Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gpbenedek

    csendes tag

    válasz SoundON #65498 üzenetére

    GC SLS update:

    Tapasztalatok:
    - jó döntés volt (a rozsdamentes anyagválasztás miatt) a víztérben mérni a hőmérsékletet
    - a kifolyó víz 20 perc melegedés után elég stabil, egy kávé alatt kb. 1.5 fokon belül, a teljes kapacitás kiengedése (kb. 1.4 dl rézcsövestül) után is 4-5 fokon belül marad.
    - a gőzölés beállítása külső szenzorral elég problémás, mert lassan jut el a hő a termosztáthoz, itt szívás a rozsdamentesség. Viszont a pidet használva tökéletesen gőzöl. (sőt!)
    - még méregetek, barátkozunk, hiszen alapvetően tök más karakter, mint az alukazános. (majd azt is előveszem újra, és megmérem, mert kicsit homályba vesznek az emlékek)
    - a két réteg rézcső külső oldalán mért hőmérséklet fontos tényező, valószínűleg tartósan teszek oda majd egy szenzort állandóra
    - a manométer úgy lett bekötve egy kapillárissal, hogy a pogácsán mér, és a shot végén nullázódik. (consultant prodct manager: simi.esp) 0.8mm szűkítéssel tágulási tartály nélkül is elég szépen épül a nyomás. a gépházon kívüli manométer ebben a formában talán nem a legszebb megoldás, de van egy hangulata :D
    - itthon a graeffel is jól muzsikál, de kiváncsi vagyok nagyon, hogy mit ad majd a mazzerrel (:

    [kép]

    SoundON: 6x200W. Eredetileg 6x250-et akartam, az is van ráírva, de nem vesz fel annyit. Szerencsére így is elegendőnek tűnik. Összesen 3 menet van a gőzcsap felfogatáson kívül: 2db M4-es vakfurat, egy a hőbíztosítéknak, egy a gőz termosztátnak. Az átmenő metes luk pedig a víztérbe lógatott hőelemnek van, a pidhez.

    Mivel nem tudok nyilatkozni az ízlelőbimbóid nevében, azt javaslom gyere el, és próbáld ki. Írtam privátot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák