Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem hittem volna, hogy ilyen vitaindító lesz a mézkérdésem

Nekem még tág a tűrésem. Ha jó eszpresszót kapok, azt értelemszerűen önmagában iszom. Egy jó eszpresszót bármivel megédesítve nem ízlene, mert próbáltam. Ha nem jó eszpresszót kapok, akkor megmondom hogy nem jó, vagy szar, de még akkor sem édesítem. Mert a fentebbiből kiindulva a cukor miatt nem pontosan tudnám, hogy mitől/miért szar. Ha van amikor felbuggyan a dolog, tejhabozom a céges darálós automatából érkező sötét italt, de a tejcukor miatt értelemszerűen ezt sem édesítem. Azonban van az a fajta folyadék, sötét ital (átlagos usernek kávé) aminek enyhe élénkítő hatása megvan, legalább nyomokban tartalmaz kávéra emlékeztető aromákat, önmagában pocsék ízű, de tejjel (vagy tejporral basszus mikor a legalja jön el) és megédesítve össze lehet hozni valami ebéd utáni elalvásgátlót.
Tudom, abba meg már kár bármi, de ezt a vékony határmezsgyét próbáltam tegnap meglovagolni, mert ezt a löttyöt cukorral vagy mézzel édesítve iható az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- BMW topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest