másik oldalon meg a forint romlás/áremelés helyzet ront a dolgon.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
válasz szombatitomi #78243 üzenetére
Ha már lejtő téma.
Bricksetten már régebben bejelölgettem a tavalyi idei készletek közül, ami tetszik és érdekelne.
Gondoltam csinálok egy költségvetést is árakkal.
Hát 22 tétel és SaH árakon bőven 7 számjegyű végösszeggel.
Igaz ebből csak a Rivendell és a Venator maga elég sokat kitesz. Igazából nem is ezek a meglepőek, hanem a többi, hogy pár 30-40-60 ezres készlettel mennyire gyorsan megpörög a számláló.
Nyilván ezen akció figyeléssel, jófogással, stb. bőven lehet faragni, de mindenképpen sorrendet kell felállítanom.
És ebben Pab még nincs is.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #78243 üzenetére
Köszi de jelenleg még a gyerkőc barátnője birtokolja. Mondtam neki hogy kirakhatja, de még gondolkodok rajt, ha mégsem akkor az enyém lesz a megtiszteltetés.
Tyler: Ahogy látom a lejtőn nehéz megállni. Nem baj, nehogy én maradjak a végén itt a fórumon egyedül, aztán csak magamnak írogassak, ne hagyjatok magamra
Még a végén Láz-nak nem lenne semmi dolga
Sokat köszönhetek itt mindenekinek és ha nem lenne ez a közösség maga a legozás sem lenne ekkora élmény.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #78164 üzenetére
Én is figyelem már régóta a hirdetéseit, de értékelése még nincs a jófogáson, gondolom a személyes átvétel miatt, viszont nekem jelenleg Budapest nagyon messze van.
-
válasz szombatitomi #77565 üzenetére
Azt hittem a parizsi utca sokkal jobban fog fogyni, mint a vonatistallo. Kivancsi vagyok kimaxoljak-e az osszeset.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz szombatitomi #77560 üzenetére
Hát ez nem valami combos
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
turikoczka
aktív tag
válasz szombatitomi #77249 üzenetére
Remélem h megint új színt kapunk, fehérben nagyon pofásl lenne
-
Major Lion
senior tag
Annak nem orulnek, egy F1-nek annal inkabb
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
LÁZ
Topikgazda
[TérkéPH] , vmi régi motoros kollegát keresel, vagy aki sűrűn van bejelentkezve, és ráírsz, számtalan alkalommal nyaggattam már random kollegákat újzélandtól ámerikáig 100%-os sikerrel
Régi készletek vonalhoz pikcsör
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
addikt
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #77148 üzenetére
Tényleg nagyon szép. Mindig is meg szerettem volna venni ha nem is magamnak akkor a gyerkőc barátnőjének, de mindig elmaradt volt más fontosabb. Aztán elszaladt az ára legutóbbi akcióban pedig hezitáltam pont amiatt hogy annyi készlet jön ki mostanában, hogy már nem akarom a régebbieket beszerezni, pedig nem nagyon lesz már olcsóbb. Sebaj nem lehet mindent megvenni, de örülök hogy te megtetted és hogy ilyen jól bemutattad nekünk. Gratulálok hozzá én is.
-
Kvelstadt
veterán
Köszi a beszámolót! Nem gondoltam hogy ilyen jó a belseje ennek a settnek.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
czanga
őstag
Ezt szépen végig zongoráztad, meg kell hagyni.
-
addikt
Nagyon jó bemutató/összefoglaló, a képek gyönyörűek. Megmondom őszintén nem érdekelt eddig ez a készlet, de ezt olvasva, most elgondolkoztam a beszerzésén..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
HUN_Sector
őstag
válasz szombatitomi #77107 üzenetére
Mindegyikhez illene egy-egy ikonikus figura. Han a falconhoz, egy köztársasági katona a tantive 4-hez… and so on
-
czanga
őstag
Falcon és a Tantive nálam beszerzési listára kerül.
-
Neurotoxin
őstag
A Tantive IV nagyon tetszik, valószínűleg be fogom szerezni!
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
addikt
Falcon badass, azt illetve az Executort kénytelen leszek beszerezni.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
RapaNui1
aktív tag
Basszus, kellett nekem megvennem a 75356 Executort meg a diorámákat, most majd kellenek ezek is, mert jól néznenek ki az Executor meg a diormámák mellett. A fene vigye el. Most vehetek egy lottót is mert nagyon kell az az ötös hogy ezt mind finanszírozni tudjam. Csak úgy szárnyal a gazdaság mifelénk, csak én a saját bőrömön érzem az ellenkezőjét
tPedro: Igazad van, de az mégjobban megdobta volna az árakat és ha jól emlékszem az Executorhoz sincs minifigura, míg a diorámákhoz igen, ezek pedig nekem nagyon úgy tűnnek hogy egy executor típusú sorozat újabb részei, gondolom tavaly az csak a főpróba volt, hogy hogyan fogy mekkora rá az igény, aztán idén kiadnak belőle mindjárt hármat.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
A Falcon must have nekem
-
tPedro_
őstag
Ezek bejönnek. Mondjuk 1-1 figurát rakhattak volna melléjük.
-
Llew
senior tag
Ez mondjuk egy jó szeria a draga és helyigenyes UCS-k helyett.
Az Invidible Handet mar sokan regota akarjak vmilyem formabanAz emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
szombatitomi
senior tag
válasz szombatitomi #77028 üzenetére
Na ez nem válasz akart lenni, telefonról mindig benézem, közben kicsúsztam a szerkesztési időből. Érdekesség, hogy ez a v1 Zetros, még a régi (nem csavaros) smart hub-bal. Nem gondoltam, hogy ezt még ilyenkor boltból be lehet szerezni, de jobban is örülök neki.
-
Nono_ka
csendes tag
válasz szombatitomi #75516 üzenetére
Ez nagyon patent
Elméletileg ma jön nekem is
Gondoltam elteszem, de lehet, hogy építés lesz belőle hamarosan -
Throme
veterán
Lenne helyem ízlésesen kiállítani az ilyen szetteket és rászánnám a zsét, akkor biztos beszerezném az ilyen szetteket, mint ez a zongora, vagy az írógép.
Klassz lesz ez! -
Mauzes
addikt
Nekem is nagyon bejött. Bár most jön majd neked a legrepetitívebb szakasz, ami több számozott zacskó, a billentyűzet. Aztán a végén persze megint mosolyra áll a száj, amikor elkezdi a motor mozgatni a billentyűket és közben szól a zene.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz szombatitomi #75370 üzenetére
Ez pozitív. Nem láttam sok esélyt, hogy a Friends botanikus kert után ez nyerni fog. Anno, még a Friends előtt is kiemeltem ha jól emlékszem, annyira bejött.
Mondjuk amennyibe kerülni fog vélhetően, lehet, hogy így mégis hiába kerül majd gyártásba? Mármint ahhoz képest, ha nem lenne a Friends változat MOC-okkal.
Vagy addig simán kifut...@LÁZ
Az (vagy hasonló) Discovery nálam is volt kosárban. De aztán legyőzött a tudat, hogy van már itthon, inkább ne nepperkedjek.
Egyébként a fizetés utáni hosszabbításuk nem működik egy ideje. Én is vettem át 1x hosszabbítva, azt mailben visszajelzik, de a felületen az sem frissül. Fizetés után viszont semmit nem hosszabbodik már a foglalás. Bugos, vagy direkt elrontották.[következő kör]
Erre meg lehet, hogy le kéne mondani addig a netet amíg rendelhető lesz, különben csőd.
Szerencsére a 2-3. kör már nálam nem annyira erős. Pedig durvának tűnt ez is, hogy most rögtön 3 is lesz.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Háát én meg pont úgy vagyok vele, hogy voltak jobbak is, ráadásul mind2 épület, legalább az egyik lehetett volna vmi más..
-
balint82
senior tag
Bricklink designer programban jobban el tudtam volna képzelni ezeket.
Gondolom lesz vagy 120+ az áruk.
Google Pixel 4a
-
legopingvin
kezdő
király, ezek bejövősek nekem is
-
Crus
őstag
Twilight? Aktuális
Akkor lassan a 12 dühös ember tárgyalóterme is elkészülHivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Kvelstadt
veterán
válasz szombatitomi #75324 üzenetére
Ja oké. Azért kérdeztem mert a legtöbben itt többet tudtok a lwgoval kapcsolatba mint én, és érdekelt mit tudsz ezzel a settel kapcsolatban.
De ez h nem pontos a kocsi a dobozon lévő névhez képpest, nekem nem olyan fontos amennyi közöm van az F1-hez.
Ha csak annyit lenne a neve hogy Lego Technic F1 car, nekem az is elég lenne."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Neurotoxin
őstag
válasz szombatitomi #75324 üzenetére
Mindenki azon pörgette magát amikor kijött, hogy nem jó a livery (matricák). Tipikus Lego-féle elcseszés volt, érthetetlen. Aztán volt ugye ez a felni matrica dizájn baromkodás is, ami egyfelől valóban egy dizájndöntés volt, másfelől útközben kitalálták, hogy az eredeti séma szerint nem lehet használni (emiatt az első kiadású szettek ára némileg kilőtt, de én is ragaszkodtam az első verzióhoz, végül Láz irányított a megfelelő emberhez, aki gyógyírt talált a problémámra ). Lekerült a hátsó szárnyról a “Buzz” felirat is….(Aki aktuális liveryt akar, millió matrica ívet lehet kapni hozzá pl: Ebay-en, aranyáron.) Az eső gumi mintázatot is sokan szidták, szerintem ez még belefért, az első/hátsó tengelyen lévő egyforma méretű felniket is támadták. Van, aki azt kifogásolta, hogy miért nem fért bele egy egyszerű váltó. A “glória” se volt népszerű , ezt is sokan módosították a rugalmas pálca alkatrésszel. Hirtelen ennyi jutott eszembe a szettel kapcsolatban, de ott van Balázs hosszabb videója a témában. Mivel én az autós vonalon mozgok, nálam telitalálat szett, igaz, nem vagyok elvakult F1 fan sem, megjelenéskor nem is nagyon izgatott, tavaly ilyenkor szereztem be, akkor nyomott áron egy gyűjtőtől (és csöppentem vissza 36 évesen a legózásba ). Szerintem egy kiváló, méretes kiállítási darab!
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Kvelstadt
veterán
válasz szombatitomi #75316 üzenetére
Hibái? Mire gondolsz?
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #75316 üzenetére
Én várom a képeket a zongoráról. Sajnálom, hogy nem lesz meg a gyerkőc barátnője imádná ajándékba, de vissza kell fognom magam, így remélem megépíted és jöhetnek a képek.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szombatitomi #75314 üzenetére
[csak ezekre jó] , de látom a zongora benne van, nekem engedte tovább, ha beírtam a 10% offot
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
HellGreg
őstag
válasz szombatitomi #75314 üzenetére
Az előző vásárláshoz emailben kapott kódot be kell tenni a kosárba (kedvezmény behelyezése a kosárba), és akkor vinni fogja szerintem.
-
Petya25
őstag
válasz szombatitomi #72830 üzenetére
Köszi, igen van pár helyem ahol szoktam fényképezni, de mind sötét
Örülök ha tetszenek. Úgy nézem az AFOL-ba mostanában nem is tettem fel képet.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
addikt
válasz szombatitomi #72800 üzenetére
Köszi a beszámolót meg a képeket, impozáns készlet ez is. Nekem nem volt meg, hogy ez a készlet mekkora is valójában /pedig láttam élőben/, méretarányosan nem gondoltam volna, hogy ilyen kicsi a kovácsműhely mellette..
-
Throme
veterán
válasz szombatitomi #68670 üzenetére
Fel szokott vetődni a különböző színű csapok látványa technic szetteknél.
Anno pl a Porsce RSR-nél, ahol a fehér és fekete elemeknél eltérő színű csapok is látszódtak.
Nemrég néztem meg Balázs egyik CADA supercar bemutatóját.
Ennél a gyártónál minden csap fekete, ami a végeredmény tekintetében lehet jobb, de építésnél a LEGO színkódos megoldása előnyös.
Igazából ezek a színes Lego csapok minden Technic szettnél kilátszódnak, még pl a Sián zől burkolatában is a kék és fekete csapok ott vannak, de szerintem nem vészesen feltűnő.A többivel egyetértek.
A BMW 75 rugóval kezdet, aztán idén ebből lett 105k huf.
Szerencsére akciós áron meg tudtam venni és élmény volt építeni egy ekkora motort, pláne, hogy gyűjtöm a korábbi motoros szetteket (kb a burkolatos szettektől kezdődően).
Részletes és batár nagy lett a BMW. Az új alkatrészek maitt, ami konkrétan ehhez a méretarányhoz lettek legyártva, kódolta egy újabb szett megjelenését a kategóriában.
Szerncsére ez a yamaha nem annyira látványos. Ráadásil - ahogy írod is - több száz alkatrésszel kevesebb és mégis kb egy árban vannak.....
Úgy tűnik a Lego hallgatott a nép szavára és a rengeteg matricából jelentősen visszavettek[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz szombatitomi #68670 üzenetére
Azért egy Technic-nél a kilátszó pin és tengely nem akkora bűn.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
joe-ker
senior tag
válasz szombatitomi #68346 üzenetére
-
Melezor
csendes tag
válasz szombatitomi #68167 üzenetére
Hát ezek nagyon jók lettek, ha Jimmyt is kirakod leborulok
-
Djuree
félisten
válasz szombatitomi #68112 üzenetére
annyira hidegen hagy már, nem úgy néz ki mintha azok nyernének amik a legtöbbet kapják. szerintem a lego választ, ami üzleti szempontból a legjobb nekik.
meg se nézem, úgyis a leggyengébbek nyernek majd.
az első körből is mind hulladék kb.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Gizmo86
csendes tag
válasz szombatitomi #66914 üzenetére
Akkor én valamit nagyon rosszul csinálok, fogtam kíváncsiságból a 75313 AT-AT-t, wishlist-re bedobtam, doboz, kéziköny, minfigek kuka, elemeknél condition any és még így is szállítással többe van, mint a bolti ára. Néztem több felállást is.
Most egy ideje azon ügyködök, hogy a 10251-es brick bankot valahogy összehozzam bricklinkről. Kb a fele az alkatrészeknek már megvolt eleve a vegyes alkatrész halmomban, de még így is megy a matek, hogy a nem látható vagy belső részeken bizonyos dolgok más színnel meg helyettesítve legyenek, illetve a külső részen is van amit helyettesíteni kell mert irtózatos ára van (sand green ablak meg dekor üvegek) és így is vagy 50 ezer körül lesz a vége. Ha egy az egyben szeretném az eredeti felállást, akkor akár meg is vehetném bontatlanul 200 körül, mert nem jönnék ki olcsóbban bricklinkről sem. De régebben is nézegettem már pár szettet, hogy ki lehet-e hozni jobban onnan, nekem úgy tűnik, hogy csak erős kompromisszumokkal meg valamennyi szerencsével (pl. használt alkatrészekből és van is annyi és olyan eloszlásban, hogy ne 100 helyről kelljen berendelni). -
Mozaart
aktív tag
válasz szombatitomi #66919 üzenetére
Szerintem erre gondolhattak. Az ILM StageCraft nevű rendszere. A mandalori ost videoklipjeben (2:40) is mutatják. Nyilvan buszkék ra. [link]
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #66914 üzenetére
Ezeket a képeket egyébként telefonnal, vagy valami komolyabb fényképezővel csinálod? Ez az utóbbi olyan mintha valami Star Wars filmből jött volna. Nagyon jó ez is, valahogy így csinalták az eredeti filmeket is.
#Kiss_R
Szép lett ez is. Az állvány tényleg sokat dob rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Derron
aktív tag
válasz szombatitomi #66881 üzenetére
Nagyon jól néz ki, nekem sajnos csak hétfőn hozza a futár őket. De a képek miatt már egyre jobban várom
-
magickonfig
tag
győnyörűek a képek, köszi a beszámlót
-
nexus6
aktív tag
én is tegnap megvettem ezt a 75356 készletet, annyira tetszett, tényleg olyan kiállítós darab. este meg is építettem mégis tegnap volt a sw nap
a kis halálcsillag nekem aranyos, de valahogy abban is jobb lett volna egy kb midi méretű.
most még a 8099-et akarom majd összeszedni alkatrészenként mert az is olyan mint a batmobile (olcsóbb ha magad szeded össze)
elkészültem a japán kertes moc-ommal, majd teszek fel pár képet (volt egy-két nehezebb alkatrész), illetve az anubishoz is már csak 4 alkatrészt várokEzért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Scholes9
nagyúr
Jól néznek ki, főleg azzal a háttérrel
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
RapaNui1
aktív tag
Jó volt látni és olvasni. Mindig szeretem a beszámolóidat és már a művészi kategóriába illő fotóidat. Jó volt látni ezt a gwp bemutatót is mert nem tudom közülünk itt mennyien fogják kirakni, szóval köszi hogy bemutattad ezeket a szetteket.
-
apholyon
aktív tag
Ez a Star Destroyer honnan van? Mi a száma?
Én végül csak egy TIE Bombert rendeltem emag-ról, nagy nehezen sikerült easybox-ba rendelni (20k alatt van ingyen szállítással). Néztem a kockashop-os felhozatalt, mert szeretnék egy Indiana Jones szetet, de ez az árazás...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
sb
veterán
válasz szombatitomi #63545 üzenetére
A fishing nagyon jó. Meg hát más is...
Úgy látszik tényleg az ötlet a lényeg. A nightmare-ben a megvalósítás sem rossz de ugye az változik úgyis, az ötlet talán egyedi... félig. A fülkére viszont nincs más magyarázatom, önmagában az is igényes, de ezen felül nem látom az értelmét. Fülke, ötlet, sosevótmég. ?
Ilyen alapon illik a sorba a wc ülőke is. -
addikt
válasz szombatitomi #60575 üzenetére
Ehh lejárt közben a szerkesztés. Köszi a beszámolót, nagyon igényes lett. Nekem igazából az a hihetetlen így képek alapján, hogy ez durvább megoldásokat tartalmaz, mint a helikopter, de respect, hogy ilyen részletes beszámolót rittyentettél róla.
HUN_Sector: nagyon jól néz ki a Bowser is így összerakva + a mini Marios cuccok mellette. Itthon amúgy ez mennyire megy? Engem a sima Mario cuccok egyáltalán nem érdekelnek, ez viszont megint olyan, hogy be kéne szerezni, mert eszméletlen jól megcsinálta a lego. Mondjuk így az áresésből arra következtetek, hogy ez se lett egy slágertermék.
-
joe-ker
senior tag
válasz szombatitomi #60445 üzenetére
Én tegnap mentem a megrendelt készletekért. Rendelésnél oda írtam ha sérülésmentes a doboz csak akkor veszem át. Természetesen Boba Fett csillaghajójának a dobota szakadt volt. Ott is hagytam mindent. Még majdnem flegmáztak.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #60575 üzenetére
Maga az építési élmény biztosan nagyon jó, de nekem jobban tetszik a xerion, ez valahogy egy kicsit számomra csúnyácska , de a technikai megoldásait a leírásod alapjan nem vitatom. Persze itt is csalhatnak a képek, ahogy minden szett szerintem élőben ez is jobban nézhet ki. De dícséretes a kitartásod, mert egy olyan szettet szétszedni mint a xerion és egy ilyen mocot összeépíteni na az mutatja meg az lego iránti rajongást. Egyébként maga a leírás és a képek ismét jók lettek mint mindig.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #60445 üzenetére
Én azt mondom, hogy valóban megosztja az embereket, de ettől függetlenül minden egyes hibájával együtt azért egy élmény volt összerakni, nem mellesleg nekünk még tetszik is. Félre ne értsetek nekem sem tetszik minden, pl a fekete párduc mellszobor, vagy a hulkbuster, de van még pár amit sorolhatnék, de erre mindneképp kiváncsi voltam, a téma miatt, a darabszám, a méretek miatt stb és hála égnek nekünk bejött így hát marad.
-
addikt
válasz szombatitomi #60290 üzenetére
Engem érdekelne mindenképpen, nem tűnik egyszerű darabnak..
-
apholyon
aktív tag
válasz szombatitomi #60149 üzenetére
Hát pont ez az! Nálam konkrétan egyik készletre sem fogadja el a kupont... se a listából, se máshonnan... Mit rontok el?
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Ciccuka
veterán
válasz szombatitomi #60092 üzenetére
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Mauzes
addikt
Ez a pingvin mihez jár vagy hogyan derül ki? Az istennek nem tudok rájönni, semmilyen leírást nem látok az euronics-en.
-
lm83
őstag
A EuronicsLEGO20 kuponhoz van oldal is külön, ne kelljen már mindenre próbálgatni(, és reménykedni, hátha...)
[link] -
RapaNui1
aktív tag
Köszi egyébként lehet hogy az építés titka ennél a készletnél a közös építés. Sokkal élvezetesebb, gyorsabb jobb és nem mellesleg kevésbé unalmas volt. A végeredmény viszont vitathatatlanul szép, függetlenül a szürke alkatrészektől. A Titanicot is közösen fogjuk karácsonykor építeni. A párom már elképzelte, hogy a luxus ócean járón megérkezünk az Eiffel torony lábához. Na persze behajózunk a Szajnán A helye egyébként még nincs meg, de ezen majd ráérunk gondolkodni ha elkészült.
-
LÁZ
Topikgazda
kár, hogy a batman art-ra nem adja be a 20% off-ot
-
balint82
senior tag
Nagyon menő az aranysárkány is és ennyiért még sosem láttam :
Viszont edgR dobozlottós megjegyzése nagyon áll az euronics.hu-nál.
Google Pixel 4a
-
edgR
őstag
Nem rossz!
Azt viszont gyorsan tegyük is hozzá, hogy a dobozruletten a juronics onlájnból max. 10-20% eséllyel indulunk! Szóval akinek számít a szép doboz, kétszer gondolja meg, hogy innen akarja-e beszerezni az adott készletet! -
Pötyi
őstag
válasz szombatitomi #59896 üzenetére
Az alsó képen a motorháztetőn a levegőbeömlő nyílásnak véletlenül nem előre kellene néznie?
QNX is cool!
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #59806 üzenetére
Most hogy elnézem a landspeeder szélvédőjét és meghökkenve olvasom itt a korábbi hozzászólásokat azt kell mondjam már nekem is volt karcos ablak szélvédő stb, de annyira nem izgatott a dolog, mert gyerekkoromból még emlékszem amikor az ismerősök halomba szórva egy dobozban tartották a legot, a fogukkal szedték szét az alkatrészeket, és nem egy karc, sőt nem egy hajszálkarc volt némelyik ablakon sőt minél karcosabb volt annál jobban élveztük. A lego rengeteget fejlődött azóta, és azóta a felnőttek is legóznak, való igaz egy kényesebb plexit védhetne egy fólia, de nem kell ezt túlgondolni. Temetésre megyek és ilyenkor mindig eszembe jut, sajnos sokszor csak ilyenkor, hogy mennyire bagatell dolgok tudnak minket foglalkoztatni, tudunk bolhából elefántot csinálni, holott ezeket az energiákat fordíthatnánk másra, szebb és jobb dolgokra.
Egyszerű a megoldás, aki nem tud ezzel együtt élni nem kell legot venni, ha meg mégis megveszi, akkor ezekkel a dolgokk együtt kell élni. Már én sem megyek falnak egy doboz állapotától, ha meg annyira nem tetszik max visszaküldöm, de ezeken a dolgokon fél napokat vitázni, ráadásul nekünk egymás között tök felesleges. -
Throme
veterán
válasz szombatitomi #59543 üzenetére
Ennyire nem fogynak a BF cuccok, hogy ezt a kis kedvezményt (ösztönzést) is el kellett venni ??!!
nincs kedvezmény, nincs vásárlás....
Nálam így a vásárlási kedv fogyott el... -
magickonfig
tag
hupsz Legoék ismét bizonyítottak egyébként sikerült kiszurniuk velem is. Hiába váltottam be 2db promóciós kódot 1 kulcstartó és 1db fényképezőre. 1db ot engedet csak berakni a rendeléskor...
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
Ez mennyire gáz, hogy ez is limitált. Édesfaszom. Pitiánerség.
-
Mauzes
addikt
válasz szombatitomi #59545 üzenetére
17:18.
Ciccuka: ez be van nézve. Mármint hogy ez fogyott el.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
Amúgy viszonylag g*ci, hogy ez is ennyire limitált. Nekem még szerencsém volt, amikor én vettem már azt írta, hogy <50 maradt.
-
sb
veterán
válasz szombatitomi #59430 üzenetére
Kocka.hu-n csak 55 a kovácsműhely és 65-től adják a nagyobb gwp-t.
Bár ha ennyi pontod volt beváltani akkor érthető, hogy itt jobban jön ki.@timar88
Kockán van kb 15 szett ami akciós, ez még szarabb mint a legos..Igen, ez ránézésre is gyenge. Az ajándék mondjuk jár értékhatár felett más cuccokra is, de azért BF-en többet várna az ember 1 oldalnyi "akciós" terméknél és választható ajándéknál.
-
Llew
senior tag
válasz szombatitomi #59427 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
gaga33
tag
válasz szombatitomi #59387 üzenetére
Erre mérget vennék, bár a lélegzetelállító kocka.hu-n majdnem .... 68k
Bár itt meg szakadt doboz jön....[ Szerkesztve ]
-
gaga33
tag
válasz szombatitomi #59377 üzenetére
Ez nem hogy nem jobb, még annál is rosszabb.....
-
Throme
veterán
válasz szombatitomi #58837 üzenetére
eddig nekem se volt gondom emag csomagolással.
nagy átlagban, úgy tűnik itt, vagy folyamatosan gondja van velük valakinek, másoknak meg rendre normális csomagolás jut.
szerintem ez lakhely függő
vannak akik kikaptak valami gyökeret, aki egyszerűsít és telibe nyomja a címkét...[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz szombatitomi #58835 üzenetére
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #58092 üzenetére
Olyan jól ki tudják találni a darabszámot, mint a boltban az árakat 9999.ft 10001db, remélem az az 1 a francia zászló a tetején
-
adalbert1
veterán
Amúgy erre valóban van is igény?
Persze biztos nagyon jól nézhet ki összerakva, de egy normál méretű ingatlanban nem igazán találnék neki helyet - talán egy lego storeban, vagy egy iroda lobby-jában kiállítva jól mutatna. -
proci985
MODERÁTOR
azt nezd, hogy mekkora a raklaphoz kepest
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Tony21
tag
-
RapaNui1
aktív tag
Akkor ez mennyi magyar forintban szerintem 250-280k környéke.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #58094 üzenetére
Az a baj ezekkel a szettekkel, hogy bár tényleg nagyon jól néznek ki és én csak megépíteni venném meg és lehet adom is tovább, egy-egy ilyen szett szétszedése, szortírozása, válogatása, csomagolása egy rémálom, így már azon gondolodom, hogy ezeket a hatalmas szetteket ha eladom nem szedem szét vagy csak nagyobb darabjaira. Inkább engedek az árból vagy fizetek valakinek ha szétszedi. Tehát szívesen megépíteném, de helyhiány miatt nem tartanám meg viszont nem szívesen szedném szét.
Szóval ezeket a nagy szetteket egy két kivételtől eltekintve szerintem nem véletlenül nem árulják használtan dobozukba visszabontva.[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
Nem semmi, jól néz ki. Vajon milyen magas lehet, 150 cm? Brutál.
Szerk: ráhibáztam, 59 coll magasnak írják, ami pont 150 cm.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
naga
senior tag
válasz szombatitomi #57919 üzenetére
Szerintem teletekerik a dobozt resealed matricával, úgy szokták.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #57837 üzenetére
Tetszik ez a terepjáró, de én maradok annál hogy gyönyörködöm ebben, mert ha neki állnék egy ilyen projektnek és össze kellene kevernem pár száz vagy pár ezer alkatrészt utána biztos megőrülnék mire szétválogatnám, szóval inkább csodálkozom ezen. Nagyon jó lett, de ilyenbe én bele sem mernék vágni.
Szerintem is jó a szellemszállás, bár sok embernek nem jön be nekem nagyon tetszik.
A hullámvasútat tegnap este imádta a keresztgyerek, sokat játszottunk vele. Valóban az új talán szebb lett, de ez közelebb áll a szívemhez, jobban hasonlít a régi budapesti vidámparkban található ma már múzeális hullámvasúthoz, bár igaz hogy az fából készült, de mégis hasonlít rá.
-
sb
veterán
válasz szombatitomi #57866 üzenetére
Én is örülök az írásodnak, mert mi is hasonlóra készülünk. Nálunk ugyan nincs ennyi nagy szett, de ami van abból is kis kiegészítéssel kijön egy rakás nagyobb modell. Így most ennek a beszerzése volt/van terítéken. Még pár darab hiányzik, a nagy része elvileg a jövő héten megérkezik a PaB-ről.
Minimális csere itt is lesz alkatrészekben, de csak 1-2 darabos a tervek szerint, ill. 1-1 főleg rigid/flex hose-os rész kihagyása aminek nem igazán van funkciója. És persze a színeltérés ami a legnagyobb kérdés... van fehér 911-es sárvédő, oliva a Defenderből, némi lila cucc az Extreme Adventure-ből és egy rakás sárga a Volvóból. Ez a rész a legnagyobb kérdőjel és nyilván egy Volvo tök máshogy fog mutatni (biztos bénább lesz) de a tiéd most jól jött megerősítésként, nagyon jól néz ki!
@RapaNui1
Kíváncsi leszek a véleményedre. Ez az ami a nálam elfogultan a 9/10-től induló téli szettekhez képest inkább 5-6/10. Attól függően a villamost mennyire számítom bele. A múltkor linkelt Claus Toys mellé illene a városi képbe, de oda meg a méret/részletesség miatt lenne erős a kontraszt.[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Ez azt jelenti, hogy nálad a nem is kicsi szettek szét vannak kapva és rendszerezve az alkatrészeik(Liebherr, Defender (+ a CV jointok/planetary hubok), Pickup truck, Chiron, RSR, GT3 RS, Claas Xerionl)?
Egyébként jól kihoztad meglévő alkatrészekből. Nekem is tetszett ez a szett, csak az árával nem voltam kibékülve, még akkor se, ha gyárilag motorizált is.
-
jackal79
aktív tag
Szia!
Szerintem rohadt jól néz ki így színesen
Szeretnék egyszer eljutni arra a szintre, hogy az otthon megtalálható alkatrészekből összeválogatok egy ilyen szettet -
RapaNui1
aktív tag
válasz szombatitomi #57311 üzenetére
Jók ezek a leírások, meg a képekis szuperek.
Nekem is van pár MOC tervrajzom, de eddig egyedül a 31120-as készlet Középkori vár 3db-os nagy várat építettem meg, majd szedtem szét , de sajnos egyrészt nincs igazán idő még a rendes készletek megalkotására sem, másrészt meg engem is a szétszedés tántorít el a legjobban egy-egy ilyen készlet megépítésétől.
A porsche 911 esetében gondolkodtam MOC építésén van is belőle vagy még 4db az összerakotton kívül dobozban, de aztán az a projekt is elmaradt.
Szóval nagyon jó lett és kicsit irigykedem is, de ha már nekem nem volt rá időm, azért öröm itt látni ilyeneket összerakva leírással stb.
Hajrá csak így tovább!
-
Throme
veterán
válasz szombatitomi #57311 üzenetére
Nagyon agyalok, hogy a Camarora szánt pénzből (mondjuk csak elméletileg szánt, mert nem adok érte annyit) inkább veszek mégegy Pick-up-ot. Nekem az eredeti is nagyon tetszik, nem áldoznám fel MOC-nak.
Csak nem tudom mit építsek. Diablo-t szeretném, de ez a ferka is jól néz ki, aztán ott van a két poén szett az uaz, meg a lada....Jól néz ki ez a Daytona!!
Mennyi alkatrész maradt meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest