- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Notebook hibák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Mar ujabban az olcsobb Nothing Phoneok is kapnak am reklamot...
Amugy erdekes lesz ez az arculatvaltas ...a designbol latszik, hogy beallnak a tomegbe. Gondolom ezentil a premium szegmensre koncentralnak majd, letisztultabb design, premium hasznalat. Adja magat, kulonben csodbe mennek. Most olyan keszulekeket kell gyartaniuk, amik nem megosztok, hasonlitanak az iPhonera es aprobb meretuek is. Szerintem eloallnak egy 6,3 colos telefonnal is Glyph nelkul. Sot, a glyph mar el fog felejtodni....hat erdekes lesz, persze ez csak tipp...
Bar Nomen est omen....lehet nevet is kellett volna valtani Something-ra, aztan ha bekerulnenek a Top2-be, akkor A-thing... -
xabolcs
őstag
válasz
architect26
üzenetére
Nekem az uj betutipusrol a dunc jutott eszembe.
-
Oldfoksz
tag
válasz
architect26
üzenetére
Phűűű......

Nagyon elkaptad a "lényeget"!
(Minden megérdemelt kritika mellett az egyik legkarateresebb márka VOLT a Jaguar..............a történtek után kb. egy temus hintalovat ér)
-
architect26
aktív tag
ismerős
-
julius666
addikt
Egy logóváltás nyilván nem a világvége, de mondjuk úgy "érdekes" döntés egy olyan márkától ami az elmúlt pár évben vált ismertté és nagy hangsúlyt fektet az egyedi arculatára.
Még csak ez se lenne gond, de sajnos túl jól illeszkedik a mostanság felőlük érkező erősen kérdőjeles hírek sorába. Gondolom nem jöttek be a várakozásaik, szarul alakult 2025 (nincsenek ezzel egyedül, csak nekik kis kezdő márkaként ez súlyosabb gond) és kapkodnak össze-vissza, hátha valami húzásuk bejön. Azért nem túl bizalomgerjesztő.
Én ezt nagyon szomorúnak tartom. Amit tudtak, azt nagyon jól tudták. Európai gyártó, NAGYON jól összerakott, bloat és reklámmentes szoftver, egyedi design. Aki kicsit is használta a telóikat, a kiválóan optimalizált szoftvernek köszönhetően simán meg tudta bocsájtani, hogy visszafogott specifikációkkal érkeztek. Szvsz akár még pár százalékkal drágábban is adhatták volna a termékeiket hogy legyen rajtuk kis haszon is, az előbb említettek simán képviseltek annyi hozzáadott értéket a versenytársakhoz képest. Na jó, azért nem annyira túlárazottan, mint a Nothing 3-at.
Nem értem egyszerűen a mostanság kijövő hírek mögött mi a koncepció. Valszeg nincs, csak mint írtam, kétségbeesett kapkodás.
-
janeszgol
félisten
Az utóbbi hírek (reklám, bloatware) és telefon kiadások után nem sok bizodalmam maradt a márka iránt.
-
paatrick
őstag
Mobilarena fórumon is létezik logikus gondolkodás, de ha bármilyen infód van róla hogy mi értelme volt a cmf 2 pro-t újra kiadni fél évvel később phone 3a lite néven KETTŐ megapixeles makró kamerával, és 8 megapixeles ultraszélessel, 2200 Ft-al olcsóbban mint a cmf 2 pro akkor várjuk a megfejtést. Merthogy ennyi a különbség a 2 telefon között

Azt meg pont bebizonyította a piac hogy a phone 3 durván túl volt árazva, szóval pont nem a Nothing töri le az árakat.
-
Graphics
Jómunkásember
Valószínűleg innen a mobilarena fórumról jobban tudják az emberek, hogy miért készült el ez a készülék.
Nem akartam elhinni, hogy ez a mentalitás ide is leszivárog, de tényleg mindenki más jobban tudja...

NEm tudom, hogy nekünk miért lenne az jó, ha kevesebb mobilgyártó tarthatná magasabban az árakat.. Nem, inkább annak kell szurkolni, hogy menjen ez is csődbe...
Nice.
-
paatrick
őstag
Nem én temetem hanem ez áll össze abból a képből amit közvetítenek. Pár héttel a phone3 bemutatása előtt néztem egy interjút a Pei-jel, kb ilyen élet-halál között lebegő arccal mondta a kamerába hogy senki ne akarjon saját telefonmárkát csinálni mert kva nehéz pedig neki aztán van tapasztalata

Aztán bemutatták a több mint 2 évig fejlesztett phone3-at ami a jelek szerint igencsak beleállt a földbe eladási szempontból. 1 hónappal később már ~100 ezer forintos akciót adtak rá az 1-2 tulajoknak egy imei számért cserébe, majd 2 hónappal később black friday-en már mindenkinek 100 ezer kedvezmény. Azon mennyi haszon maradt vajon
és ugye ez a flagship amin a legtöbbet lehetne/kéne keresni megjelenéskor... -
Zoleee83
addikt
Vártam hogy jön valaki, aki azonnal temeti a márkát..

Én nem tartok ettől.
Teljesen jól elvagyok a Phone 3a telefonnal + az Ear (a) fülhallgatóval, tökéletesen működik mindkettő, jó minőségűek, ár/érték arányban pont azt adják amit érnek, folyamatosan frissülnek, és nem csak alibi frissítésekkel, foglalkoznak velük.
100x inkább ez, mint pl a Xiaomi/Redmi/Poco cuccai tele reklámokkal és bloatwarekkel, pedig az elmúlt 15 évben azokat a márkákat használtam, nem hiányzik egyik sem.
-
paatrick
őstag
Szerintem most eléggé rezeg a léc hogy megélik-e a 10 éves évfordulót, vagy már előtte lehúzzák a rolót
-
Nem tartok tőle, hogy a holografikus kijelző lesz a nagy ugrásuk idén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest