- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- Apple asztali gépek
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadzone41
őstag
Szerintem egy genével sose lesz értelme hőfokokkal bíbelődni. Úgysem tudod reprodukálni és úgy sem a babok hőmérsékletét mutatja. Ha meg eléri a kiválasztott értéket, kikapcsolja a fűtőelemet, és tök nagyokat ingadozik a hőmérséklet, ami nem biztos, hogy jó. Újhullámos pörizők ha jól tudom nem csinálnak elnyújtott szárítás szakaszt, szóval szerintem genével sincs értelme low temp-en pörgetni a babokat. Én az első reccs után fél-1 percel szoktam visszavenni a hőből pár fokot megszokásból, de akkor sem x meghatározott értékre, hanem inkább úgy, hogy épp ahol jár abból veszek le 5 fokot mondjuk. Előmelegíteni 160fok körülire szoktam, de az üres járatás annyira nem tesz jót a kis gumi ütközőnek, ami a tartályba van. Nekem már kettő elszakadt. Első reccs után 2,5-3,5 perc "developement" idő után állítom meg a pörit általában.
Tipp az első reccs meghallásához: konyhai papírtörlő kendő gurigájának segítségével hallgatózhatsz a kémény tetejénél, így nem ég le a füled közben, és remekül hallod mi zajlik a dobban.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tesla topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- Napelem
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- XPEnology
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest