Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
72lakiluk
üzenetére
Srácok, nálam nagyon nem adta ki (Flair). 17g/30 aztán 40-45 mp-s lefolyással is próbáltam: keserű, gyógyszerízű. Olyan, mint amikor bolti téglásból kikeversz egy kis forró vízzel kávét, összerántja a szádat és csak pislogsz. Bocs, hogy nem tudom jobban megfogalmazni.
Színe alapján szerintem annyira nem lehet alulkészült és nem is döglött, mert van jó pár mikrobubi.
Szerintem ezt elengedtem, mert még egy óra után is fintorgok, ha rágondolok. Azóta bontottam egy finom KK Etiópot, rögtön helyre került minden. Ha esetleg Gábornak maradt belőle (ha nem szívesen küldök
), rápróbálhatna. SteelCowboy:
szerintem felesleges a szalaghőmérő. Állíts be egy ruting magadnak, ez nálam pl. 2x2perc lobogó vizes felöntés. Csapolás után látod, hogy elég -e a hő, vagy sem. Ha túl sok (mondjuk túl barna a crema), akkor kicsit többet várok a végső vízzel, mielőtt felöntöm a hengert.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Színe alapján szerintem annyira nem lehet alulkészült és nem is döglött, mert van jó pár mikrobubi.
), rápróbálhatna.