Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki1986
tag
Sziasztok!
Graef CM 800-ról szeretnék feljebb lépni, de nem igazán tudom mi lenne a jó választás. Full tuning GC mellé lenne, árban olyan 100 ezer körül áldoznék rá (mindegyh. új v. használt).
Sajnos a Graef-ot nem tudom olyan finoman állítani mint szeretném, illetve 2 egymás után készített kávénál már szerintem nem tudja tartani az adott őrleményfinomságot (legalábbis ennek tulajdonítanám a kb. 10 mp-es különbséget a két lefolyás között), gondolom felmelegszik kicsit a gép.Szóval mit ajánlanátok?
Nézegettem Mazzer Mini/Major/Super Jolly-t, Fiorenzato F4 EVO-t, Eureka Mignon-t, stb.
Mindenképpen fokozatmentesen állítható gépet szeretnék, illetve lehetőleg karbaörlős kialakításút.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Ulefone Armor 33 Pro
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest