Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mismis
csendes újonc
válasz
yazoo1
üzenetére
Kedves Yazoo1! Sajnálom, hogy ilyen könnyen „elhúzódik az agyad”, és nem tűnt fel neked, hogy régen nem a konkrét őrlővásárlásról van szó. Ha az ember komolyan érdeklődik egy téma után (netántán szenvedélyesen), akkor ez az érdeklődés nem merül ki abban, hogy meghallgatja az okosok már kikristályosodott összefoglalóit és tanácsait, hanem a részletekre is kíváncsi. Bízik a válaszokban, mert mondjuk abból indul ki, hogy a tudás bitokosai szeretnek teret kapni a tudás átadására és megcsillogtatására. Nem kizsákmányolni akar, hanem abban a reményben is kérdez, hogy egy napon ő is képes lesz viszonozni a kapott segítséget.
Aztán meg a fórumozók időtöltésre is használják a fórumot, és szerettem volna ezt szórakoztatóbbá tenni azzal, hogy felvállaltam a bohóc szerepét. Érdekes, hogy kevesen vették a lapot, pedig a kérdések sarkításával (pl. a 250 g/sec kapacitás, 30 g/nap igény), ezt szerettem volna egyértelművé tenni.
Persze akkor baj van, ha a kérdező visszaél a válaszadók türelmével. Ezt számos módon lehet jelezni,
elmaradó válasszal, kulturált és kulturálatlan beszólásokkal. És bele is lehet rúgni a bohócba, ahogy most történt.
Mindenesetre én veszem a lapot, és most elköszönök tőletek. Köszönök minden azoknak, akik nem sajnálták az időt a kérdéseimre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest