Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sublett
tag
válasz
kk831228
üzenetére
Teában sok minden az érzékszervekre van bízva a gépek helyett, itt egy példa az egyik fajtához írt elkészítésről:
"Egy bátor csipetnyi teát helyezzen egy előzőleg forró vízzel átöblített kannába, fedje le, várjon egy pillanatig. Most emelje fel a fedőt és szagolja meg a felmelegedett teát. Ugye milyen fantasztikus? Most finoman, lassan öntse fel 90-95 Co-os vízzel. Nem fogjuk felébreszteni, elmosni, nem dobunk ki belőle semmit. Várjon 25 másodpercet, de igazából minden attól függ, hogy öntötte fel és az is számít, milyen sebesen önti le. Mostmár öntse le, de óvatosan. Ott az eredmény, gratulálunk. "
Ára kicsit markánsabbb, inkább 50-60 THUF/kg.A Ti segítségetekkel sztem menni fog a kávékészítés is, már eddig is nagyon sokat tanultam itt, pedig nagyrészt csak a korábbi hsz-eket olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest