Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Spazio: 70/30 Manuel, eszpresszóként. Színre, állagra, mennyiségre jó volt, járt hozzá pohár víz is. Ízre viszont bűn rossz, életem talán egyik legrosszabb eszpresszója volt. Gyakorlatilag Algophyrin, folyékony formában. Alig tudtam leerőltetni, meg merem kockáztatni hogy egy Sega Intermezzo körbeautózza. Akivel voltam lattet kért, még azon keresztül is átérződött ez a rossz íz. Többet nem megyek, az biztos. 350 Ft egy kávé, a hely szép, igényesen be van rendezve.
My Little Melbourn: a saját kávéjukból kértem, ami nem mellesleg igen húzós, 450 Ft-os áron megy. Meg akartam várni a velem lévőt, még elkészül a kapucsínója, de 20-30 mp múlva már szinte semmi crema nem volt a kávén, így lehörpintettem. Ízre jó volt, viszont szerintem döglődött már a kávé. Dohányos citrus, nem volt rossz. A latte art gyönyörűre sikerült, az nagyon tetszett, a srác csinálta. Az én kávémat meg az aranyos fogszabályzós lányka. Maga a hely tök jól néz ki, nagyon hangulatos.
Szumma: maradok itthon kávézni, még mindig ez a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi