Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karthmann
csendes tag
A hétvégén szert tettem életem álmára, egy egykaros keripar gépre. Az izgalom olyan szinten uralkodott el rajtam, hogy vasárnap estére atomjaira bontva ázott a savban, úgy hogy egyetlen egy képet nem csináltam róla. Lehet megköveztek érte, de nem szeretném eredeti állapotára visszaállítani, így hát az ilyen volt, ilyen lett fotóalbum füst lett. Igazán azt sem tudom, hogy mennyire espresso képes gép ez, és mennyire fogja romba dönteni gyermekkori tátott szájjal bámulós emlékeimet a tökéletes kávéfőzőről.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest