- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Notebook hibák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
Ezt ugyanígy tudja ma már a Rog Xbox Allyra kiadott speciális Windows is full screen experience módban novemberi frissítés óta. Mióta kilőttem a core integrityt azóta főleg kb ugyanannyi FPSt mérek Windows FSE alatt mint steam OS alatt úgyhogy maradt a Windows. Ilyen szempontból nagyon jót tett a Microsoftnak hogy lett konkurenciája, hirtelen elkezdték fejleszteni a bloatware OSüket handheldre.
-
aujjobba
addikt
Barmelyik linux le tudja vinni melyalvasba a gepet, ahogy a windows is, ez nem steamdeck tudomany.
Regebben "hibernalas"-nak hivtak, annak az egyik modja volt amikor lemezre kiirta a memoria tartalmat es tenylegesen kikapcsolt, a masik amit te emlitesz, hogy el tovabb a RAM, lealszik, majd gombnyomasra vissza. -
consono
nagyúr
Hát, nekem a Steam Decken nagyon tetszik az, hogy megnyomom játék közben a kikapcsoló gombot és pillanatok alatt elmegy aludni a masina. Aztán ha két nap múlva bekapcsolom, akkor megint csak pillanatok alatt ott tudom folytatni a játékot, ahol abbahagytam... Igazán ebben látom a nagy különbséget a SteamOS oldalán, mert teljesítményben tényleg nincs csak különbség...
-
hunluki
senior tag
Np, mindenki használja ami neki bevált. Egy időben érdekelt ez a handheld téma és sok yt videót néztem róla, ott láttam több helyen is hogy FPS játékokban kb ugyanott van +-3-5 FPS szórással hol ide, hol oda, üzemidőben meg steamos jött ki jobban.
Illetve a steamdecken a standby az standby, windows meg hajlamos volt bekapcsolva maradni és lemerülni táskafűtés közben. -
peet05
senior tag
Ally-X-ről tudok nyilatkozni, ott ~25W-ból, CP2077 alatt, 2 óra üzemidő megvolt, és utána még maradt benne valamennyi kraft.
Nagyon jó a SteamOS, félreértés ne essék, azért írtam, hogy az én felhasználói szokásaimmal a Win-t részesítem előnyben.
#4 Chiller:
Megértem azt is, aki menekül tőle, de nekem handheld, noti, asztali vonalon egyelőre nincs vele problémám. -
peet05
senior tag
Előtte azért csak le kellett volna tesztelni, mielőtt beáll a Bazzite mögé (SteamOS-en volt tesztelve, igaz, leginkább játékok alatt - ETA Prime YT).
Persze, akinek fontos a sallangmentes, csak játszok, semmi más nem érdekel, tök rendben van, de perpill most nem látok olyan hatalmas szakadékot Win-SteamOS-Bazzite között, hogy mindenáron váltsak az utóbbi kettőre - mindegyik előnyét, hátrányát a mérlegre téve.
A cikk miatt a 8060S a lényegesebb. -
wjbhbdux
veterán
ezzel a kis kínai távirányítóval lehet vezetni a BYD kínai távirányítós autókat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

De igen, ez jó irány, én ezt nagyon szeretem. A sleep fogyasztás tényleg jó, de azért még lehetne azon is faragni a Decken is...