Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
mester6
üzenetére
Köszi! Áttúrtam a fórumot is, láttam hogy elég sokan belevágtatok. Teljesen meg tudom érteni.
A minőség - főleg az elején - biztosan messze elmarad a profiktól, de biztos vagyok benne, hogy az út minden lépése élmény lesz.(#36814) killerjohn: Próbálom világosabbra pörkölni a kávét, így talán elégetni egyiket sem fogom. Legrosszabb esetben kicsit olaszosabb lesz a végeredmény. Ez a kis kezdeti "pörkölgetés" számomra nagy élmény volt, csak a zöld kávéba (helyben van forrás) meg egy hálós szűrőkosárba kellett invesztálnom (popcorn gép volt a polcon). Persze mellette folyamatosan kell a kontroll, ha jól alakul a délután, akkor ma pont megyek paljoc-hoz pár csomag kávéért.
(#36815) Keresztapper: Köszönöm, megfogadom a tanácsot! Ti hogy tároljátok a friss kávét? Egy jól zárható szelepes zacsim van (Pacificaffé), egyébként csak leragasztani tudom. Illetve műanyag doboz. Tervben van majd IKEA-s zárható tasak, de oda a mai bp-i körúton nem jutok el. Időnként ki kell engedni a keletkező gázt?
(#36821) Ábi: Elszívó alatt csináltam, legmagasabb fokozaton volt, illetve ablakot is nyitottam, hogy tudjon honnan húzni. Gyenge a készülék, sajnos kevés ehhez. De ez nem lesz probléma, menni fog a pörkölés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kíváncsiságból akkor majd húzok belőle egyet, úgyis bőven van most belőle. Az adaggal az első után elkezdtem lemenni, 5g-os lépésekben, következő alkalommal folytatom ezt a tendenciát. Csak sejtettem, hogy emiatt nem egyenletes a pörkölés, köszönöm a megerősítést! Már látom, hogy mi lesz a vége...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A minőség - főleg az elején - biztosan messze elmarad a profiktól, de biztos vagyok benne, hogy az út minden lépése élmény lesz.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)