- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Minden jól van beállítva a menüben
2 nap után írtam, én nem két perc próbálgatás után. Ennyi idő alatt azért kialakul egy első benyomás, főleg ha láttál már egyéb gépet is. 
Tanácsot csak azért kértem, hogy hátha (de nem).
Az előbb tudtam az első értékelhető kávét húzni vele, miután egy csomót nyúztam és a kar is végre átforrósodott. Így most teljesen korrekt volt, de ennek nem így kellene lennie. Azóta beszéltem a forgalmazóval is. Továbbra sem azt mondom, hogy szar a gép, mert nagyon sok szuper okos ötlet van benne, minden kézre esik...stb. Viszont a kapott kávé nem volt kielégítő, és egy kávégépnek bármennyire is szép mégis csak az a lényege, hogy jó kávét adjon.
Mellesleg ha valaki a boltból hazaviszi, aki most lát először ilyet annak milyen véleménye lenne?
Le fogom írni a folytatásban ha kiderül a hiba oka, sőt ha én voltam a balfasz, akkor azt is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
2 nap után írtam, én nem két perc próbálgatás után. Ennyi idő alatt azért kialakul egy első benyomás, főleg ha láttál már egyéb gépet is.