- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Mozaart #73534 üzenetére
Ilyen műsorban még nincs rutinjuk. Próbáltak a szokásokhoz visszanyúlni, pl a "menedzser" pár feszkóját meglovagolva.
Építési technikákat picit jobban megmutathatták volna, de látszik, hogy tapogatóznak, mi is lehet érdekes a nézők számára.
Egy ilyen réteg témából nehéz nagy nézettséget hozó műsort csinálni.Az, hogy az országban van egy Lego hivatalos építő, egy zsűrit nem lehet feltölteni.
Működhet a jövőben a legós és a laikus megszakértése.Szerintem nagyon jó szettek épültek. Némelyik mehetne a gyártásba
Balázs eléggé szigorú volt velük.
Megkockáztatom, hogy a körülöttem lévő szettek jó része nem 12 óra alatt lett kitalálva, megépítve, véglegesítve, mindezt profik által.Én megnézem a következő részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged