- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epson nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Autós kamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Deadzone41
üzenetére
Ha ennyi, akkor nekem tökéletes a GC: mérleget nem teszek a csésze alá, rézcső hangját megszoktam (reggel segít magamhoz térni
), tejet nem gőzölök vele, 3 kávénál pedig nem húztam még többet, azt is csak egyszer, és nem lett rossz a végeredmény. Örülök ha lebeszéltek, mert úgyis a végcél valami súlyos krómos dög.
Mondjuk ami pár hónapja volt fragolánál, az átépített Vibiemme.Parci: ahogy nézem a Victoria ls a Silvia is 3 decis. Ráadásul utóbbi nehezebb 5kg-mal, gondolom az sem csak nehezék.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), tejet nem gőzölök vele, 3 kávénál pedig nem húztam még többet, azt is csak egyszer, és nem lett rossz a végeredmény. Örülök ha lebeszéltek, mert úgyis a végcél valami súlyos krómos dög.
Mondjuk ami pár hónapja volt fragolánál, az átépített Vibiemme.