Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
72lakiluk
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
A POD-os vonalat pont alá tudom támasztani. Most hoztam el a lollo-tól a kis lollinát
Ott ittam a 'gépemmel' egy próba főzetet a Lollo Oro-jából, ami egy 70/30-as. Nagyon ízlett, melóhelyre bőven megfelel. Állítólag a hozzá ajándékba adott classic pod nem annyira finom, holnap kiderül
Már bánom, hogy előtte vettem a MM-ban egy doboz Vergnano Granaroma-t, de tartottam a Lollo-tól. Nem kellett volna. ( féláron vihető a Vergnano
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Warships
- AliExpress tapasztalatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Path of Exile 2
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Arany János - Kapcsos könyv
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ott ittam a 'gépemmel' egy próba főzetet a Lollo Oro-jából, ami egy 70/30-as. Nagyon ízlett, melóhelyre bőven megfelel. Állítólag a hozzá ajándékba adott classic pod nem annyira finom, holnap kiderül