Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
válasz
WiZARD
üzenetére
Elvileg ma megjön a tegnap emlegetett Strada szűrőm.
Onnan indult a téma nálam, hogy ugyan pár éve kávézok, fix szettel (Mazzer SJ, Gaggia baby+pid, reneka, aktuális CM kávé, változó víz, többnyire csapvíz/néha laica), de egyre inkább elégedetlen voltam vele. Egyszerűen ugyanez a kávé egy jobb kávézóban teljesen más világ mint itthon. Sid-et megkérdeztem merre érdemes továbblépni, azt válaszolta hogy inkább ezen a szetten finomítsak, ha csak nem akarok egy LM GS/3-at venni. A konkrét javaslata: VST, új gyári kés, BWT Bestmax Premium VTegnap ebből meglett a kés a SJ-ba. A régit nem mondanám nagyon életlennek (3 éve vettem, nem szedtem szét akkor, de újnak volt mondva a kés, azóta kb 30-40 kg kávé mehetett át rajta), de érezhető különbség volt köztük tapintásra. Valamint gyanús, hogy az nem gyári volt (nem volt a hátán semmi felirat).
Új késsel már a második kávé is érezhetően jobb/más volt mint eddig, és ez csak javult miután eltaláltam az őrlési finomságot. Édesebb lett, testesebb, ízek élénkebbek, crema több/szebb. (egy része lehet placebo, de a crema változás egyértelmű)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs