Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
ittam, több helyen, többek által elkészített espresso-t, belőle, sőt volt nálam kölcsönbe kb egy hétig egy, de -engem- nem győzött meg! nagyon vékonyka az eredmény...
pedig nagyon hinni akartam benne egy időben! ultra hordozható kategóriában keresgéltem. meg geek, meg jól is néz ki... persze, attól függ, h mi az amit überelnie kellene!
egy nespesso-t v szarvasit, nyilván lazán überel
ha van egy normális őrlőd hozzá, és aránylag kiismerted... 15-20k-t érne meg számomra, de úgy sem lenne sztem sokat használva... (utazó-szettként a Pavoni lett a befutó, a (fokozatmentesített) Nemox Lux-al; tudom nem egy (ár)kategória, csomagméret, stb...
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Filmvilág
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pedig nagyon hinni akartam benne egy időben! ultra hordozható kategóriában keresgéltem. meg geek, meg jól is néz ki... persze, attól függ, h mi az amit überelnie kellene!
egy nespesso-t v szarvasit, nyilván lazán überel
ha van egy normális őrlőd hozzá, és aránylag kiismerted... 15-20k-t érne meg számomra, de úgy sem lenne sztem sokat használva... (utazó-szettként a Pavoni lett a befutó, a (fokozatmentesített) Nemox Lux-al; tudom nem egy (ár)kategória, csomagméret, stb...
)