Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mozaart

    aktív tag

    válasz HUN_Sector #73526 üzenetére

    Alapvetoen nem tetszik hogy keves musoridot hagyott az RTL. Egyreszt ertheto mert uj musor. Nem tudjak itthon mennyire szereti az atlag magyar. De. 1 oras musorblokk. Es ebbol sok megy el a Szovegelos / Intrikas reszekre.. mar most idegesito.
    .
    Amit nagyon elvezek ahogy Balazs a Legot kepviselve elmondja az osszinte velemenyet az Alkotasokrol.
    .
    12 ora nagyon hosszu ido. Es ki is jott az, ki az aki a Parjacskaval erkezett a musorba vagy egy olyan szemellyel akivel valoban tud egy csapatban dolgozni.
    .
    A vilagitos kockak megleptek. Tudtommal hivatalosan nincsenek forgalomban. Lehet a Lego biztosit ezekre a versenyekre ilyen hazonbeluli elemeket.
    .
    Az alkotasok osszesegeben rendben vannak. Sokkal rosszabbra szamitottam. De az emberi / megsertodok / elveszem a masik csapat aranykockajat kovetkezmenyek nelkul nagyon gagyiva teszi a musort. A puskas petikenek kellene ilyenkor valamit tennie de elvan foglalva a minden masodik mondataba beillesztett elso szam elso szemelyevel.. blő.. :D
    .
    Ami még idegesit hogy egy 12 oras epitest ossze ontottek 1 oraba amibol sok volt a torony is azert. Meg a 30 perc reklam is elvesz abbol hogy az ember jobban elvezze egyreszben.

    [ Szerkesztve ]

    AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

Új hozzászólás Aktív témák