Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu ray írás és írási hiba
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
Ne haragudj, a mosó-szárítós példámat is teljesen más irányba tekered, mint amire reagáltam. A reakcióra hoztam példát, nem a két konstrukció azonosságára. Én is mérnök vagyok, de ez itt szerintem irreleváns, kávéfőzőt gondolom egyikőnk sem tervezett az egyetemen.
Az új GC-t kár volt felhozni, vagy ezt már leírhattad volna az előző hozzászólásban is, mert nincs köztünk gondolatolvasó.
Mint látod, itt nem nagyon rendelkeznek kombi géppel, aminek oka van. Nekem CM702-esem van, de esélyes, hogy valamikor menni fog, pedig fél éve sincs, hogy megvettem. Ha idővel Te is erre jutsz, akkor kinézett Lelit ebben az esetben nyomott áron eladható, mert nem nagyon van piaca, és kezdődhet minden elölről.
Használtak közül jobb minőséget kapnál a pénzedért, biztos forrásból meg még garanciát is vállalnak rá. Ha az ki is fut, akkor is bagó az alkatrész, és bárhonnan beszerezhető.
De csatlakoznék levytee-hez, vedd meg, és használd megelégedéssel.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mobil flották
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest