- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Falconok mar repulnek ide
-
Saccco
nagyúr
Ezért kérdeztem.
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Megrendeltem a Technic Ocean Explorert, viszont én lehet inkább az uszályt építeném meg. A kérdésem az lenne, hogy a doboz összeszerelési útmutatója tartalmazza mindkét verziót, vagy a pdf-et kéne leszedni hozzá majd? Régen emlékszem, hogy az ilyen alternatívák benne voltak a papíros útmutatóban.
-
Saccco
nagyúr
Vajon van értelme későbbi eladásra 70905 LEGO Batman autót venni? Úgy néztem elég sok speciális alkatrész van benne, gondolom kivonás után azért emelkedhet az ára.
-
balint82
senior tag
Hátha valaki be meri vállalni: újracsomagolt 31039
-
adalbert1
veterán
Tényleg, a grafikont nem is láttam. Mindenesetre ha 2016-os ez a Death Star, és átlagban 2,5 évig árulják, még akkor is van egy jó év, mielőtt kifutó lesz (illetve kíváncsi lennék, hogy jön-e ki majd újabb Death Star is utána, erre szerintem mindig lesz kereslet, Millenium Falconból is többet kihoztak már az évek során).
Ma rendeltem én is reggel egy Millenium Falcont, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, szerintem eddig ez lesz a legnagyobb LEGO készletem.
Az ideas vonalon kívül nincs másik olyan, aminek ilyen visszazárható doboza lenne?
-
313313
addikt
Azért vannak kitartó emberek...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
adalbert1 #14577 üzenetére
ennél közelebbit sztem nem fogsz kapni, mert legóék ugye nem árulják el, a sw ucs-ek átlagban 2.5 évet mennek, ha megnézted a grafikont a sw fülön, a halálcsillag volt az egyetlen, amit sokáig gyártottak, a shopban a hard to find-okat érdemes nézni, meg ugye ott is írják, ha kivezetés alatt van 'retiring soon'.
a halálcsillagog valszeg még 1,5-2 évig biztos gyártják
-
emiki6
veterán
"Guns are illegal in Australia, so I make them from Lego for short films!" 9gag
-
adalbert1
veterán
Köszi a linket - igaz, azt néztem, hogy szerintük a Simpsons szettek is kifutnak 2016-ban, ehhez képest még mind a kettő kapható, tehát pár jóslatot/infót azért óvatossággal közelítenék meg.
Mindenesetre ha az előző is kint volt 7 évig, akkor ráérek még ezt is megvenni (bár ez a 118k-s ár csábító, de utólag meg zavarna, hogy 1 készletre költöttem ennyit).
-
adalbert1
veterán
Hát, azért ezt még jól át kell gondolnom - azért elég sok pénz ahhoz, hogy egy készletre költse az ember, viszont maga a készlet nagyon tetszik - illetve annak ellenére kicsit félek a futárszolgálattól, hogy ha mondjuk sérült, akkor nem kötelező átvenni, stb.
Lehet, hogy alszok rá párat, elvégre 18-20k-val többért itt Budapesten is bármikor megkapom a készletet (már amíg ki nem fut).
Tényleg, arra van tippetek, hogy ez a készlet mikor fog kifutni? -
Janaboy
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz
Djuree #14549 üzenetére
A halálcsillag (75159) úgy tűnik, hogy elég jó áron van, 118k - valakinek van/volt már? Megéri ez a készlet? Igaz, így is elég drága, de elég részletesnek tűnik/sok figurával.
Illetve nekik nem volt Budapesten is boltjuk a Jobbágy utcában? Az végleg bezárt? Mintha a honlapjukon már nem lenne fent - egy ilyen értékű készletet meg nem biztos, hogy rendelnék postán keresztül. -
Throme
veterán
válasz
XFishboneHUN #14561 üzenetére
Szerintem jól néz ki, csak hát nem SC...
Már annyi mindent nem tudok gyűjteni -
Hintalow
senior tag
Megvan az 5886 is, teljes lett a Dino vonal
Most jöhet a Monster Fighters, az már keményebb dió lesz -
Djuree
félisten
ebből nincs vkinek eladó bontatlan:?
-
Janaboy
veterán
Nekem a falconra azt mutatja, hogy in Warehouse, de hát az nem jelent semmit sztem
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
XFishboneHUN #14561 üzenetére
baró nagyon
-
edgR
őstag
válasz
Ereshkigal #14554 üzenetére
Volt, elvitték őket mind egy szálig. Nem is csodálom, mert 50-be került
-
Djuree
félisten
ki milyen lámpánál legózik?
venni akarok vmi jó kislámpát direkt legózáshoz. én a földön legózok, nincs asztalom. vmi olyasmi kéne amit lehet kapcsolgatni hogy szórt fényt adjon gyengébben, ez akkor ha keresek vmit a nagy halomban vagy koncentráltat erősen, ha matricázok vagy vmit nagyon kell nézni a leírásban. vmi spéci cucc kéne, esetleg magasság állítás se lenne baj. -
Djuree
félisten
itt is sw akció, 20% mindenre:
[link] -
balint82
senior tag
Lego store : mai naptól a készlet erejéig Lego Store-ban 10e feletti SW vásárlás esetén jár az ajándék 30611 R2!!!
-
LÁZ
Topikgazda
olybá tűnik ebből a május 4ből csak reggel lesz vmi, snowspeeder még mindig 30napos backorder, kiváncsi leszek mi lesz...
azon egyébként továbbra is csodálkozom, hogy legóéknál nem tűnt fel senkinek, hogy ezt a készletet vinni fogják...
-
emiki6
veterán
Ha valakit "érdekel" mivel megjött pár csomagom ki tudtam egészíteni pár régi készletet, amire nem tartok igényt:
6446: Crane Truck
6517: Water Jet
6650: Fire and Rescue Van
7131: Anakin's Podracer -
Brumi
senior tag
válasz
bobafett #14520 üzenetére
Ez egyértelműen bontott. Ráadásul valahonnan máshonnan lett a címke leszedve, azért van rajta az a fekete és narancssárga maradvány. A bontatlannál a címke feszesen van ráragasztva, nem ilyen lazán.
Úgy tűnik ez most divat lett, én múltkor az fb-n szóltam valakinek, hogy meredek dolog olyat bontatlannak hirdetni, amibe csak úgy bele vannak hányva az alkatrészek... (régi fóliás csomagolású doboz volt, látni lehetett a tartalmat.) -
bobafett
tag
válasz
Ereshkigal #14516 üzenetére
-
Ereshkigal
őstag
Bontatlan 70751 (Airjitzu temploma) 47k a Lego garázsvásár csoportban.
-
Fr0z3n
őstag
Ha kell valakinek falcon én is szívesen megrendelem a pontokért cserébe. Békés megye és Szeged előny. Ott személyesen is át tudom adni
-
Djuree
félisten
válasz
Ereshkigal #14499 üzenetére
ez most akkor mit jelent? reggel 8tól lesz falcon?
-
bobafett
tag
válasz
Ereshkigal #14510 üzenetére
Hú, ne is mondd, a múltkori akciónál már szégyeltem is kicsit magam.
-
Janaboy
veterán
Na az at-st-t feladtak
De a b wingre backorder lett, pedig meg elérhető statuszban rendeltem
-
Mcray
senior tag
Hát ez marha jó. Holnap reggel 6 után úton vagyok Kormányhivatalba és délután érek haza.
Ezzel akkor a Falcont is buktam meg az R2D2-t is...
Kérdés: Van itt valaki Budapesti, aki nem vesz Falcont és még nem használta el az ajándék R2D2 lehetőségét, aki meg tudná venni nekem a Falcont + R2D2 a hűségpontokért cserébe?
Ha invalid a kérdés/ kérés akkor sorry, csak "hangosan" gondolkodok.
-
Throme
veterán
válasz
Ereshkigal #14499 üzenetére
Ezt megtehetnék más szettekkel is...
csak a SW...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest