Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
Toobee
üzenetére
srácok én a silviat még 500 euroért vettem. most ebből kijön mellé még egy graef pl. már ha egyátalán szállitanak uk-n kívülre.
egyébként egy újabb szintre léptem időközben. már eljutottam a joghurtpoharas szűrőmagasitóig.

1xűen fantasztikus ahogy nem marad az őrlés után mindenhol kv a pulton.
asszony meg meglepett tegnap átlátszó bögrével. elvileg 80 ml-es de tegnap lemértem és másfél centivel a peremétől van a 60 ml. a fala ennek a kupicának pedig úgy tűnik belülről üreges, mert alig van súlya és a kv is sokkal forrób benne mint a többi csészében.
különben kb-ra szoktam őrölni is. ha picit több lesz a mennyiség -15 gramm helyett 16 gramm pölö - abszolút nem zavar, mert akkor megpróbálom a tömöritéssel kompenzálni. elég jól megy már. az őrlőn már nem is gondolkozok. be van lőve és ahogy öregszik a kv megyek lejjebb 1 vagy 2 fokozatot. már fel se jön mint régen, hogy biztos 2 fokozat között kéne őrölni. ennyire sztem nem kell centizni.
a kv 100-ból 99x tökéletes. kv váltásnál az első shot ami ugye nem biztos, de a második vagy max a harmadik már úgy jön le ahogy az elő van irva.
a naked kar tényleg rohadt sokat segitett szerintem. és úgye baromi jól is néz ki. asszony mindig megjegyzi amikor ott van éppen, hogy milyen szép látvány.
most kicsit kávé nihiliában érzem magam. persze tudom hogy ez csak addig tart amig a fagyóból le nem ürül a "pesti cucc"kamerázni nem tudok, de azért mégis: üvegpoharas
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest